Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas junioru izlases atkārtoti atzīst Somijas vienaudžu pārākumu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Latvijas junioru izlases atkārtoti atzīst Somijas vienaudžu pārākumu
Latvijas U17 sieviešu handbola izlase. Foto: handball.lv

Otro dienu pēc kārtas Latvijas vīriešu un sieviešu junioru izlases Salaspils sporta namā atzinušas attiecīgo Somijas izlašu pārākumu.

Latvijas U18 vīriešu izlase pēc vakardien piedzīvotā zaudējuma ar 21:28 šodien Somijas izlasei piekāpās ar cienīgāku 16:20. Abām komandām bija lielas problēmas uzbrukumā, pirmajā puslaikā kopumā tiekot gūtiem vien 14 vārtiem (6:8).

Ar pieciem vārtiem rezultatīvākais Latvijas komandas rindās bija Kristiāns Gidrevics.Četri vārti Endijam Kušneram, kamēr pa diviem rezultatīviem raidījumiem Renāram Grebeņņikovam, Edijam Kušneram un Gintam Greikšam.

Tikmēr Latvijas U17 sieviešu izlase vēlreiz atzina Somijas vienaudžu pārākumu - 21:30. Izšķirošu pārsvaru viešņas ieguva jau pirmajās 30 minūtēs, kurās somietes bija pārākas ar rezultātu 17:11. Jāpiezīmē, ka vakardienas mačā latvietes piedzīvoja smagāku sakāvi ar 22:36.

Latvijas izlases sastāvā šodien produktīvāko sniegumu parādīja Letīcija Veinberga un Madara Cibuļska, abām spēlētājām gūstot pa sešiem vārtiem. Savukārt Annai Stankevičai šajā spēlē četri gūti vārti.

Izmantotie avoti:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv