Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jēkabpils handbolistes izsēj pārsvaru, tomēr uzvar kaimiņu duelī

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Jēkabpils handbolistes izsēj pārsvaru, tomēr uzvar kaimiņu duelī
Gita Kaulakane (ar bumbu)

Latvijas Virslīgā handbolā sievietēm "Salaspils SS" atspēlējās un izvirzījās vadībā, tomēr galotnē ar 32:34 atzina "Jēkabpils SS" pārākumu.

"Jēkabpils SS" handbolistes, izceļoties četrām spēlētājām, guva četrus no pirmajiem pieciem vārtiem spēlē, tomēr pretinieces sasparojās un 11. minūtē pārņēma vadības grožus – 5:4. Taču laukuma saimnieces atbildēja ar pieciem vārtiem pēc kārtas.

Puslaika pārtraukumā mājinieces devās ar trīs vārtu pārsvaru, turpinājumā palielināja līdz pieciem vārtiem, taču "Salaspils SS" komanda nepadevās. Laika posmā no 42. līdz 45. minūtei izdevās izdarīt četrus precīzus metienus pēc kārtas un pietuvoties.

Vēl vairāk – Marija Sokologorska bija precīza 54. minūtē, gūstot komandas piektos vārtus un ļaujot izvirzīties vadībā ar 29:28. "Salaspils SS" bija vadībā četras ar pusi minūtes līdz noslēgumam, taču turpinājumā mājinieces iemeta četrus vārtus pēc kārtas un svinēja panākumu ar 34:32.

"Jēkabpils SS" rindās ar 12 vārtiem izcēlās Gita Kaulakane, bet septiņas bumbas pretinieču vārtos raidīja Ieva Lapsa. Salaspils komandā astoņus vārtus guva Inese Umjarova, bet seši precīzi metieni padevās Dacei Potapovai.

Ar sešām uzvarām un septiņiem zaudējumiem jēkabpilietes ieņem ceturto vietu, savukārt "Salaspils SS" kontā ir divas uzvaras 13 cīņās un piektā vieta sešu vienību konkurencē. Pēdējais panākums izcīnīts 2. decembrī pret aiz muguras esošo LSPA.