Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Inline hokeja izlase sakauj bulgārus, rīt izšķirošā cīņa par palikšanu

Rolands Eliņš

Inline hokeja izlase sakauj bulgārus, rīt izšķirošā cīņa par palikšanu
Latvija pret Bulgāriju
Foto: Lihc.lv

Latvijas inline hokeja izlase šodien ar 14:0 pārspēja Bulgārijas izlasi, saglabājot cerības palikt pasaules čempionāta pirmajā divīzijā. Rīt tiks aizvadīts mačs ar Ungāriju, kura uzvarētājs ieņems piekto vietu, bet zaudētājs ar sesto dosies uz kvalifikācijas turnīru 2016. gadā.

Pēc vakardienas nelaimīgā zaudējuma Argentīnai, kas liedza Latvijas izlasei pacīnīties par medaļām un vietu elites divīzijā, šodien Oļega Sorokina vadītajai izlasei bija jādomā par vietas nosargāšanu pirmajā divīzijā. Mačā pret Bulgāriju Latvija gan bija izteikta favorīte, jo grupu turnīrā jau bija to pārspējusi ar 18:1.

Šodienas mača sākumā komandā gan vēl varēja just vakardienas zaudējuma rūgtumu un spēle nevedās, taču, laikam ritot, Latvijas spēlētāji atraisījās, garastāvoklis uzlabojās un arī vārti sāka birt. Pēc pirmā puslaika rezultāts gan salīdzinoši mazais 3:0 - divus vārtus bija guvis Roberts Lipsbergs, bet vienus - Aleksandrs Kerčs juniors.

Taču spēles otrajā pusē bulgāru prestestība tika salauzta pilnīgi un galīgi, gūti 11 vārti un panākts graujošais 14:0. Roberts Lipsbergs spēli noslēdza ar sešiem punktiem (2+4), Kerčam "hat-trick", bet ar piecām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Rustams Begovs.

Lai arī šodien Latvija izvairījās no izkrišanas, par to vēl galīgi jāparūpējas rītdien, kad Somijas pilsētā Tamperē tiks aizvadītas pēdējās spēles. Latvija par piekto vieto cīnīsies ar Ungāriju, un zaudētāja būs spiesta pamest pirmo divīziju.

Izmantotie resursi:
DIVISION I

  +1 [+] [-]

, 2015-07-10 20:37, pirms 9 gadiem
Ko dod tad 14-0 ja ierija no argentīnas vakar ... Ha ha ha

  -1 [+] [-]

, 2015-07-11 05:26, pirms 9 gadiem
markkomartins rakstīja: Ko dod tad 14-0 ja ierija no argentīnas vakar ... Ha ha ha
Intereses pēc arī paskatījos,kā 50% ledus slidotāji ''ierija'' no Mesi valsts...kauns,un tāpēc varbūt nevajag????