Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Foto: Galda Hokeja Čempionats

Vienā dienā ar Latvijas izlases spēli hokejā tiks noskaidroti labākie „Galda hokeja” spēlētāji Liepājā. Nākošo sestdien, 8.maijā, Liepājas Olimpiskajā centrā norisināsies Liepājas Atklātais galda hokeja čempionāts, kurā ikvienam interesentam būs iespēja sacensties par labākā galda hokeja spēlētāja titulu Liepājā, kā arī vērtīgām balvām. Sacensību sākums pulksten 15:00.Dalībnieku reģistrācijas sākums būs no pulksten 15.00. Dalības maksa simboliska - 1 lats. Iknedēļu sacensību/treniņu uzvarētāji turnīrā piedalās bez maksas. Ap pulksten 15:30 ir plānots sacensību sākums
Sacensības norisināsies pēc starptautiskiem galda hokeja noteikumiem (ITHF). Noteikumi nosaka, ka spēles ir jāaizvada uz STIGA spēles laukumiem, spēles ilgums ir piecas minūtes un spēles laiks netiek apturēts, ja ripa ir ārpus spēles laukuma. . Ar visu noteikumu tekstu iespējams iepazīties - galdahokejs.lv: www.galdahokejs.lv .Sacensību dalībnieki netiks dalīti vecuma grupās, jo šī spēle ir pieejama ikvienam neatkarīgi no vecuma un dzimuma. Galda hokejs tiek uzskatīts par vienu no demokrātiskākajiem sporta, atpūtas un izklaides apvienojumiem.
Pirmo trīs vietu ieguvēji tiks pie vērtīgām balvām no SK „Liepājas Metalurgs”, „SPORTLAND”, sarunu kartes „Amigo”, „Čili Pica” un „Zepter”. Informatīvi atbalsta „Radio SWH” un liepajniekiem.lv.Skatītājiem ieeja: bezmaksas.Pēc Liepājas Atklātā galda hokeja čempionāta ikviens spēlētājs un skatītājs aicināts atbalstīt Latvijas hokeja izlasi pie televizora ekrāniem Liepājas Olimpiskā centra kafejnīcā „Lotte”. Spēles sākums 21:00. Skatītājus gaida patīkami pārsteigumi.

     [+] [-]

, 2010-05-03 14:17, pirms 14 gadiem
OO jā šitā lieta man padodas!

     [+] [-]

, 2010-05-03 21:54, pirms 14 gadiem
Nu pirmām kārtām plakātā redzamā galda hokeja spēles versija neatbilst tai uz kuriem tiek spēlēts Latvijas Galda hokeja federācijas ( LGHF ) un Starptautiskās Galda hokeja federācijas ( ITHF ) paspārnē!
Tā ka sacensību organizatori būs pārkāpuši savus izvirzītos noteikumus, ja tiks spēlēts uz šīs versijas! Plakātā redzamā versija ir STIGA NHL, bet minētās organizācijas paspārnē tiek spēlēts uz versijas STIGA PLAY-OFF, kura ļoti būtiski atšķiras no iepriekšminētās!

Otrkārt, Latvijā nav pārāk daudz zinātāju, kuri varētu pareizi noorganizēt galda hokeja sacensības, ja nu vienīgi organizatori būtu uzaicinājuši kādu personu no LGHF, vai no tuvākajiem klubiem ( šajā gadījumā no Ventspils GHK, vai VSJN Ventspils )!

Cik saprotams turnīrs, ja jau tik plašā mērogā tiek izreklamēts, tad noteikti ir atklātais. Nekādu citu pilsētu dalībnieku nepielaišana tekstā nav minēta!

Bet ir cita lieta! Šajā pat datumā ( 8.maijs ) Inčukalnā notiks 10. ( jubilejas ) čempionāts galda hokejā OPEN klasē, kurā protams startēs visi spēcīgākie Latvijas un pat Igaunijas galda hokeja spēlētāji. Sanāk baigā dilemma! Ja jau organizatori ir izklāstījuši informāciju kā tiek spēlēts un pēc kādiem noteikumiem tiek spēlēts galda hokejs, tātad viņi noteikti ir apmeklējuši LGHF mājas lapu un arī noteikti zina, ka 8.maijā ir Latvijas čempionāts!

Sanāk, ka organizatori nevēlas, lai pie viņiem brauc spēlētāji, kuri to dara nedaudz nopietnāk un savāc visas balvas! Žēl gan! Ja turnīrs būtu citā dienā, gan jau uz Liepāju atbrauktu arī kāds, kas pieprot šo spēli, bet tie, kuri pirmo reizi redzētu, kā spēlē pa īstam galda hokeju, varētu no tā pamācīties un būtu noteikti ieguvēji un var būt pat rastos interese par iespēju darīt to nopietnāk!

Varētu piebilst, ka galda hokejs nav sporta veids, kurā var pelnīt naudu, tātad nav profesionāļi, bet tie, kas pieprot šo spēli nav vainīgi, ka to māk ( ir veltījuši savu brīvo laiku kombināciju apgūšanai ) un būtu šīs balvas pelnījuši vairāk par tiem, kuri nekad nav trenējušies!

  +1 [+] [-]

, 2010-05-04 18:39, pirms 14 gadiem
VoLcOm_ZoMbIe rakstīja: OO jā šitā lieta man padodas!
Tiešām? īsti neticu

Jā, bet dīvaini ielikt tādu turnīru LČ laikā, labāk atbruakti paši uz Inčukalnu un paskatītos kā tas viss notiek!

     [+] [-]

, 2010-05-04 19:21, pirms 14 gadiem
zaksix rakstīja: Tiešām? īsti neticu

Jā, bet dīvaini ielikt tādu turnīru LČ laikā, labāk atbruakti paši uz Inčukalnu un paskatītos kā tas viss notiek!
un ja nu ,zem nika slēpjas izbijis špīleris

     [+] [-]

, 2010-05-04 21:50, pirms 14 gadiem
Visiem kam ir iespeja ludzu brauciet uz Liepaju un piedalities , balvas tiesam ir labas

     [+] [-]

, 2010-05-04 23:18, pirms 14 gadiem
Spēlēts tiks uz STIGA PLAY-OFF (SWE-FIN) spēlētāji(ja gadijumā tas ir svarīgi)! Plakāt mākslinieks ielicis galdu kā vizuālu norādi uz galda hokeju vispār!

Turnīrs ir atklāts bet orientējamies uz tiem spēlētājiem, kas ir apmeklējuši mini-turnīrus/treniņus iepriekšējo mēnešu otrdienās Liepājas Olimpiskajā centrā.

Ceram ka Liepājā arī izveidosies interesentu grupa kas varēs nodibināt klubu.

draugiem.lv: Liepājas Olimpiskais centrs - Sākums - draugiem.lv
loc.lv

     [+] [-]

, 2010-05-04 23:20, pirms 14 gadiem
Ja par datumiem tad ielikām šo jo šajā dienā ir pirmā LV spēle(ar skatīšanos LOC) un pasākumi tīri teorētiski viens otru papildina!