Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"MHC Martin" zaudē arī savā laukumā

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

"MHC Martin" zaudē arī savā laukumā
Arī Martinā par uzvaru varēja priecāties "Slovan" hokejisti.
Foto: Igor Pĺž

Kārtējo neveiksmi Slovākijas "Slovnaft Extraliga" play-off ceturtdaļfinālā cietis Gunta Džeriņa pārstāvētais hokeja klubs "MHC Martin". Pēc divām neveiksmēm Bratislavā komanda zaudēja arī sērijas trešajā spēlē, šoreiz kapitulējot savā mājas arēnā ar 1:4.

Atgādinām, ka nedēļas sākumā "MHC Martin" sērijas pirmajās divās spēlēs izbraukumā atzina Bratislavas "Slovan" hokejistu pārākumu ar 0:3 un 0:4. Arī savā laukumā martiniešiem neveicās īpaši labāk. Pēc pirmās trešdaļas viņi bija nonākuši iedzinējos ar 0:2, bet pēc nākamajām 20 minūtēm jau zaudēja ar 0:3. Pēdējās trešdaļas sākumā Peters Trokans samazināja viesu pārsvaru, taču divas sekundes līdz spēles pamatlaika beigām Roberts Dome atjaunoja triju vārtu starpību – 1:4.

Guntis Džeriņš zaudētāju rindās nozīmīgākajos statistikas rādītājos neatzīmējās.

Rezultāts spēļu sērijā līdz četrām uzvarām kļuvis 3:0 "Slovan" labā. Sestdien (7. martā) Martinā komandas aizvadīs ceturto spēli.

Izmantotie resursi:
www.szlh.sk