Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

papildināts "SMScredit.lv" pēcspēles metienos uzvar "Rīga-95"; uzvar arī monarhi

Jānis Pārums

Šodien Latvijas hokeja čempionāta spēlē panākumu izcīnīja turnīra vicelīderi "SMScredit.lv", kas savā laukumā pēcspēles metienu sērijā ar 4:3 pieveica sestajā vietā esošo "Rīga-95" komandu. Pie uzvaras tikmēr tika arī "Ozolnieku MONARCH" komanda, kas savā laukumā pieveica Daugavpils "Latgali" - 5:2.

Spēli veiksmīgāk iesāka "Rīga-95", kas pirmās trešdaļas piektajā minūtē pēc Maksima Osipova metiena izvirzījās vadībā un to nosargāja līdz perioda beigām. Otrajā trešdaļā vispirms Aleksandrs Baburins panāca 1:1, bet perioda beigās Andrejs Maslovskis mazākumā jau izvirzīja vadībā "SMScredit.lv" – 2:1. Tomēr 38 sekundes līdz perioda beigām "Rīga-95" izmantoja vairākumu un Aleksandrs Zujevs atkal līdzsvaroja rezultātu – 2:2.

Trešajā periodā "SMScredit.lv" vēlreiz izvirzījās vadībā (Aleksandrs Fadejevs), bet četras minūtes vēlāk Ruslans Ignatovičs panāca izlīdzinājumu – 3:3. Spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti, tādejādi uzvarētāju nācās noteikt pēcspēles metienu sērijā. Pirmie trīs mēģinājumi abām komandām bija neveiksmīgi, bet tad precīzi meta gan "Rīga-95" (Ignatovičs), gan "SMScredit.lv" (Glazkovs). Pēc tam sekojošais Ģirta Zemīša metiens vietu vārtos neatrada, bet Jurijs Kļujevskis bija precīzs, atnesot uzvaru "SMScredit.lv" – 4:3.

Tikmēr dienas otrajā mačā "JLSS/Zemgale" ar 7:5 pieveica HS "Rīga/LSPA". Mača gaitā jelgavniekiem bija arī trīs ripu pārsvars (3:0), taču "Rīga/LSPA" prata panākt gan 2:3, gan vēlāk arī 3:4, vēlāk gan piedzīvojot zaudējumu. Pa diviem vārtiem uzvarētāju rindās guva Viktors Jasionis un Artjoms Ogorodņikovs, abiem arī pa rezultatīvai piespēlei. Rīdzinieku rindās tikmēr 4+4 Vladislavam Koniševam.

Kārtējo panākumu izcīnīja arī "Ozolnieki/Monarch" komanda, savā laukumā apspēlējot "Latgali" - 5:2. Vēl otrā perioda otrajā pusē rezultāta tablo vēstīja neizšķirtu, taču mača beigu daļā "monarhi" guva trīs bezatbildes vārtus. Divi vārti un rezultatīva piespēle Ērikam Biseniekam.

Latvijas čempionātā "SMScredit.lv" šobrīd ar 60 punktiem ieņem otro vietu, bet līderi ir "Ozolnieki/Monarch", kas gan aizvadījuši par vienu spēli mazāk.

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +6 [+] [-]

, 2012-02-04 20:03, pirms 12 gadiem
Rīdzinieku rindās tikmēr 4+4 Vladislavam Koniševam
Vini iemeta tikai 5 golus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja