Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Stopiņu handbolistes Jēkabpilī uzvar ar +20

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Stopiņu handbolistes Jēkabpilī uzvar ar +20
Ivita Asare (Stopiņu NHK)
Foto: Jānis Slišāns

Handbola Virslīgā sievietēm astoto uzvaru deviņos mačos izcīnīja Stopiņu NHK. Pirmajā vietā esošā komanda izbraukumā ar 20 vārtu pārsvaru pieveica Jēkabpils SS – 39:19.

Kristīnei Dzenītei gūstot divus vārtus, maču labāk sāka Jēkabpils SS handbolistes, kuras septītās minūtes ievadā ieguva 4:2 pārsvaru. Tomēr laukuma saimnieču aizsardzība drīz salūza, ļaujot pretiniecēm iemest četrus vārtus pēc kārtas.

Stopiņu NHK izrāviens neapstājās, un 15. minūtē viešņas bija vadībā ar 10:5, bet 21. minūtē, kad mājinieces pieprasīja pārtraukumu, bija iegūts astoņu vārtu handikaps. 16 minūtes līdz dueļa beigām Stopiņu NHK pārsvars pirmo reizi sasniedza desmit rezultatīvu metienu atzīmi, tomēr pirmajā vietā esošās handbolistes neapstājās.

Skanot mača beigu sirēnai, tablo vēstīja 39:19 par labu Stopiņu NHK handbolistēm. Rezultatīvākā ar 12 vārtiem bija Ivita Asare, kura realizēja trīs no trim soda metieniem un visa mača laikā izdarīja tikai 13 metienus. Ar deviņiem vārtiem piebalsoja Lana Nikolajeva.

Jēkabpils SS rindās Dzenīte un Ieva Lapsa izcēlās ar sešiem trāpīgiem metieniem, bet trīs vārtus guva Anete Čeiča.

Ar astoņām uzvarām un vienu neizšķirtu Stopiņu NHK handbolistes atrodas pirmajā vietā, kamēr Jēkabpils SS ir četras uzvaras, pieci zaudējumi un trešā vieta sešu komandu konkurencē.