Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Par spīti PČ atcelšanai Baltkrievijas izlases treniņnometne turpināsies visu aprīli

Rolands Eliņš

Par spīti PČ atcelšanai Baltkrievijas izlases treniņnometne turpināsies visu aprīli
Foto: Hockey.by

Baltkrievijas Hokeja federācijas preses dienests sarunā ar vietējo mediju „Tribuna” apliecinājis, ka vīriešu hokeja izlases treniņnometne turpinās un tā tiek plānota līdz 30. aprīlim.

Jau ziņots, ka marta vidū Baltkrievijas hokeja izlases kandidāti sāka treniņnometni, gatavojoties pasaules čempionātam, kas bija paredzēts maijā. Jau tobrīd koronavīrusa pandēmijas dēļ bija lielas bažas par PČ norisi, un tās piepildījās, turnīram tiekot atceltam. Tagad nākamās izlašu spēles paredzētas tikai nākamās sezonas sākumā, taču Baltkrievijas izlase turpina treniņnometni un grasās paplašināt tās dalībnieku sarakstu, turpinot tendenci, ka šajā valstī pandēmijas ietekme uz sporta notikumiem ir īpaši maza un neatbilst pārējo Eiropas valstu ieviestajiem drošības pasākumiem.

Baltkrievijas medijs „Tribuna” vaicāja par situāciju federācijas preses dienestā un saņēma atbildi, ka izlases treniņnometni plānots turpināt līdz 30. aprīlim, tiesa, uzsverot, ka pagaidām tie ir tikai plāni.

Tāpat federācijas preses dienestā apstiprināja informāciju, ka tiek plānots paplašināt treniņnometnes sastāvu ar citiem izlases kandidātiem, turklāt ne tikai no Baltkrievijas klubiem, bet arī ārzemēs spēlējošajiem baltkrievu hokejistiem. Šodien izlases treniņnometni papildināja no Ziemeļamerikas atbraukušais Iļja Solovjovs, kurš spēlē Ontario Hokeja līgā.

Iepriekš Baltkrievijas izlases treneris Mihails Zaharovs bija paskaidrojis, ka kopā ar komandu izlemts turpināt treniņus, neskatoties uz PČ atcelšanu. Domas par PČ tagad nomainījis olimpiskais kvalifikācijas turnīrs, kas paredzēts augusta izskaņā. Baltkrievija spēlēs vienā grupā ar Slovākiju, Austriju un Poliju.

Baltkrievijā joprojām turpinās arī hokeja čempionāts un futbola augstākā līga, tiesa, arvien vairāk citi sporta pasākumi tiek pārtraukti vai atcelti un arī Baltkrievijas medijos arvien izteiktāk jūtama neizpratne par šo turnīru turpināšanos. Pasaules veselības organizācijas informācija liecina, ka Baltkrievijā pirms divām dienām bija apstiprināti 152 Covid-19 saslimšanas gadījumi, bet šī informācija kopš tā laika nav atjaunināta, kamēr baltkrievu medijs "Pressball" savās ziņās šodien norāda, ka slimnīcās ir 254 Covid-19 pacienti, kā arī četras personas pēc inficēšanās ar koronavīrusu mirušas.

Izmantotie resursi:
https://by.tribuna.com/hockey/10846...
https://hockey.by/news/sobytie/news...
https://www.pressball.by/news/footb...

  +1 [+] [-]

, 2020-04-03 09:23, pirms 4 gadiem
Valsts galvenais ārsts taču pateica, ka uz ledus nekādu vīrusu nav...

https://www.youtube.com/watch?v=FED...

  +1 [+] [-]

, 2020-04-03 11:16, pirms 4 gadiem
Piedodiet, bet īstākā "duraku zeme" tā Balkrievija!

  -1 [+] [-]

, 2020-04-03 12:49, pirms 4 gadiem
Ak68 duraks esi tu pats kas apraujas uz šo informācijas haosu

     [+] [-]

, 2020-04-03 14:14, pirms 4 gadiem
kreicakungs rakstīja: Ak68 duraks esi tu pats kas apraujas uz šo informācijas haosu
Var jau saukt tās lietas kā grib! Nav nekāds informācijas haoss, bet gan daudz fakti, kas tiek savākti no visdažādākajiem informācijas avotiem, no dažādām valstīm utt. Un tad jau tā aina arī ir redzama pilnīga. Bet vienmēr jau kāds var iebāzt galvu smiltīs un teikt, ka uz mani tas neattiecās, neko nelasu, visu ignorēju utt.! Bet tad, lūdzu, reķinies arī ar sekām, ko tāda nostāja var radīt. Tad būs tā kā tas nupat bija Vitebskas teātrī, ko dažas dienas atpakaļ slēdza pēc tam, kad viens no aktieriem nomira ar Covid..