Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Nedēļas nogalē play off uzsāks arī dāmas un 1. līga vīriešiem

Jānis Pārums

Šajā nedēļas nogalē tiks aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla spēles gan 1. līgā vīriešiem, gan Latvijas čempionātā sievietēm.

Šo sestdien, 1. aprīlī, noslēgsies regulārais čempionāts sievietēm. Pirms pēdējās kārtas vietu sadalījums jau ir zināms, tādējādi šīm spēlēm būs vien formāla nozīme. Jau svētdien, 2. aprīlī, tiks aizvadīta pirmā ceturtdaļfināla spēle dāmām – plkst. 14:00 LSPA (6.vieta regulārajā čempionātā) savā laukumā uzņems "Latgolu". Ceturtdaļfināla uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā, atbildes spēle 9. aprīlī plkst. 13:00 notiks Ludzā. Savukārt otrajā ceturtdaļfināla pārī spēkosies Salaspils sporta skola (5.) un Jēkabpils sporta skola (4.) – pirmā spēle 11. aprīlī plkst. 20:00 Salaspilī, atbildes spēle 15. aprīlī plkst. 13:00 Jēkabpilī.

Regulārā čempionāta divas spēcīgākās komandas Stopiņu NHK un "REIR Dobele" automātiski iekļuvušas pusfinālā. Stopiņu komandu pretinieces noskaidrosies Jēkabpils un Salaspils komandu duelī, bet Dobeles pretinieces būs "Latgols" un LSPA pāra uzvarētājas.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Izslēgšanas spēles
Statistika

1. līgas vīriešiem regulārā čempionāta divas spēcīgākās komandas Skrīveri/Aizkraukle un Ulbroka SK automātiski nodrošinājušas vietu pusfinālā, kamēr komandas, kas ieņēma pozīcijas no 3. līdz 6. vietai cīņu uzsāk no ceturtdaļfināla. Tā kā MSĢ/LAT-2000, kas regulārajā čempionātā izcīnīja ceturto vietu, play off turnīrā nepiedalās, tad izslēgšanas spēlēm kvalificējas arī 7. vietas īpašniece ASK/LSPA-2.

Ceturtdaļfināla pāros savā starpā sacentīsies "Latgols juniori" un ONSC/HK Ogre, kā arī Dobele/Tērvete un ASK/LSPA-2. Abas spēles notiks sestdien Ludzā un Dobelē, attiecīgi, plkst. 13:00 un 14:00. Spēles tiek aizvadītas regulāro čempionātu augstāk noslēgušo komandu laukumā un ceturtdaļfināla liktenis izšķiras vienā spēlē.

Pusfinālos Ulbroka SK 8. aprīlī plkst. 12:00 savā laukumā sacentīsies ar Dobele/Tērvete un ASK/LSPA-2 pāra uzvarētāju, bet Skrīveri/Aizkraukle 9. aprīlī plkst. 20:00 savu līdzjutēju priekšā mērosies spēkiem ar "Latgols juniori" un ONSC/HK Ogre dueļa uzvarētāju. Spēles par 1. un 3. vietu aprīļa beigās norisināsies Aizkrauklē.

Kalendārs/rezultāti
Turnīra tabula
Izslēgšanas spēles
Statistika

Jāatgādina, ka šajā nedēļas nogalē noslēgsies SynotTip handbola Virslīgas ceturtdaļfināli - Ludzas "Latgols" 1. aprīlī plkst. 15:00 spēkosies ar ASK/LSPA (pirmajā spēlē 43:30 ludzāniešu labā), bet plkst. 18:00 "Ogre/Miandum" cīnīsies pret "Jūrmalas Sportu" (pirmajā spēlē 29:26 ogrēniešu labā). Ceturtdaļfināla uzvarētāji tiek noteikti divu spēļu summā. "Tenax Dobele" un "Celtnieks Rīga" kā regulārā čempionāta divas spēcīgākās komandas jau iekļuvušas pusfinālā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv