Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Laizāns: "Jā, "Skonto" uzbrucēji varētu pastiprināt Maskavas CSKA"

Laizāns: "Jā, "Skonto" uzbrucēji varētu pastiprināt Maskavas CSKA"
Juris Laizāns
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Rīgas „Skonto” pussargs Juris Laizāns, kurš savulaik ar Maskavas CSKA ir triumfējis Krievijas Premjerlīgā un UEFA kausa izcīņā, sniedzis interviju Krievijas medijam „Sport-Express”. Uz jautājumu, vai kāds latviešu futbolists varētu pastiprināt CSKA, Laizāns atbildējis apstiprinoši, norādot uz „Skonto” uzbrucējiem.

Lūk, precīzs krievu žurnālista jautājums un Jura Laizāna atbilde: Vai šobrīd Latvijā ir futbolisti, kuri būtu spējīgi pastiprināt Maskavas CSKA? „Kāpēc gan ne? „Skonto” izceļas daži jaunie uzbrucēji. Ja viņus paņemtu CSKA, „Dinamo” vai „Spartak”, tad, trenējoties ar augstas klases meistariem, viņi paši ātri pieliks meistarībā." Nav jābūt gaišreģim, lai nojaustu, par kuriem uzbrucējiem varētu būt runa - proti, visticamāk, Laizānam padomā Valērijs Šabala un Artūrs Karašausks.

Tāpat Laizānam intervijā jautāts, vai viņš joprojām uztur kontaktus ar kādu Maskavas CSKA spēlētāju. Mūsu pussargs sacīja: „Vienīgi ar Igoru Akinfejevu dažreiz sazvanāmies. Cauņa? Mūs grūti saukt par draugiem – ietekmē vecuma starpība. Taču, kad viņš atbrauc uz Rīgu, tiekamies kopējās kompānijās. Gribētu novēlēt Cauņam veselību un tikai veselību! Nezinu, kas par iemeslu, bet CSKA viņu regulāri vajā traumas. Šī iemesla dēļ viņam neizdodas nostiprināties CSKA pamatsastāvā. Kā Cauņam bija „Skonto” laikos? Traumu nebija, taču tas nav rādītājs – Krievijā čempionāta līmenis ir trīs galvas tiesas augstāks.”

Laizāns arīdzan slavējis CSKA treneri Leonīdu Slucki un pastāstījis, kādā veidā viņu iepazinis personīgi: „Nekad nešaubījos par Slucka spējām. Esam pazīstami vēl kopš tiem laikiem, kad viņš vadīja „Moskva” dublierus. Tur spēlēja mans paziņa, tagad „Skonto” prezidents, Vladimirs Koļesņičenko. No viņa par šo treneri dzirdēju daudz labu vārdu. Pēc tam caur Voloģu iepazināmies. Patiešām ļoti interesants cilvēks. Inteliģents, atklāts. Ar viņu var runāt par jebkuru tēmu. Esmu priecīgs, ka Sluckim CSKA viss sanācis. Koļesņičenko? Jā, viņš ir par vienu gadu jaunāks. Par „Skonto” prezidentu kļuva 2012. gada februārī. Savukārt es beigt futbolista karjeru nesteidzos. Spēlēšu, kamēr ir spēks un veselība.”

Pilna intervija izlasāma šeit.

Izmantotie resursi:
СПОРТ-ЭКСПРЕСС: Ежедневная спортивная газета....


, 2013-07-22 19:32, pirms 11 gadiem
''Vai šobrīd Latvijā ir futbolisti, kuri būtu spējīgi pastiprināt Maskavas CSKA?''

Jā, Rudņevs, brīžos kad atrodas Latvijā.

Par Laizāna atbildi - tā kā tajā latviešu teicienā - kurš, sunim to tad asti cels ja ne pats?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-22 19:35, pirms 11 gadiem
Sapņotājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-22 19:42, pirms 11 gadiem
Cerams, ka tomēr mūsu futbolisti tēmēs uz R-Eiropas klubiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-22 20:30, pirms 11 gadiem
Domāju, ka Laizāns nekļūdās, bet šo sezonu jānospēlē vēl Latvijā un vēl jāapslīpē prasmes Pertijas vadībā. Nevajag zvaigžņu sindromu pielipināt un slavēt, kamēr spēlētājs ir pašā karjeras sākumposmā. Domāju, ka Karašausks saprot, ko šie vārdi nozīmē.
, 2013-07-22 20:47, pirms 11 gadiem
reikons rakstīja: Domāju, ka Laizāns nekļūdās, bet šo sezonu jānospēlē vēl Latvijā un vēl jāapslīpē prasmes Pertijas vadībā. Nevajag zvaigžņu sindromu pielipināt un slavēt, kamēr spēlētājs ir pašā karjeras sākumposmā. Domāju, ka Karašausks saprot, ko šie vārdi nozīmē.
es domāju, ka Karašausks tieši nesaprot to. Bet nu varbūt ir mainījies kopš Pertija viņu trenē.
, 2013-07-22 20:52, pirms 11 gadiem
armandsrulz rakstīja: Ir investīcijas futbolā ir laba līga un aug laba līmeņa futbolisti, bet pie mums daži labi tā sauktie stiprie klubi nevar pusprofesionāļus apspēlēt!!!
Katru gadu pusprofesionāļiem zaudē pat klubi ar astoņu vai deviņciparu budžetu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-22 21:08, pirms 11 gadiem
suvass rakstīja: Katru gadu pusprofesionāļiem zaudē pat klubi ar astoņu vai deviņciparu budžetu.
utreht no holandes zaudēja luksemburgas klubam
, 2013-07-22 21:33, pirms 11 gadiem
''Vai šobrīd Latvijā ir futbolisti, kuri būtu spējīgi pastiprināt Maskavas CSKA?''

-Jā, mums viens ir ļoti perspektīvs. Es domāju, ka viņš būtu noderīgs.
-Kurš tas būtu?
-Perepļotkins
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-07-22 23:03, pirms 11 gadiem
Kāpēc uzreiz atkal tik daudz negāciju, ja mūsējais ja ir tāda izdevība, paslavē citus jaunos futbolistus. Tas taču ir tikai un vienīgi ļoti zolīdi no Laizāna puses. Ja jau viņam tāda izdevība un viņš neaizmirst par savējiem.

Sportā tāpat kā jebkuru darbu meklējot, ka pazīšanās spēlē lielāko lomu 90%
, 2013-07-22 23:05, pirms 11 gadiem
fārmklubs
, 2013-07-23 07:42, pirms 11 gadiem
Nav jau slikti tāda mūsu jauno spēlētāju reklamēšana,bet šobrīd situācija ir tāda,ka CSKA sastāvā netiktu pat Rudņevs,kur nu mūsu jaunie perspektīvie uzbrucēji.Jā varētu uzspēlēt jaunatnes līgā un tas arī viss,tikai tur nekāda izaugsme nav gaidāma,tad jau labāk te virslīgā,jeb kaut kur Polijā.Un domāju,ka arī Cauņam būs grūti pēc traumas izārstēšanas atgūt vietu CSKA sastāvā.Ar katru gadu ,krievu TOP komandas savu sastāvu pastiprina un pastiprina,jo čempionlīgā maksimālais rezultāts vēl nav sasniegts,bet tā gribas to, krievu naudas maisiem.
, 2013-07-23 15:09, pirms 11 gadiem
Ar to saprašanu ir kā ir, ne velti Pertija brīdināja žurnālistus nepārslavēt Šabalu, bet Karašausks vispār, kā zināms, ir ļoti smags gadījums. Tai pašā laikā -- iekšā viņiem ir, labs treneris viņus līdz kādas labas līgas līmenim varētu aizvest. Taču šobrīd priekš viņiem labākais treneris ir Petija, un man bail, ka pēc pārcelšanās, kad tāds brīdis pienāks, jaunās komandas treneris var neatrast īsto atslēgu.
Darko Lemajičs. Foto: Sanita Sparāne/RFS
3

Lemajiča divi vārti sagādā ''Liepājai'' astoto zaudējumu sezonā

Šodien Latvijas futbola Virslīgas 12. kārtas ietvaros uzvaru svinēja RFS, kas otro reizi sezonā apspēlēja ''Liepāja''. Šoreiz čempione bija pārāka ar 4:1, divus vārtus gūstot Darko Lemajičam. ''Liepāja'' piedzīvoja astoto zaudējumu sezonā.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
6

TV4 tiešraidē RFS uzņems ''Liepāju'', ''Riga'' pretī ar punktu atņemšanu sodītā ''Valmiera''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. Pirmajā no tām pulksten 18.00 RFS mājās uzņems ''Liepāju'', bet divas stundas vēlāk ''Riga'' spēkosies pret ''Valmieru'', kurai nesen tika atņemti trīs punkti tabulā.
Foto: Valmiera FC
38

"Valmierai" nesamaksātu nodokļu dēļ atņem trīs punktus

Šodien Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komiteja pieņēmusi lēmumu Virslīgas klubam "Valmiera" atņemt trīs punktus par nodokļu parādu, kas pārsniedz 188 tūkstošus eiro. Toties segtas parādsaistības pret futbolistiem.