Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Juniors" un "Metalurgs" uzvar pēcspēles metienu sērijās

"Juniors" un "Metalurgs" uzvar pēcspēles metienu sērijās
Dinamo "Juniors" hokejisti
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64.

Baltkrievijas atklātajā čempionātā hokejā šovakar uzvaras izcīnīja abi Latvijas klubi - "Liepājas Metalurgs" mājās ar 3:2 pārspēja Žlobinas ''Metallurg'', bet "Dinamo Juniors" ar 4:3 uzvarēja Bobruiskas ''Shinnik''. Abas uzvaras tika izcīnītas pēcspēlēs soda metienos.

Pirmās trešdaļas izskaņā vadībā izvirzījās rīdzinieki. Otrajā trešdaļā Korsakovs panāca izlīdzinājumu, taču piecas minūtes vēlāk vairākumu realizēja Hartmanis, tādejādi vadībā ar 2:1 izvirzot "Dinamo Juniors". Trešās trešdaļas pašā sākumā Mihejnoks panāca izlīdzinājumu, taču vēlāk Hartmanis atjaunoja vienu vārtu pārsvaru. Kad līdz spēles beigām atlika nedaudz vairāk par vienu minūti, viesi panāca izlīdzinājumu - precīzs raidījums padevās Brizgalovam. Pagarinājumā neviena no komandām vārtus neguva un uzvarētāju nācās noskaidrot tikai ar pēcspēles metienu palīdzību. Tajā veiksmīgāki bija "Dinamo Juniors", kas arī izcīnīja uzvaru.

Pirmo puslaiku liepājnieki iesāka neveiksmīgi, jo nonāca zaudētājos ar 0:2. Taču otrās trešdaļas sākumā ''Liepājas metalurgs'' izlīdzināja rezultātu. Vispirms otrās trešdaļas 57 sekundē Daņilovs guva pirmos vārtus, bet trīs minūtes vēlāk Skvorcovs panāca 2:2. Vairāk vārti netika gūti un arī šajā spēlē uzvarētāju nācās noskaidrot pēcspēles metienu sērijā. Arī šeit uzvarēju mūsu pārstāvētais klubs – precīzi uzvaras "bullīti" realizēja Kalns.

Baltkrievijas atklātais hokeja čempionāts

Liepājas metalurgs - Žlobinas Metallurg 3:2 (0:2, 2:0, 0:0, 0:0, 1:0)
Vārti: 10:28 0:1 Volčeks (Jeļisenko), 16:48 0:2 Volčeks (Jeļisenko, Bļinovs), 20:57 1:2 Daņilovs (Kniksts, Žabotinskis ), 23:45 2:2 Skvorcovs (A.Āboliņš, Kniksts), 65:00 3:2 Kalns (pēcspēles metiens).
Vārtsargi: Žabotinskis – Aleiņikovs
Metieni pa vārtiem: 38-30

Dinamo Juniors - Bobruiskas Shinnik 4:3 (1:0, 1:1, 1:2, 0:0, 1:0)
Vārti: 16:50 1:0 Borovkovs (Indrašis, Freibergs), 31:00 1:1 Korsakovs, 36:50 2:1 Hartmanis (Straupe, Jekimovs, vair.), 41:27 2:2 Mihejnoks (Aleksejevs, Homko), 51:17 3:2 Hartmanis (Jekimovs, Straupe), 58:51 3:3 Brizgalovs (Kuzņecovs, Mihejnoks), 65:00 4:3 Straupe (pēcspēles metiens).
Vārtsargi: Enkuzēns - Brišs
Metieni pa vārtiem: 29-39

Izmantotie resursi:
hockey.by

1 2 43 komentāri
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-10-09 21:10, pirms 15 gadiem
RDJ atgriezies Jekimovs? Laikam esmu kaut ko palaidis garām. Prieks par uzvarām!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-09 21:14, pirms 15 gadiem
FelQ rakstīja: RDJ atgriezies Jekimovs? Laikam esmu kaut ko palaidis garām. Prieks par uzvarām!
wo wo, par Jekimovu nekādas ziņas pirms tam....

     [+] [-]

, 2009-10-09 21:18, pirms 15 gadiem
vai kāds nezin, kāpēc Toms Zeltiņš vairs nespēlē? viņam kāda trauma vai kā? šķiet, ka jau pēdējās 5 spēlēs nav

     [+] [-]

, 2009-10-09 21:18, pirms 15 gadiem
Munkys rakstīja: wo wo, par Jekimovu nekādas ziņas pirms tam....
te foruma pirms paris dienam bija zina ka jekimovs paliek juniora

  -1 [+] [-]

, 2009-10-09 21:24, pirms 15 gadiem
impreza rakstīja: vai kāds nezin, kāpēc Toms Zeltiņš vairs nespēlē? viņam kāda trauma vai kā? šķiet, ka jau pēdējās 5 spēlēs nav
Viņš laikām ir atskaitīts - Golubovičs pēc kādas spēles(laikām ar Neman) pateica, ka jau ir pienācis laiks prasīt rezultātus no jaunājiem.
Skvorcovs un Žabiks šodien bija vnk perfekti.
Svētdien jāņēm 3 punktus)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2009-10-09 21:28, pirms 15 gadiem
impreza rakstīja: vai kāds nezin, kāpēc Toms Zeltiņš vairs nespēlē? viņam kāda trauma vai kā? šķiet, ka jau pēdējās 5 spēlēs nav
Zeltiņam ir trauma! Kaut kas ar kāju, saites sarautas vai kas tur.. Vēl apmēram 1.5mēnesi nebūs!

  +2 [+] [-]

, 2009-10-09 21:37, pirms 15 gadiem
nē nu man jau patika LM spēle.
Žabotinskis vnk tāāāāds malacis.
un visi pārējie !
ahhh

  +3 [+] [-]

, 2009-10-09 21:38, pirms 15 gadiem
lm malači un zeltiņam ir 100% trauma redzēju lēkāja uz kruķiem.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 21:39, pirms 15 gadiem
prieks, ka Jekimovs ir atgriezies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 21:47, pirms 15 gadiem
mmm tik fōrša spēlē

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 21:57, pirms 15 gadiem
Renny rakstīja: Zeltiņam ir trauma! Kaut kas ar kāju, saites sarautas vai kas tur.. Vēl apmēram 1.5mēnesi nebūs!
Nu skaidrs. Paldies!!

  +2 [+] [-]

, 2009-10-09 22:47, pirms 15 gadiem
LM - malači!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 22:50, pirms 15 gadiem
Dinamo/Juniors spēli uzsāka ar šādām maiņām:

1) Jekimovs - Straupe - Hartmanis, Cibuļskis - Birziņš;
2) Indrašis - Upītis - Borovkovs, Freibergs - Gipters;
3) Jass - Vilkoits - Pelšs, Kauss - Porejs;
4) Bičevskis - Tiļļa - Bebris, Ševčenko - Jakovļevs;
vārtos Enkuzens, rezervē Muštukovs.

Īpaši jāatzīmē pirmā maiņa, kura rādīja tiešām labu un skatāmu sniegumu. Papildinājums Jekimova un Cibuļska izskatā ir ļoti noderējis, īpaši ņemot vērā, ka Straupe ar Jekimovu vienā maiņā ir daudz spēlējuši arī senāk. Ne visai pārliecināja trešā maiņa - Jass kā vienmēr lido pa laukumu, tikai jēgas tam īsti nav... Enkuzens spēlēja labi, vairākas reizes izglāba komandu ļoti bīstamās situācijās.

Kopumā spēle bija interesanta, bija diezgan daudz bīstamu momentu abu komandu izpildījumā. Salīdzinot ar iepriekšējām mājas spēlēm, palika sajūta, ka mūsējie ir progresējuši. Varbūt uz saņemtā papildinājuma rēķina.

  +5 [+] [-]

, 2009-10-09 22:54, pirms 15 gadiem
tāks, Abraga pārdomas par šodienas RDJ spēli.

- tā kā biju pirmo reizi šogad uz Piņķiem, tad reāli RDJ ieraudzīju pirmo reizi. Godīgi sakot, biju drusku vīlies par komandas līmeni kā tādu. Manuprāt, Znaroka trenētie LSPA 2006/2007 un 2007/2008 gada sezonās tomēr bija stiprāki. Vēl sevi pieķēru pie domas, ka ja RDJ spēlētu Kerčs (seniors) un Ignatovičs, tad tā būtu RDJ triecienmaiņa - diemžēl tāds nu ir mūsu jauno līmenis...
- žēl, ka pretī bija Bobruiska (komanda, kurā lielā mērā šosezon ir savākti citos klubos nevajadzīgie; ar diezgan poh...ku attieksmi pret spēli) - nākamreiz jāaiziet, kad pretī būs kāds Junostj, Šahtjor vai Gomeļ - gribās redzēt, kā mūsējie izskatās uz nopietnāka pretinieka fona. Taču kopumā Bobruiska izskatījās tehniskāka komanda par mūsējiem - domāju, ja spēle notiktu play-off ietvaros mūsējiem plāni klātos...
- pirmos 2 periodus Jekimovs bija reāls 1. maiņas "enkurs" - vairāk jauca spēli un traucēja Straupem ar Hartmani nekā deva kādu labumu. Arī belaru pirmais gols bija pēc rupjas Jekimova kļūdas viduszonā. Izskatās, ka Cibuļskis un Jekimovs vēl nav atraduši īsto sapratni laukumā. Kad 3. periodā maiņa (Gipters- Cibuļskis; Jekimovs-Straupe- Hartmanis) atrada "spēles garšu", tad bija redzams, ka šī maiņa varētu kļūt par komandas treicienmaiņu. Bez tam, 3. periodā šī maiņa pavadīja vismaz +/-50% no spēles laika laukumā. Tas gan brīžiem noveda pie pretējā - piemēram, beigās Cibuļskim bija vairākas muļķīgas kļūdas. Iespējams, kas tas jau bija uz noguruma fona.
- RDJ spēles zvaigzne #1 noteikti ir Enkuzens. Es teiktu, 1. vārtsarga cienīga spēle. Hmm... ja jānosauc spēles 3 zvaigznes... nu, #2 pienāktos Hartmanim... a tālāk, pat nezinu - katram bija savi brāķi.
- individuālās meistarības un tehnikas pietrūkst daudziem. reāli ar augstāku līmeni izceļas tikai Jekimovs, Cibuļskis, Hartmanis un daļēji Straupe. Man domāt, pārējiem nav ko sapņot par izsaukšanu uz RD šosezon vai spēlēšanu jebkādā citā augstākā līmenī. Tas nav normāli, ja džeki nespēj apstrādāt ripu elementārās situācijās, kad neviens netraucē vai arī saņemot ripu ir 2(!) sekundes jādomā, kur to likt...
- no pārējiem drusku acīs iekrita aizsargs Jakovļevs (neredzēju, ka būtu kādus sūdus taisījis un aizsardzībā precīzi spēlēja) un uzbrucējs Bebris - džekam labi parametri, ja pacentīsies, varētu sanākt lietaskoks. šamo gribētos redzēt U-20 sastāvā. Vienīgi drusku par bijīgu spēlēja - laikam tāpēc, ka tikai 3. spēle šādā līmenī.
- biju ko vairāk gaidījis no Vilkoita - iespējams, pēc traumas vēl nav atguvis formu.
- Indrašis šogad noteikti nav kandidāts uz uz RD - krietni pietrūkst tehnikas.
- Jekimovam, manuprāt, riktīga zvaigžņu slimība piemetusies. Pižons... Izskatās, ka no debijas Latvijas izlasē PČ - džekam galva sagriezusies. Domāju, ka lielākā kļūda būs, ja viņu šogad izsauks uz RD. Tas džeku tikai sačakarēs. Domāja sezona ņo zvana līdz zvanam" pie Beresņeva viņu krietni atvēsinās. Ja tiks galā ar to - varētu vēl krietni progresēt un nākotnē būt viens no Latvijas izlases līderiem. Labi, ka šodien spēli skatījās Normis (Sējējs) - gan jau, ka šis ar to labi saprot.
- nesapratu, kāpēc pie mūsējo 2. gola rezultatīvas piespēles iedeva Straupem un Jekimovam?? Takš pretinieku aizsargs pie vārtiem iedeva tiešu piespēli Hartmanim, kas smuki ielika golu.
- man drusku jocīgs likās 3. gols - Jekimovs ideālā metiena pozīcijā viens pret vārtiem, kur viens stūris nav piesegts, taču šams atdod piespēli Hartmanim, kurš ir starp 2 belariem. Toms malacis - pamanījās arī tur uzmest.
- 1. mūsējo gols arī bija smuks - Indrašis ar Borovkovu smuki aizskrēja ātrajā uzbrukumā un labi izspēlēja.
- vispār vārtsargiem abās komandās veicās - mūsējie reizes 3 pa štangu trāpīja (žēl, ka Jasam gols neiekrita - pa taisno no iemetiena), belari ar reizes 2.
- papildlaikā visu izšķīra vārtsargu līmenis - Enkuzens objektīvi bija labāks kā Brišs belariem.
- Beresņevs bija apbrīnojami flegmatisks uz soliņa. Ne reizi nelamājās, ne stresoja - vispār bija mēms kā zivs. Vienīgais pēc 2. ielaistā gola vaininiekiem (Indraša maiņai) kaut ko skaidroja. Jā, un paņema 30 sek, pārtraukumu - tad bija 2. reize, kad kautko runāja Atceroties, kā šamais lamājās uz Big Diamonds vai ASK/Ogre beņķa, es viņu nepazinu
- skatītāju baigi maz - tas cipars 115 tiešām varētu būt tuvu patiesībai..
- spēles informators ar šaibu dabūja pa pakausi - pie kam Indrašis par to dabūja 2 minūtes (Apzināta spēles laika kavēšana).
- braucot uz Piņkiem no Purvciema uzstādīju antirekordu - 1st.20 min. ... korķi, korķi.... Līdz Ogres hallei es šinī pašā laikā būtu aizbraucis turp un arī atpakaļ...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 22:58, pirms 15 gadiem
vai tad pirmajā maiņā nebija aizsargs Birziņš? Varbūt es kļūdos, bet man likās, ka 43. un 44. spēlēja vienā pārī.

Jekimovs - jā, sākumā bija kļūdas, bet šā vai tā pirmā maiņa bija jūtami pārāka par pārējām.

  +2 [+] [-]

, 2009-10-09 23:07, pirms 15 gadiem
zzk rakstīja: vai tad pirmajā maiņā nebija aizsargs Birziņš? Varbūt es kļūdos, bet man likās, ka 43. un 44. spēlēja vienā pārī.

Jekimovs - jā, sākumā bija kļūdas, bet šā vai tā pirmā maiņa bija jūtami pārāka par pārējām.
jā, Birziņš... sorry... mūžīgi viņus abus ar Gipteru jaucu... kauns man pa visu ģīmi...

jā, bija labākā - tehniski galvas tiesu pārāka par pārējām... taču pirmo spēles pusi viņu saspēle bij diezgan katastrofāla...

kopumā - paskatoties uz U20 kandidātiem, jāsaka, ka nekas labs mums šogad U20 PČ nespīd... ar vienu Bukartu un Cinku būs par maz... labi, klāt vēl nāk Leitāns, Kēniņš, Iļiško, Uļeščenko - taču vairāk īsti labu kadru laikam nav (varbūt kādu arī ātrumā aizmirsu)...

     [+] [-]

, 2009-10-09 23:11, pirms 15 gadiem
Pižons Robis ir, bet ne tā ka zvaigznēs lidinās....skarien aizsardzībā, cīnās, pie bortiem kapā, katrā ziņā cen'tību nepārmetu...Skatos Straupe kļūst par veco labi Straupi, katrā ziņā izskatās ka lietas iet uz augši, septembrī bija švakāks. Indrašis - ja te kāds pukstēja par RD, tad tāgad jāsaka ka viņš attālinās...baigi viduvēji...Par trešo golu piekrītu Abragam, es jau vēru muti lai nolamātos par nevajadzīgu piespēli, bet Hartmanis tā trāpija Ka bij jabļauj uzvaras sauklis
Abrag, 7dien korķu nebūs un Žlobina tak nav salasīta nemotivēta blice
Un vispār man liekas Abrags par daudz te sakritizēja...
Bet Enkuzens malacis, ar laveni bij daži tādu superseivi....Liekas Muštukovam aug konkurents uz RD 3 kīpera posteni

  +2 [+] [-]

, 2009-10-09 23:20, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Pižons Robis ir, bet ne tā ka zvaigznēs lidinās....skarien aizsardzībā, cīnās, pie bortiem kapā, katrā ziņā cen'tību nepārmetu...Skatos Straupe kļūst par veco labi Straupi, katrā ziņā izskatās ka lietas iet uz augši, septembrī bija švakāks. Indrašis - ja te kāds pukstēja par RD, tad tāgad jāsaka ka viņš attālinās...baigi viduvēji...Par trešo golu piekrītu Abragam, es jau vēru muti lai nolamātos par nevajadzīgu piespēli, bet Hartmanis tā trāpija Ka bij jabļauj uzvaras sauklis
Abrag, 7dien korķu nebūs un Žlobina tak nav salasīta nemotivēta blice
Un vispār man liekas Abrags par daudz te sakritizēja...
Bet Enkuzens malacis, ar laveni bij daži tādu superseivi....Liekas Muštukovam aug konkurents uz RD 3 kīpera posteni
ehee - esi atpakaļ? kurā pusē ta hallē ganījies? es biju augšā tieši pretī viduslīnijai

sorry - kā lai nekritizē komandu, kur ir (precīzāk sakot, bija) pēdējā vietā... un ir jau par ko.

ehz... 7dien netieku - vēl nebūšu atpakaļ no laukiem...

p.s. nedomāju ka Muštukovam aug konkurents - man domāt Enkuzens jau šobrīd ir labāks...

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 23:28, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: ehee - esi atpakaļ? kurā pusē ta hallē ganījies? es biju augšā tieši pretī viduslīnijai

sorry - kā lai nekritizē komandu, kur ir (precīzāk sakot, bija) pēdējā vietā... un ir jau par ko.

ehz... 7dien netieku - vēl nebūšu atpakaļ no laukiem...

p.s. nedomāju ka Muštukovam aug konkurents - man domāt Enkuzens jau šobrīd ir labāks...
es vairāk pa galiem, ne pašā, bet zonas vidū, pie tiem vārtiem kur uzbrūkam. Es Muštukovu redzēju tik paša sez. sākumā, pārējās spēlēs Berja kā zinādams ka es būšu liek (agrāk) Žurkovu un šodiem Nauri
protams, brāķa netrūkst bet man liekas ka tik slikti kā Tu sarakstīji ari nav. Lai gan varbūt mani iespaido tas ka uzvarējām
Tikai Rīga, tikai Dinamo, tikai Juniors!!!

     [+] [-]

, 2009-10-09 23:40, pirms 15 gadiem
Munkys rakstīja: wo wo, par Jekimovu nekādas ziņas pirms tam....
Bija bija.. palaidi garam!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-10 00:01, pirms 15 gadiem
zhhigolo rakstīja: a saderam, ka neredzēji?
pirms apmēram nedeļas

     [+] [-]

, 2009-10-10 00:17, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: jā, Birziņš... sorry... mūžīgi viņus abus ar Gipteru jaucu... kauns man pa visu ģīmi...

jā, bija labākā - tehniski galvas tiesu pārāka par pārējām... taču pirmo spēles pusi viņu saspēle bij diezgan katastrofāla...

kopumā - paskatoties uz U20 kandidātiem, jāsaka, ka nekas labs mums šogad U20 PČ nespīd... ar vienu Bukartu un Cinku būs par maz... labi, klāt vēl nāk Leitāns, Kēniņš, Iļiško, Uļeščenko - taču vairāk īsti labu kadru laikam nav (varbūt kādu arī ātrumā aizmirsu)...
LM Skvorcovs-kandidāts?! Bet pa lielam - tu esi sataisījies U-20 kādu no medaļām paņemt ? LV U-20 citi plāni un visa komanda mūsu apstākļos var istikt ar minimālu ,,zvaigžņu ,,skaitu. Kur mērķis ar sabalansētu sastāvu neizgāzties . Pirmais ,,zvaigznes,, met citi tīri spēlē un notur rezi. Lielākie mēsli U-20 ar aizsargiem!!! Vienkārši (-)nav!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-10-10 00:23, pirms 15 gadiem
nono rakstīja: LM Skvorcovs-kandidāts?! Bet pa lielam - tu esi sataisījies U-20 kādu no medaļām paņemt ? LV U-20 citi plāni un visa komanda mūsu apstākļos var istikt ar minimālu ,,zvaigžņu ,,skaitu. Kur mērķis ar sabalansētu sastāvu neizgāzties . Pirmais ,,zvaigznes,, met citi tīri spēlē un notur rezi. Lielākie mēsli U-20 ar aizsargiem!!! Vienkārši (-)nav!!!
nevis medaļas ņemt, bet mēģināt saglabāt vietu U20 Elitē un nezaudēt hokeja lielvalstīm ar divciparu skaitļiem...
P.s. kuras tad mums U20 būtu tās lielās zvaigznes???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-10 09:48, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: - braucot uz Piņkiem no Purvciema uzstādīju antirekordu - 1st.20 min. ... korķi, korķi.... Līdz Ogres hallei es šinī pašā laikā būtu aizbraucis turp un arī atpakaļ...
varu ierādīt meža takas būs ātrāk

     [+] [-]

, 2009-10-10 10:08, pirms 15 gadiem
arhivs X rakstīja: Zini Abrag... kaut kā man liekas, ka viedos vārdus -"nekas labs mums šogad U20 PČ nespīd" es dzirdu katru gadu. It kā mēs visi tāpat nezinātu, ka noturēšanās augstākajā grupā mūsu U20 jau ir liels panākums. Daudz ir arī atkarīgs no veiksmes un dažādiem blakus faktoriem. Es nepiekrītu, ka šā gada izlase būtu švakāka par, teiksim, iepriekšējo divu gadu izlasēm, bet tas nenozīmē, ka viņi nevar izkrist no augstākās grupas. Piemēram, Tevis slavētie baltkrievu U20 nespēja pagājušo sezonu iekļūt augstākajā grupā, lai gan Tu izsakies, ka BAČ izskatījušies stipri labāk par RD Juniors. Tavam apgalvojumam, ka Znaroka LSPA bija labāki par šiem jauniešiem es arī nepiekrītu, jo esmu savulaik redzējis viņu spēli (kaut gan grūti salīdzināt kaut vai tāpēc, ka šiem nebija jākapājās pret spēcīgajām baltkrievu komandām)
es savulaik uz LSPA spēlēm (Sporta Pilī un LSPA hallē) gāju ļoti bieži

teikšu tā - nekāda veiksme nepalīdzēs, ja džeka tehniskajā sagatavotībā ir lieli robi, ja spēlētājs nespēj ar ripu tikt galā... ar 1 maiņu čempī neko dižu nepanāksi....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-10 10:17, pirms 15 gadiem
arhivs X rakstīja: Pilnīgi piekrītu... tikai nesaprotu kur te ir tā lielā atšķirība starp šo gadagājumu un iepriekšējiem gadiem
nezinu, man tomēr liekās, ka šis ir švakāks par iepriekšējiem... ceru, ka maldos

     [+] [-]

, 2009-10-10 10:18, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: es savulaik uz LSPA spēlēm (Sporta Pilī un LSPA hallē) gāju ļoti bieži
teikšu tā - nekāda veiksme nepalīdzēs, ja džeka tehniskajā sagatavotībā ir lieli robi, ja spēlētājs nespēj ar ripu tikt galā... ar 1 maiņu čempī neko dižu nepanāksi....
Man ar liekas ka nevar secināt ka šie būtu švakāki par LSPA...te tomēr nopietnāki pretinieki un pa tehnisko brāķi - jo stiprāks pretinieks, jo siplgtāk izpaužas trūkumi tehnikā, vnk vis jadara ātrāk...LSPA džekiem bija bik vieglāk

     [+] [-]

, 2009-10-10 10:22, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Man ar liekas ka nevar secināt ka šie būtu švakāki par LSPA...te tomēr nopietnāki pretinieki un pa tehnisko brāķi - jo stiprāks pretinieks, jo siplgtāk izpaužas trūkumi tehnikā, vnk vis jadara ātrāk...LSPA džekiem bija bik vieglāk
jā, bet vakar jau nebija pretī komanda no BAČa augšgala... respektīvi, es teiktu, apmēram kas līdzīgs, pret ko spēlēja savulaik LSPA...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 43 komentāri