Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevam 1+1 uzvarā pār Reķi

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjevam 1+1 uzvarā pār Reķi
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.raymondtellers.nl

Šovakar Vācijas hokeja līgas (DEL) ietvaros spēkiem mērojās divas Latvijas hokejistu pārstāvētās vienības, proti, Herberts Vasiļjevs un Krēfeldes "Pinguine" savā laukumā uzņēma Arvīdu Reķi un Volfsburgas "Grizzly Adams". Uzvaru mačā ar 6:5 izcīnīja mājinieki, un savu ieguldījumu tajā deva arī Vasiļjevs.

Spēles gaitā pingvīni trīs reizes izvirzījās vadībā, savukārt viesi tikpat reižu spēja rezultātu izlīdzināt. Bet izšķirošais lūzums spēlē tika panākts līdz 3. perioda vidum, kad Krēfeldes kluba hokejistiem izdevās gūt trīs panākumus pēc kārtas un izvirzīties pārliecinošā vadībā ar 6:3. Trešdaļas izskaņā Volfsburgas vienība divus vārtus prata atspēlēt, taču apdraudēt mājinieku uzvaru neizdevās, un galarezultātā ar 6:5 pārāki bija krēfeldieši.

Herberts Vasiļjevs šajā duelī nopelnīja divus rezultativitātes punktus, asistējot Borisam Blankam komandas otro vārtu guvumā, bet pats iemetot ceturtos vārtus. Tāpat spēles protokolā iepretim mūsu uzbrucēja vārdam tika ierakstīti pieci metieni pa vārtiem un lietderības koeficients -2.

Zaudētāju sastāvā Arvīds Reķis ar rezultativitāti neizcēlās, bet arī nopelnīja lietderības koeficientu -2.

Līgas kopvērtējuma tabulā "Grizzly Adams" un "Pinguine" šobrīd ieņem attiecīgi 6. un 12. vietu 15 komandu konkurencē.

Punktu par rezultatīvu piespēli Čehijas Ekstralīgas mačā nopelnīja Atvars Tribuncovs, bet viņa pārstāvētais Karlovi Vari klubs "HC Energie" savā laukumā ar 6:2 guva virsroku pār "HC Plzen 1929". Divus vārtus uzvarētāju labā guva Mareks Meļenovskis. Bet Tribuncovs asistēja "HC Energie" otro vārtu guvumā un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Ar 37 mačos nopelnītiem 49 punktiem Karlovi Vari klubs čempionāta kopvērtējumā ieņem 12. vietu 14 komandu konkurencē.

Dānijas "AL-Bank Ligaen" spēles ar dažādām sekmēm aizvadījušas divu Latvijas hokejistu pārstāvētās vienības. Aleksandra Macijevska Vojensas "SønderjyskE" savā laukumā ar 4:1 pieveica Ringstēdas klubu "Cobras", turpretim Sergejam Čubaram un "Hvidovre Ligahockey" izbraukumā pēcspēles metienos ar 2:3 nācās atzīt Frederikshavnas "White Hawks" pārākumu. Ne Macijevskis, ne Čubars pie rezultativitātes punktiem netika; Čubara kontā vien četras soda minūtes.

Bet Slovākijas "Slovnaft Extraliga" čempionātā pie uzvaras tika Māra Jasa un Maksima Širokova pārstāvētā "HC K CERO Nitra", kas savā laukumā ar 4:2 apspēlēja "HK Spišská Nová Ves". Abi mūsu aizsargi nopelnīja pozitīvus lietderības koeficientus +1.

Izmantotie resursi:
www.al-bankligaen.dk
www.hokej.cz
www.szlh.sk
www.del.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-06 01:10, pirms 14 gadiem
izpurināja deķi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-01-06 02:13, pirms 14 gadiem
Kalamburs rakstīja: Vasiljevs saaka speeleet tikai apmeeram peec pirmajaa 12 sezonas speeleem ,bet Rekis sosezon baigi svaks kaut ,kas ar so noticis!
baigi svaks kaut ,kas ar so noticis --- es nezinu, kas ar viņu noticis, bet vai viņš patiešām švaki kauj? un kāpēc viņam kaut kas vispār būtu jākauj?

     [+] [-]

, 2010-01-06 07:31, pirms 14 gadiem
nevis nestabilitātes, bet pēc liela spēles laika, treneri uzticas, visu laiku sūta laukumā
Ir kas jauns? rakstīja: tikt pie 1+1 un -2 izklausās pēc nestabilitātes

     [+] [-]

, 2010-01-06 07:42, pirms 14 gadiem
Jauki ka wasilevs status såtus säcis väkt

  +1 [+] [-]

, 2010-01-06 10:23, pirms 14 gadiem
Jāpiebilst, ka Vasiļjevs piekto spēli pēc kārtas gūst vārtus!

  +2 [+] [-]

, 2010-01-06 11:03, pirms 14 gadiem
Uzgriežņu Arvīds rakstīja: Jāpiebilst, ka Vasiļjevs piekto spēli pēc kārtas gūst vārtus!
Nu jau ir DEL 19. rezultatīvākais spēlētājs šosezon - ne tik sen vēl pat 30niekā nebija.

     [+] [-]

, 2010-01-06 11:21, pirms 14 gadiem
Nezinu nevienu citu mūsējo, kuram būtu izvērtusies tik stabila, ilga un iespaidīga Eiropas karjera cienījamā līgā.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-06 15:48, pirms 14 gadiem
Nu bet labi ir ka Herbim tik labi iet DEL, nesaprotu tos kuri grib lai viņš uz RD iet, DEL līmenis ir pietiekami labs + Herbis savā komandā ir viens no līderiem.

     [+] [-]

, 2010-01-06 16:10, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: Nu jau ir DEL 19. rezultatīvākais spēlētājs šosezon - ne tik sen vēl pat 30niekā nebija.
Viņš tikai naw aizvadiijis visas speeles!
Un izlasee noteikti buus viens no liideriem Dinamo vareetu VAsiļevu un viņa partnerus visu trijnieku noliikt tad Dinamo sen jau buutu po!