Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Balceram vārti, Brahmanis labākais vārtu guvējs Baltkrievijā

Balceram vārti, Brahmanis labākais vārtu guvējs Baltkrievijā
Rūdolfs Balcers
Foto: Andreass Kristofers Berge/SMH Foto

Šodien Norvēģijas "Get Ligaen", kārtējos vārtus guvis Rūdolfs Balcers, palīdzot "Oilers" izcīnīt uzvaru ar 3:2. Savukārt Baltkrievijas čempionātā, dalīti labākā snaipera godā atgriezies Edijs Brahmanis. Bet uzaras bullīts, šodien Artūram Sevčenko.

Norvēģijas "Get Ligaen" šodien vārtus guvis latviešu hokejists Rūdolfs Balcers, palīdzot savai Stavangeras "Oilers" pārspēt "Valerenga" ar rezultātu 3:2. Latvietis, guva komandas otros vārtus, otrajā periodā panākot izlīdzinājumu 2:2. Balcers kopumā izdarīja trīs metienus pa vārtiem, kā arī iekrāja pozitīvu lietderību +1. Šosezon, Balcers astoņās aizvadītajās spēlēs, ir izcēlies ar desmit (6+4) rezultativitātes punktiem, kas ir trešais rādītājs komandā, kā arī ar pozitīvu lietderību +8.

Maču aizvadīja arī Maksima Ponomarenko pārstāvētā "Lorenskog", kas ar 4:2 pārspēja "Stjernen" vienību. Pats latvietis šajā mača palika ārpus pieteikuma.

Krievijas Augstākajā līgā (VHL) spēli aizvadīja Alekseja Širokova pārstāvētā Čehovas "Zvezda", kas ar rezultātu 3:2 pagarinājumā pieveica "Toros" vienību. Širokovs spēlēja komandas pirmajā virknējumā, uz ledus pavadot 18:19 minūtes, kuru laikā rezultatīvi piespēlēja otro vārtu guvumā, kā arī divas reizes meta pa vārtiem un iekrāja pozitīvu lietderību +1. Širokovs šobrīd ir aizvadījis deviņas spēles, kuru laikā sakrājis piecus (0+5) punktus, kā arī pozitīvu lietderību +1.

Tāpat maču aizvadīja arī Rolands Gritāns, kura pārstāvētā "Zvezda-VDV" cieta pamatīgu sakāvi, ar 0:7 atzīstot "THK" vienības pārākumu. Pats Gritāns spēlēja komandas trešajā aizsargu pārī, uz ledus pavadot vien sešas minūtes, kuru laikā aizsargs iekrāja negatīvu lietderību -1. Septiņos aizvadītajos mačos, Gritānam viens punkts, par piespēli, kā arī pozitīva lietderība +4.

Baltkrievijas čempionātā uzvaras vārtus šodien guvis Edijs Brahmanis, palīdzot "Gomel" vienībai ar 3:2 pagarinājumā pieveikt "Metallurg" vienību. Brahmanis, uzvaras vārtus guva papildlaikā, tādējādi, atgriežoties dalītā labākā snaipera godā, ar deviņiem vārtu guvumiem. Latviešu hokejists šajā mačā izdarīja arī piecus metienu pa vārtiem. Kopumā, šosezon Brahmanim 15 (9+6) punkti, kas ir otrs labakais rādītājs Baltkrievijas čempionātā, kā arī neitrāls lietderības koeficients.

Maču aizvadīja arī Artūra Sevčenko pārstāvētā "Khimik-SKA", kas ar 3:2 pēcspēles metienos pārspēja "Vitebsk" vienību. Tieši latviešu hokejists guva uzvaras nesošo bullīti. Sevčenko arī pieci metieni un negatīva lietderība -1. Kopumā, šosezon Sevčenko deviņās spēlēs guvis piecus (4+1) punktus un pozitīvu lietderību +1.

  -1 [+] [-]

, 2015-10-08 23:53, pirms 9 gadiem
Gritāns piemirsts

     [+] [-]

, 2015-10-08 23:59, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Gritāns piemirsts
Greckis ari!

  -1 [+] [-]

, 2015-10-09 00:02, pirms 9 gadiem
demarkus rakstīja: Greckis ari!
tava ironija šoreiz pilnīgi garām...

  -1 [+] [-]

, 2015-10-09 00:04, pirms 9 gadiem
Abrags rakstīja: Gritāns piemirsts
+ Pechura, bet vinjs nekad netiek piemineets. Vinjam Azijas liigaa 2+1
+ "kazahi" (Neimanim gols, Biezajam piespele) Taapat speleja Kalna un Jakovljeva klubi.