Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

MHL-B grupā ''Juniors'' revanšējas par zaudējumu iepriekšējā spēlē, ''Prizma/Rīga'' piedzīvo zaudējumu

Šovakar kārtējās spēles MHL-B grupas Ziemeļu-Rietumu divīzijā aizvadīja hokeja komandas ‘’Prizma/Rīga’’ un ‘’Juniors’’, kuras savu skatītāju priekšā tikās ar Krievijas hokeja klubiem ‘’Tveriči’’ un ‘’Kļin’’. ’Prizma/Rīga’’ piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 3:4, bet ‘’Juniors’’ ar rezultātu 5:3 revanšējas par vakardienas zaudējumu.

Abas komandas šovakar aizvadīja otrās spēles ar šiem pretiniekiem. ‘’Prizma/Rīga’’ vakar hokeja klubu ‘’Tveriči’’ uzvarēja ar rezultātu 4:1, bet ‘’Juniors’’ pret ‘’Kļin’’ piedzīvoja sagrāvi ar rezultātu 0:6.

‘’Prizma/Rīga’’ pretiniekam trīs reizes ļauj atspēlēties
Šovakar pirmie laukumā devās ‘’Prizma/Rīga’’ hokejisti, kuri uzņēma, otrreiz uzņēma Tveras apgabala (Krievija) Tveras pilsētas hokeja kluba ‘’Tveriči’’ spēlētājus.

Spēles rezultātu atklāja mājinieki, kad D. Baškatovs ar maiņas partneriem pirmā perioda ceturtajā minūtē izmantoja vairākumu. Viesi pēc vienas minūtes rezultātu izlīdzināja. Pirmā perioda 10. minūtē A.Pauče otrreiz vadībā izvirzīja mājiniekus, tomēr viesi paguva atkārtoti atspēlēties, kad līdz pirmā perioda beigām bija atlikušas mazāk par divām minūtēm.

Otrā periodā tika gūti divi vārti. Perioda 15. minūtē M. Freimanis ar maiņas partneriem atkal vadībā izvirzīja mājiniekus, izmantojot vairākumu. Arī otrajā periodā līdz tā beigām bija palikušas mazāk kā divas minūtes, un viesi trešo reizi pārspēja mājinieku vārtsargu I. Bikaru.

Trešajā periodā tika gūti tikai vieni vārti, un tos guva viesi spēles 53. minūtē. Mājinieki visiem spēkiem centās atspēlēties, tomēr mājas spēļu sēriju iznāca noslēgt ar nepatīkamu zaudējumu.

‘’Juniors’’ revanšējas par vakardienas zaudējumu
Otrajā šīvakara spēlē hokeja klubs ‘’Juniors’’ atkārtoti uzņēma Maskavas apgabala (Krievija) Kļinas pilsētas hokeja kluba ‘’Kļin’’ spēlētājus.

Atšķirībā no vakardienas spēles mājinieki šovakar sāka daudz apņēmīgāk, un pirmā perioda devītajā minūtē R. Ignatovičs, mājiniekiem spēlējot mazākumā, atklāja spēles rezultātu.

Otrais periods bija daudz rezultatīvāks. Perioda septītajā minūtē viesi panāca izlīdzinājumu, tomēr perioda pēdējās piecas minūtes piederēja mājiniekiem, kuri spēja gūt trīs bezatbildes vārtus. Perioda 16. minūtē R. Pētersons vadībā atkal izvirzīja mājiniekus, 17. minūtē E. Potapovs guva junioru trešos vārtus, bet spēles 40. minūtē K Bundulis savai komandai ļāva iegūt komfortablu trīs vārtu pārsvaru.

Arī trešais periods bija bagāts ar vārtu guvumiem. Pirmos vārtus perioda sestajā minūtē guva viesi, kad tie izmantoja vairākumu. Mājinieki pēc nepilnām divām minūtēm spēlējot mazākumā atjaunoja trīs vārtu pārsvaru. Vārtu guvums D.Sarkaņa kontā. Tomēr viesi nepadevās, un spēles 49. minūtē tie guva savus trešos vārtus. Trīs minūtes līdz spēles beigām mājiniekiem bija iespēja mest soda metienu, tomēr tas netika izmantots. Soda metienu meta D. Sarkanis. Trešā perioda vairāk vārti netika gūti.

Hokeja klubs ‘’Juniors’’ nākamās spēles plānotas 8. un 9. novembrī, kad tas savas savu skatītāju priekšā uzņems Moldovas ‘’Platina/Kišiņeva’’. Tomēr tā kā šai Moldovas komandai ir lielas problēmas, tad nav garantijas kā šīs spēles notiks. ‘’Prizma/Rīga’’ nākamās spēles paredzētas 14. un 15. novembrī Odincovā pret vietējo hokeja klubi ‘’OHI’’

Izmantotais resurss: Молодежная Хоккейная Лига :: Официальный сайт
Турнирная таблица : Лига

     [+] [-]

, 2012-11-06 13:50, pirms 12 gadiem
BUNDULIS