Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Bronzas sērijā pirmā uzvara ceļo uz Salaspili

Bronzas sērijā pirmā uzvara ceļo uz Salaspili
Salaspils SS handbolistes
Foto: Salaspils sporta nams

Šodien Latvijas sieviešu Handbola virslīgā tika aizvadīta arī pirmā spēle sērijā par bronzas godalgām - "Salaspils SS" viesos ar 32:28 pārspēja Ludzas SK "Latgols", nonākot soli no bronzas godalgām.

Šajā sezonā abas komandas bija savā starpā tikušās četras reizes - trīs panākumi "Latgolam", kamēr ar vienu panākumu nācies samierināties "Salaspils SS".

Spēli nedaudz negaidīti labāk sāka viešņas (5:2, 7:3), tomēr puslaika gaitā "Latgols" handbolistes spēja veikt 6:1 izrāvienu un izvirzīties vadībā ar 12:11. Uz to gan salaspilietes atbildēja ar trīs saviem bezatbildes vārtiem (14:12). Pirmais puslaiks noslēdzās ar minimālu "Salaspils SS" pārsvaru - 16:15.

Otrajā puslaikā - mazāk nekā trīs minūšu laikā - viešņas spēja veikt 5:0 izrāvienu, kas ļāva izvirzīties vadībā ar 22:18. Šis izrādījās arī kā izšķirošais pavērsiens šajā spēlē - "Salaspils SS" spēja noturēt pārsvaru līdz beigām un uzvarēt spēlē ar rezultātu 32:28.

Rezultatīvākā ar desmit vārtu guvumiem šodien bija salaspiliete Inese Umjarova, kamēr ludzāniešu rindās septiņi vārti Žanetei Kukurānei.

SK Latgols - Salaspils SS 28:32 (15:16)
SK Latgols: Kukurāne 7, Borisenko 5, Daņiļenko 4/3, Matisāne 3, Dergačeva 3, Rutkovska 2, Klementjeva 2, Oļipova 1, Samuševa 1.
Salaspils SS: Umjarova 10, Salmane 7/1, Potapova 5/1, Borisanova 4, Agarkova 3, Sokologorska 2, Kozlova 1.

Sērijā: SK Latgols 0 - 1 Salaspils SS

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


U16 grupas uzvarētāji puišiem Salaspils SS komanda. Foto: Latvijas Handbola federācija.
1

Latvijas čempionātā jauniešiem handbolā visvairāk pirmo vietu Salaspilij un Dobelei

Latvijas jaunatnes čempionātā vairākās vecuma grupās apbalvoti godalgoto vietu ieguvēji meiteņu un zēnu kategorijās no U12 līdz U10 grupai, visvairāk pirmo vietu izcīnot Salaspils Sporta skolai, kuras kontā trīs zelti, savukārt Dobeles SS un Ludzas NSS attiecīgi divi un viens tituls.
Dainis Krištopāns uzbrukumā. Foto: Oliver Zimmermann/Imago Images/Scanpix
1

Krištopāns bombardē Vācijas Bundeslīgā

Vācijas handbola Bundeslīgas pirmajā pieciniekā jeb Eirokausu zonā nostiprinājās "Melsungen", izbraukumā ar 28:23 pārspējot Manheimas "Rhein-Neckar Löwen".
Mirklis no Melzungenes un Magdeburgas komandu spēles. Foto: Patrick Suephke/Lobeca/Imago Images/Scanpix

Krištopāna komanda noplīst spēles beigu daļā un zaudē kausa finālā

Vācijas kausu nespēja izcinīt Daiņa Krištopāna pārstāvētā "Melsungen", 20 tūkstošu vērotāju klātbūtnē Ķelnē lielajā finālā tai piekāpjoties (19:30) Magdeburgas komandai.