Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Divu Latvijas hokejistu pārstāvētajā "Donbass" 23 Covid-19 saslimušie

Ints Megnis
Ints Megnis

Divu Latvijas hokejistu pārstāvētajā "Donbass" 23 Covid-19 saslimušie
Oļegs Šišļaņņikovs (centrā) pusfināla sērijas laikā. Organizatoru foto

Ukrainas komandā "Donbass", ko pārstāvē Latvijas hokejisti Oļegs Šišļaņņikovs un Ņikita Koļesņikovs, kā arī latviešu izcelsmes spēlētājs Ainārs Podziņš, konstatētas 23 pozitīvas Covid-19 analīzes.

"Pirmdien, 7. septembrī koronavīrusa slimība apstiprināta vēl 39 Doņeckas apgabala iedzīvotājiem. Starp inficētajiem ir arī hokeja kluba "Donbass" sportisti, - Covid-19 konstatēts 23 spēlētājiem un komandas locekļiem," izteicies Doņeckas apgabala administrācijas vadītājs Pāvels Kiriļenko.

Tāpat pozitīvas analīzes bijušas 14 hokejistiem no komandas Bilacerkvas "Bilyy Bars".

Pēc šāda notikumu pavērsiena vismaz uz divām nedēļām apturēta 2019./20. gada sezonas Ukrainas hokeja čempionāta pusfināla sērijas izspēle, kur "Donbass" tiekas ar Hersonas "Dnepr". Sērijā rezultāts ir neizšķirts 1-1.

Ukrainas hokeja čempionāta sezona pēc ceturtdaļfinālu noslēgšanas tika apturēta 16. martā, bet pusfinālu sērijas sākās 1. septembrī.