Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

"Rīga-2000" vairs nemērķē uz Latvijas titulu

Andrejs Siliņš

"Rīga-2000" vairs nemērķē uz Latvijas titulu
Viesturs Koziols
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

"Mums vairs nav mērķis ar "Rīga-2000" izcīnīt Latvijas čempionu titulu," laikrakstam "Diena" atzinis Rīgas "Dinamo" un tā fārmkluba "Rīga-2000" prezidents Viesturs Koziols, vēlreiz skaidrojot fārmkluba mērķus audzināt spēlētājus "Dinamo" vienībai.

"Būsim reālisti, pārskatāmā nākotnē neviens no šiem spēlētājiem nav reāls Rīgas "Dinamo" kandidāts," spēlētāju atbrīvošanu komentēja prezidents. "Ja kāds tagad grasās pārmest, ka mēs vairs nedomājam par Latvijas hokeja nākotni, tās ir tīrās muļķības. Vairāk orientēsimies uz jaunajiem spēlētājiem, kuri pēc gada vai diviem varētu pretendēt uz iekļūšanu "Dinamo". Kādi trīs vai četri kandidāti ir Vjačeslava Nazarova trenētajā "LSPA/Rīga"."

"Jaunajā ekonomiskajā situācijā prioritātes ir mainījušās. Mums vairs nav mērķis ar "Rīga-2000" izcīnīt Latvijas čempionu titulu. Komandas uzdevums būs gatavot rezerves Rīgas "Dinamo". Vēlreiz atkārtošu, ka "Dinamo" ir privāts klubs, kurš no valsts un pašvaldības nesaņem nevienu santīmu. Komandai nav mērķis gatavot spēlētājus Latvijas izlasei, lai gan, no otras puses, daudziem vajadzētu piekrist, ka, spēlējot KHL, vairāki izlases kandidāti savā attīstībā ir spēruši soli uz priekšu."

Izmantotie resursi:
Laikraksts Diena

1 2 3 91 komentārs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +6 [+] [-]

, 2009-01-02 01:47, pirms 15 gadiem
nu logjiski ka taa.

  +6 [+] [-]

, 2009-01-02 01:49, pirms 15 gadiem
nu BAČu liidz galam nospeelees?

  +2 [+] [-]

, 2009-01-02 01:59, pirms 15 gadiem
tagad tas laikam ir ierasti-kam problemas ar naudu sak runat par vietejo attistisanu utt..atrak tadas domas nebija?ko tad pirms sezonas skandeja ka o mes cinisimies utt!un kat kaa nelogjiski...dazi kas aizgaja speleja RD sakuma...bet nu jau vinji ir NEreali kandidati...ATRUNAS

  +2 [+] [-]

, 2009-01-02 02:00, pirms 15 gadiem
Man tomēr liekas, kas šis - Ja kāds tagad grasās pārmest, ka mēs vairs nedomājam par Latvijas hokeja nākotni, tās ir tīrās muļķības ir nedaudz pretrunā ar šo - Komandai nav mērķis gatavot spēlētājus Latvijas izlasei

  +2 [+] [-]

, 2009-01-02 02:02, pirms 15 gadiem
Straka rakstīja: Man tomēr liekas, kas šis - Ja kāds tagad grasās pārmest, ka mēs vairs nedomājam par Latvijas hokeja nākotni, tās ir tīrās muļķības ir nedaudz pretrunā ar šo - Komandai nav mērķis gatavot spēlētājus Latvijas izlasei
pilnigi piekritu....cerams ka nesaksies kjedes reakcija ar RD un mja jo nauda tapat R2000 janovirza citadi KHL punkts par farmklubu ir neizpildits un lidz ar to nevar spelet

  +1 [+] [-]

, 2009-01-02 02:09, pirms 15 gadiem
Skarbi bet patiesi..

  +5 [+] [-]

, 2009-01-02 02:14, pirms 15 gadiem
Šitajā ķezā man visvairāk satrauc Lūsiņa situācija, jo reāli čalim nav kur likties - pirms sezonas Jurku pie*isa un uz Ogri viņa ceļš toč nevedīs, Liepājai varotčikus nevajag, iespējams, ka Latgale. Baltkrievijā arī, visticamāk, nespīd. Un R2K sanāk, ka poļubomu būs 3 varotčiki - Muštukovs, Avotiņš, Enkuzens.

  +9 [+] [-]

, 2009-01-02 02:34, pirms 15 gadiem
Da, izskatas pec riktigas liekuloshanas... Kas nebija Dinamo kandidats? Saviels, kursh vareja aizstat kadu RD aizsargu, ja vajadzeja? kapteinis un viens no lideriem Zelubovskis? Naudinjas aptrukas, Rigas dome nogrieza naudu un te ari iemesls. Pec tam vins saka, ka doma par Lat hokeja nakotni, bet tad atgadina, ka kadrus Lat izlasei RD neesot jagatavo! Pats sev pretstataa un melot nemaak. Nu, man jau Koziols ne visai patik sen.Der atcereties kaa vins aplika visu laiku Lipmanu, bet pats Lat cempja labaa nedarija neko!
Jebkura gadijumaa, nav brinums, ka tada situacija. Suca naudu no nodoklu maksatajiem, sedeja mums uz kakla un taisija biznesu. Tas tak acimredzams, jo labus speletajus, kas noderigi RD vinsh tureja tai skaita par nodoklu maksataju naudam, bet redz RD ir privats klubs... Isak sakot, vinsh valsts naudu, nodoklu maksataju naudu izmantoja sava privata biznesa taisishanai! Vo, sasedushies uz musu kakla bija....

  +4 [+] [-]

, 2009-01-02 02:55, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: Kas nebija Dinamo kandidats? Saviels, kursh vareja aizstat kadu RD aizsargu, ja vajadzeja? kapteinis un viens no lideriem Zelubovskis?
Varbūt arī varēja aizstāt... bet nevajadzēja taču!

Savielam priekšā sarakstā ir vismaz divi aizsargi (Sorokins un K.Rēdlihs, skatoties pēc pagājušās spēles, varbūt arī Cinks un Hartmanis ir Šuplera listē augstāk), un uzbrucējiem vēl lielāka sēta priekšā - Štāls, Bļinovs, Meija, Pečura. Tāpat, domāju, ka varu likt savus 99%, ka neviens no viņiem šosezon uz Dinamo netiktu izsaukts.
Ja vēl būtu ko īpašu rādījuši R2000 sastāvā, bet....

  -4 [+] [-]

, 2009-01-02 02:57, pirms 15 gadiem
Sasedas nodoklu maksatajiem uz kakla tadi Riga2000, ASK basketbola, Vef/Riga, TTT... Tad vairakas federacijas suca musu naudu! Vispar taa nekas, vai ne? Visi sev taisija biznesu par nodoklu maksataju naudam! pa kaklu viniem un nekadas valsts naudas.

  -1 [+] [-]

, 2009-01-02 03:00, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: pilnigi piekritu....cerams ka nesaksies kjedes reakcija ar RD un mja jo nauda tapat R2000 janovirza citadi KHL punkts par farmklubu ir neizpildits un lidz ar to nevar spelet
Manis pēc, RD var beigt savu pastāvēšanu, ja tam vajaga valsts naudu! RD ir privats bizness un lai Koziols savu privato naudu gulda r2000 uztureshanai! Valsts naudu guldit, lai stutetu Koziola privato biznesu, ir noziegums!
Slēpts komentārs: OILER1981

  +8 [+] [-]

, 2009-01-02 03:04, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: pa kaklu viniem un nekadas valsts naudas.
Jā, bet domāju, ka nemelošu, ja teikšu, ka tāds "Rīgas Dinamo" vai "ASK Rīga" Latvijas vārdu pasaulē nes vairāk kā, piemēram, Latvijas Institūts, kam tas ir primārais uzdevums un viņu nauda ir vēl lielāka.

 +10 [+] [-]

, 2009-01-02 03:06, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: Manis pēc, RD var beigt savu pastāvēšanu, ja tam vajaga valsts naudu!
V.Koziols: "Vēlreiz atkārtošu, ka "Dinamo" ir privāts klubs, kurš no valsts un pašvaldības nesaņem nevienu santīmu."

Tu zini ko tādu, ko nezin Koziols, vai vienkārši pats nesaproti, ku runā?

  +5 [+] [-]

, 2009-01-02 03:09, pirms 15 gadiem
AlterB rakstīja: Jā, bet domāju, ka nemelošu, ja teikšu, ka tāds "Rīgas Dinamo" vai "ASK Rīga" Latvijas vārdu pasaulē nes vairāk kā, piemēram, Latvijas Institūts, kam tas ir primārais uzdevums un viņu nauda ir vēl lielāka.
Es un citi Latvijas iedzivotaji nebus vairak paedushi no taa, ka RD un ASK nes latvijas vardu pasaulee! Tas neko nedod, ja valsti pec tam iestajas krize, ta ir uz bankrota robezhas... man nevajaga, lai valsts vardu pasaulee nestu sportitsrti, es gribu, lai Latvijas vards butu slavens ar to, ka Latvijā dzivo partikushi cilveki, ka ir darab iespejas invalidiem, ka pensionari brauka pa arzemem, ka maminas sanem normalus pabalstus, ka berninjiem ir kur dauzities un attistit savu inteklektu, nevis pusaudzhu vecumaa nodzerties... Man tas ir svarigak! Pie kajas man ir tas, ko shie sporta klubi dara Latvijas varda neshanai pasaulee. Skatas, ASK no latvijas, no ubagzemes, kur valda korupcija un oficiali mafija... Cilvekiem, domaju vairums, pasaulee nak tadas asociacijas, kad vini izdzird Latvijas vardu!

  -2 [+] [-]

, 2009-01-02 03:11, pirms 15 gadiem
AlterB rakstīja: V.Koziols: "Vēlreiz atkārtošu, ka "Dinamo" ir privāts klubs, kurš no valsts un pašvaldības nesaņem nevienu santīmu."

Tu zini ko tādu, ko nezin Koziols, vai vienkārši pats nesaproti, ku runā?
Jā, var but RD nesanema no valsts naudu, toties Riga2000, kas gatavoja speletajus RD, kas ir RD farmklubs, suca valsts naudu, tadejadi mes uzturejam Koziola biznesu ar nosaukumu RD. Logiski!

  -1 [+] [-]

, 2009-01-02 03:15, pirms 15 gadiem
RD, kas ir privats uznemums, kaa apgalvoja Koziols, savus speletajus atgut formu, vai uzturet formu, sutija uz R2000 un tur tie speletaji sanema nodoklu maksataju naudas! Tad vinus izsauca uz RD un nu vini atkal privataja uznemuma strada??

  +5 [+] [-]

, 2009-01-02 03:15, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: Tas neko nedod, ja valsti pec tam iestajas krize, ta ir uz bankrota robezhas... man nevajaga, lai valsts vardu pasaulee nestu sportitsrti, es gribu, lai Latvijas vards butu slavens ar to, ka Latvijā dzivo partikushi cilveki, ka ir darab iespejas invalidiem, ka pensionari brauka pa arzemem, ka maminas sanem normalus pabalstus, ka berninjiem ir kur dauzities un attistit savu inteklektu, nevis pusaudzhu vecumaa nodzerties... Man tas ir svarigak!
Cik dzirdēts, šosezon ASK saņēma no Rīgas domes (un nevis no valsts) 600 tūkstošus. Rupji rēķinot, no katra valsts iedzīvotāja tie būtu 30 santīmi gadā, jeb 2.5 santīmi mēnesī.
Ja no tiem Tu kļūsi daudz bagātāks, tad es Tev viņus varu iedot, bet man patīk vakarā pēc darba paskatīties ASK vai Dinamo spēli televizorā, un valsts, vai Rīgas dome, šajā gadījumā, man rada atpūtu, kas ir vērta daudz vairāk kā 30 santīmi.
Slēpts komentārs: OILER1981

     [+] [-]

, 2009-01-02 03:18, pirms 15 gadiem
AlterB rakstīja: Jā, bet domāju, ka nemelošu, ja teikšu, ka tāds "Rīgas Dinamo" vai "ASK Rīga" Latvijas vārdu pasaulē nes vairāk kā, piemēram, Latvijas Institūts, kam tas ir primārais uzdevums un viņu nauda ir vēl lielāka.
Ja es aizbraukšu uz Tokiju ar T-kreklu, kur uzprintēts virsū Latvija (lieliem burtiem), droši vien arī es vairāk nesīšu Latvijas vārdu pasaulē - jo ik mirkli Latvijas vārdu redzēs desmitiem cilvēku, bet tikai kāda jēga no tā. Tas pats ir no Rīgas Dinamo, kuru zin hokeja līdzjutēji Krievijā, Baltkrievijā un Kazahstānā. Vai ir vajadzīgs reklamēties kaimiņos - Baltkrievijā? Droši vien jau tāpat pazīst. Vai kāda jēga Latvijas atpazīšanā no Dinamo kluba Krievijā? Nē - jo tāpat valdības kanāla ziņos par apspiestajiem militārajiem pensionāriem te. Un vai tāpēc kazahi tagad labākās domās par Latviju, jo Dinamo Rīga ir? ha ha

  -4 [+] [-]

, 2009-01-02 03:19, pirms 15 gadiem
AlterB rakstīja: Cik dzirdēts, šosezon ASK saņēma no Rīgas domes (un nevis no valsts) 600 tūkstošus. Rupji rēķinot, no katra valsts iedzīvotāja tie būtu 30 santīmi gadā, jeb 2.5 santīmi mēnesī.
Ja no tiem Tu kļūsi daudz bagātāks, tad es Tev viņus varu iedot, bet man patīk vakarā pēc darba paskatīties ASK vai Dinamo spēli televizorā, un valsts, vai Rīgas dome, šajā gadījumā, man rada atpūtu, kas ir vērta daudz vairāk kā 30 santīmi.
Saksim ar to, ka Riigaa, no kuras kases ASK nema naudu, ne visi maksa nodoklus! Es esmu ridzinieks un mani nodokli iet uz ari uz Rigu. Ka tu vari izrekinat, cik videji no katra cilveka sanema ASK? To videjo naudu, ko tu izrekinaji, tos 6000, kaa tu apgalvo, vareja ieguldit citur! Tev patik paskatities vakara sportuk, iesledz NHL< NBA un skaties. Vai ASV valdiba uztur NBA klubus? Shaubos!

     [+] [-]

, 2009-01-02 03:19, pirms 15 gadiem
AlterB rakstīja: V.Koziols: "Vēlreiz atkārtošu, ka "Dinamo" ir privāts klubs, kurš no valsts un pašvaldības nesaņem nevienu santīmu."

Tu zini ko tādu, ko nezin Koziols, vai vienkārši pats nesaproti, ku runā?
Ari Barons ir sava zinja privats uznjemums un tik un ta sanjem no valsts 600 tukstosus sosezon..taka nevienmer privatie sitas pasi par sevi un tas pats ir RD...

  -3 [+] [-]

, 2009-01-02 03:23, pirms 15 gadiem
Kopaa jau 1 200 000. Ko ar sho naudu var iesakt? Vai mums visur ir viss sakartots, ka tadas summa varam bazt pakalaa sportistiem? PAr shadu naudu jau var daudz ko iesakt un daudz ko izveidot, kas valstij nesis realu labumu!

  +2 [+] [-]

, 2009-01-02 03:25, pirms 15 gadiem
jautaajums jau ir tads ar ko valsts sponsoretias komandas ir labakas kaa nevalstiski sponsoretas...?Barons sosezon ir zaudejis Lauvam,BKV utt kuraa valsts nauda vainu nav vai ir tik nieciga ka niecigak nemedz but..tas pats RD sanjem valsts naudu..sitas RUS kur mus tapat zin ..dalja mus ienist un vel dalja doma ka esam vel joprojam PSRS sastava...vinjiem vajag ari LV kaut kaa paradit sevi nevis teikt mes esam labakie un sitamies KHL..

  +1 [+] [-]

, 2009-01-02 03:28, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: Kopaa jau 1 200 000. Ko ar sho naudu var iesakt? Vai mums visur ir viss sakartots, ka tadas summa varam bazt pakalaa sportistiem? PAr shadu naudu jau var daudz ko iesakt un daudz ko izveidot, kas valstij nesis realu labumu!
ir jau vairak,ASK,Barons,TTT,handbolisti un citi verkji sanjem summas kaut kadas...protams ka vajag atbalstit bet nu sobrid tas ir tikpat stulbi kaa celt gaismas pili...un tad njemt no SVF naudu lai glabtu mus...un mes kaa iedzivotaji paliekam paradnieki..
Slēpts komentārs: OILER1981
Slēpts komentārs: OILER1981

  +1 [+] [-]

, 2009-01-02 03:33, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: Ja nonemt naudu visiem sporta klubiem, visam federacijam, tad ik gadu sanaks paprava naudas summina, par kuru var reali kaut ko izdarit valsts nakotnes un tagadnes labaa! Tukshibas, kas ir sports, es personigi negribu atbalstit!
ari sportaa ir nakotne bet nujau ir par velu celt kaut kadas skolas sportam ..vajadzeja to darit agrak nevis kad pakalja deg..tagad vajag visu nuadu ieguldit tur kur vajag...mjaa laikam sportu nolikt mala....kad naudas bus vairak..vai kad budzeta nebus robi var ari atbalstit...smiekligakais ir tas -naudu pieskjir tiem klubiem..un tad sezonas visu apcert budzetu aizsuta majas speletajus un sezonu pabeidz galiga dibena...kada jega naudu tad ieguldit??ari nezinu

  +1 [+] [-]

, 2009-01-02 04:00, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: Man neshkiet, ka ASV valdiba dod naudu sportam...
Un Tu domā, ka piemēram, šogad ASV basketbolisti uz Pekinu lidoja par saviem līdzekļiem un maikām sameta pa piecītiem no katra?
Tiešām nezinu, vai viņu pašvaldības iegulda NBA un NHL klubos, bet tas ko viņi iegulda izlasēs un jaunatnes sportā ir daudz vairāk nekā Latvijā.

  +6 [+] [-]

, 2009-01-02 04:12, pirms 15 gadiem
OILER1981 rakstīja: Ja nonemt naudu visiem sporta klubiem, visam federacijam, tad ik gadu sanaks paprava naudas summina, par kuru var reali kaut ko izdarit valsts nakotnes un tagadnes labaa!
Un bez darba paliktu pāris tūkstoši iedzīvotāji, kas strādā šajos klubos, šajās federācijās un arēnās, kuras šie sportisti izmanto, vēl vairāki tūkstoši jauniešu paliktu bez trenēšanās iespējām savos sportos... un Latvija noteikti kļūtu laimīgāka!

     [+] [-]

, 2009-01-02 04:18, pirms 15 gadiem
AlterB rakstīja: Un bez darba paliktu pāris tūkstoši iedzīvotāji, kas strādā šajos klubos, šajās federācijās un arēnās, kuras šie sportisti izmanto, vēl vairāki tūkstoši jauniešu paliktu bez trenēšanās iespējām savos sportos... un Latvija noteikti kļūtu laimīgāka!
sava zinja piekritu tev-tad varbut lai vinji saprot ari kas notiek LV un gan kaa stradajosie attiecigas sporta bazes gan treneri un speletaji vai sportisti dara savu darbu par tadu pasu naudu kaa skolotajs...jo piemeram es neredzu ar ko treneris ir labaks par skolotaju....utt...vai piemeram policists utt utt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-01-02 07:39, pirms 15 gadiem
Cerams mūsu futbola laukumos nekas tāds nebūs.
1 2 3 91 komentārs