Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Vasiļjevs gūst vārtus, pingvīni sagrauj panteras

Lauris Bērziņš
Lauris Bērziņš

Vasiļjevs gūst vārtus, pingvīni sagrauj panteras
Herberts Vasiļjevs
Foto: www.the-krefelder.de

Latvijas hokeja uzbrucējs Herberts Vasiļjevs guva vienus vārtus Vācijas hokeja līgas (DEL) spēlē, bet viņa pārstāvētais Krēfeldes klubs "Pinguine" viesos ar 5:0 sagrāva Augsburgas vienību "Panther".

Visa mača gaitā Krēfeldes kluba hokejistiem bija nospiedošs pārsvars uzbrukumā, un tas arī atspoguļojās uz rezultāta tablo. Pirmajā trešdaļā pingvīni guva vienus vārtus, bet vēl pa diviem precīziem raidījumiem pievienoja gan 2., gan 3. periodā. Bet savu cietoksni visas spēles garumā Krēfeldes komandai izdevās nosargāt neskartu.

Vasiļjevs guva komandas trešos vārtus. Kopumā mūsu uzbrucējs pretinieku vārtus apdraudēja divas reizes un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Citā mačā zaudējumu Ķelnē pret vietējo "Haie" vienību cieta Arvīds Reķis un viņa pārstāvētā komanda Volfsburgas "Grizzly Adams" – 1:4. Reķa kontā divi izdarīti metieni un negatīvs lietderības koeficients -1.

Izmantotie resursi:
www.del.org

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-11-02 22:28, pirms 16 gadiem
Herberts lielisks...

  -1 [+] [-]

, 2008-11-02 22:28, pirms 16 gadiem
Vienā vārdā - Vasiļjevs!!!

     [+] [-]

, 2008-11-03 00:28, pirms 16 gadiem
Jā, viņš kā vienmēr veiksmīgi tur spēlē!
Reķis arī šosezon ir diezgan rezultatīvs un es nebēdājos, ja tagad viņa komanda zaudēja!