Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"MHC Martin" pārliecinoši apspēlē "HK Orange 20"

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Slovākijas "Slovnaft Extraliga" play-off kvalifikācijas spēlē Gunta Džeriņa pārstāvētais hokeja klubs "MHC Martin" viesos ar rezultātu 5:1 pārspēja "HK Orange 20" hokejistus.

"HK Orange 20", kas ir Slovākijas U-20 izlases bāzes komanda, pirmās trešdaļas sākumā atklāja spēles rezultātu, taču jau pavisam drīz viesi panāca izlīdzinājumu, bet līdz ar trešdaļas beigām jau bija pārņēmuši vadību ar 4:1. Mihals Berans 2. perioda vidū palielināja "MHC Martin" pārsvaru jau līdz 5:1, un šis arī izrādījās pēdējais vārtu guvums šajā spēlē. Lai arī abas komandas uzbruka pietiekami aktīvi, rezultāts tā arī vairs neizmainījās.

Šajā spēlē Martinas kluba sastāvā bija atgriezies Guntis Džeriņš, kurš dažus iepriekšējos dueļus izlaida, jo bija pievienojies Latvijas hokeja valstsvienībai, palīdzot tai izcīnīt Olimpisko ceļazīmi uz 2010. gada Olimpiskajām spēlēm Vankūverā. Ar rezultativitāti Džeriņš mačā pret Slovākijas jauniešu komandu neizcēlās, soda minūtes nenopelnīja.

Izmantotie resursi:
www.szlh.sk