Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss pirmo reizi sezonu pabeigs bez titula

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss pirmo reizi sezonu pabeigs bez titula
Taigers Vudss
Foto: AP/Scanpix

Kā sarunājuši, Šanhajā notiekošā "HSBC Championship" turnīra priekšpēdējo kārtu ar vienādu rezultātu izspēlējuši abi līdzšinējie līderi Frančesko Molinari un Lī Vestvuds, itālietim saglabājot viena sitiena pārsvaru attiecībā pret ranga līderi.

Gan Molinari, gan Vestvuds šodienas raundu pabeidza ar -5, kas ir dienas labākais rezultāts. Lai saglabātu līdera pozīciju vienatnē, itālietim pēdējā bedrītē nācās trāpīt vidējas sarežģītības pakāpes birdie, ko Molinari paveica un svētdienas pēdējo raundu sāks vienā grupā ar ranga līderi, būdams viņam vienu sitienu priekšā. Šādu pārsvaru viņš ieguva jau pirmajā dienā un spējis saglabāt līdz šim brīdim. Vai spēs būt līderis arī pēc 72. bedrītes, uzzināsim rīt. Rezumē pēc trim raundiem – Molinari -14, Vestvudam -13, Lūkam Donaldam -10, pārējie atpaliek vēl vairāk.

"Tas bija notikumiem bagāts raunds, jutos kā karuselī tāpēc, ka man izdevās daži lieliski un daži ne tik labi sitieni. Kopumā, saprotams, esmu apmierināts ar savu spēli. Joprojām būt priekšā Lī pirms svētdienas ir lieliska pozīcija," teica turnīra līderis Molinari.

Bijušais ranga līderis Taigers Vudss dienu pabeidza ar +1 un summā Molinari zaudē 11 sitienus. Ja rīt nenotiks ļoti liels brīnums, Vudss pirmo reizi profesionālajā karjerā sezonu pabeigs tukšā – iepriekšējos 14 gados viņam bija vismaz viens tituls. Tādējādi pārtrūks viņa lieliskā sērija, kurai pietrūka trīs gadu, lai atkārtotu golfa leģendu Arnolda Palmera un Džeka Niklausa sasniegumu. "Slikta diena. Ļoti slikti spēlēju uz grīna, sitieni vispār neklausīja un, atklāti sakot, nekas neizdevās jau no paša sākuma," savu startu komentēja Vudss.

Izmantotie resursi:
hsbcgolf.com

  +1 [+] [-]

, 2010-11-06 14:45, pirms 14 gadiem
Pats vinš nolažoja ar savu vieglo atieksmi pret meitenēm
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-11-06 15:20, pirms 14 gadiem
karstgalvis rakstīja: Viņam tgd citas bedrītes interesē
Tevi interesē Ņujorkas džeku bedrītes

     [+] [-]

, 2010-11-06 19:21, pirms 14 gadiem
Cienījamo autor- golfā četruu dienu laikā izspēlē 72 bedrītes!