Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Forlans pārceļas uz Brazīlijas čempionātu, Modričs vienojies ar "Real"

Forlans pārceļas uz Brazīlijas čempionātu, Modričs vienojies ar "Real"
Djēgo Forlans
Foto: Reuters/Scanpix

2010. gada Pasaules kausa labākais spēlētājs, Urugvajas izlases uzbrucējs Djēgo Forlans, karjeru turpinās Brazīlijas klubā "Internacional", ar kuru parakstījis līgumu uz trim sezonām.

33 gadus vecajam Djēgo Forlanam vēl bija spēkā viens līguma gads ar Milānas "Inter", taču līgumsaistības pēc abu pušu vēlēšanās tika pārtrauktas. Forlanam Itālijā savu spēli atrast tā arī neizdevās.

Forlans uz "Inter" pārgāja 2011. gadā no Madrides "Atletico", taču savainojumu dēļ piedalījās vien 22 spēlēs, gūstot divus vārtus. Eiropā Forlans spēlējis vēl arī "Manchester United" un "Villarreal" komandās.

Šodien kļuva zināms, ka Forlans pārcēlies uz "Internacional", ar šo Brazīlijas klubu noslēdzot līgumu uz trim sezonām jeb līdz 2015. gada jūlijam.

"Internacional" Brazīlijas augstākajā līgā, kurā bez pārtraukumiem spēlē kopš 1971. gada (tikai trim klubiem ir tāds sasniegums), uzvarējusi trīs reizes. Divi panākumi klubam "Copa Libertadores", kurā uzvarēts 2006. un 2010. gadā.

Tikmēr Horvātijas pussargs Luka Modričs esot vienojies ar Madrides "Real" par personīgā līguma nosacījumiem. Tagad Madrides klubam atliek atrast kopīgu valodu ar "Tottenham" par transfēra lielumu.

26 gadus vecais "pleimeikeris" no "Tottenham" prom grib tik jau kopš pagājušās vasaras. Toreiz viņu par 40 miljoniem mārciņu bija gatavs ņemt "Chelsea", taču "Tottenham" pierunāja Modriču palikt, piesolot tikšanu Čempionu līgā. Tas nav izdevies, un Modričs tagad var doties prom.

"Tottenham" Modriču 2008. gadā par 16.5 miljoniem iegādājās no Zagrebas "Dinamo", bet šobrīd varētu pārdot par 40 miljoniem. Paredzams, ka transfērs tiks nokārtots nākamās nedēļas laikā.

Modriča vienaudzis Migels Velozu no "Genoa" pārcēlies uz Kijevas "Dynamo". Portugāles izlases pussargs ar Ukrainas grandu noslēdzis līgumu uz četriem gadiem. Velozu aizvadītajā Eiropas čempionātā nospēlēja no A-Z visās piecās Portugāles spēlēs.

Izmantotie resursi:
FIFA.com - Fédération Internationale de...
Goal.com


, 2012-07-06 19:15, pirms 12 gadiem
Madrides Real nebūs par daudz to ''pleimeikeru''? Negribētos, lai tik labs spēlētājs kā viņš sēdēt uz soliņa kā, piemēram Kakā.
, 2012-07-06 19:15, pirms 12 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-06 19:31, pirms 12 gadiem
Futbola tirgus .... tās naudas ir tik neadekvātas
, 2012-07-06 19:32, pirms 12 gadiem
Real Modriču ņem ar tādu domu ka vienk lai netiek citiem? Nesaprotu ja godīgi, jau tā pietiek viņiem pussargu...
, 2012-07-06 19:33, pirms 12 gadiem
Wow, būs interesanti pavērot Modriču Reālā..
, 2012-07-06 19:37, pirms 12 gadiem
hugo33 rakstīja: Wow, būs interesanti pavērot Modriču Reālā..
Es esmu Real fans,bet paverot Modricu tur man skiet ipasi nevares Loti stulbs darijums
, 2012-07-06 19:39, pirms 12 gadiem
tās ir starptautiska sazvērestība
, 2012-07-06 19:45, pirms 12 gadiem
fakucis rakstīja: Es esmu Real fans,bet paverot Modricu tur man skiet ipasi nevares Loti stulbs darijums
Protams, zinot kādi pussargi spēlē Madridē, Modričam būs ļoti grūti nostiprināties pamatsastāvā..
, 2012-07-06 19:47, pirms 12 gadiem
A neviens nezin, Madride negrasās atbrīvoties no kāda pašreizējā spēlētāja(pussarga)?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-06 20:27, pirms 12 gadiem
hugo33 rakstīja: A neviens nezin, Madride negrasās atbrīvoties no kāda pašreizējā spēlētāja(pussarga)?
Ja nemaldos tad no Shahina atbrivojas + Mourinojio nesimpatize Kaka un Granero,Granero ir Real audzeknis,bet Peresam vinsh loti simpatize,tapec jau sezonas laika Mourinjo vaidzeja vinu laist laukuma,kaut ari nekadas lielas jegas no vina biezi vien nebija!
Domaju ka no Diara ari atbrivosies,jo parak traumatisks,bet ka speles jaucejs vienkarshi ideals!
, 2012-07-06 20:48, pirms 12 gadiem
Ļoti ceru, ka Mourinju neļaus Modričam pazust Real rindās. Ļoti kvalitatīvs spēlētājs, Spurs rindās bija viens no līderiem. Cerams, ka nenotiks tāpat kā pēc Kakā pārejas no Milānas uz Madridi. Bija līderis un tagad ir rezervists...

Forlans turās uz vienas nots klubu nosaukumos. Internazionale nomaina pret Internacional. Cerams, ka šis piegājiens būs veiksmīgāks. Vēl aizvien prātā PK 2010. gadā, kad Forlans parādīja. uz ko ir spējīgs.
, 2012-07-06 21:06, pirms 12 gadiem
Tad kas sanāk? No Šahina atbrīvosies pat nedevuši iespēju sevi pierādīt??? Jautri! Cik saprotu gribēja Šahinu apmaiņā dot uz Spurs pret Modriču, bet viņš neesot piekritis. Bet vispār baigi neticās, ka Real maksās par Modriču 40m mārciņas...
, 2012-07-06 21:51, pirms 12 gadiem
Ja var ticēt Modriits teiktajam, tad jēga Reālam no jauniešu sistēmas ja talantiem neļauj spēlēt. Labāk būtu ņēmuši Dortmundes piemēru nevis sapirkuši 11 labākos futbolistus pasaulē ar cerību ka nu paņems visus titulus.
, 2012-07-06 22:10, pirms 12 gadiem
Real savāc visus labos spēlētājus un pēc tam neļauj šiem spēlēt!
, 2012-07-06 22:19, pirms 12 gadiem
Modričs bez šaubām ir par jaunu un zaļu Reālam, tāpat kā Ezils.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-06 23:03, pirms 12 gadiem
celtics17 rakstīja: Real par daudz ņem tos player,kāda jēga! Tpt puse good player sēž rezervistos.
Lieta tada ka neviens piespiedu karta nesavac vinus,speletaji pashi piekrit! Bet ja speletais piekrit pariet uz tadiem klubiem ka Real,Barselona,viniem jasparot to ka vini var visu sezonu deldet solinu,jo vinu limenis neatbilst kluba parsibam!
, 2012-07-07 01:05, pirms 12 gadiem
Nu ko pie velna dara Real? Nafig viņiem vajag Modriču...
, 2012-07-07 07:48, pirms 12 gadiem
ABa rakstīja: Tad kas sanāk? No Šahina atbrīvosies pat nedevuši iespēju sevi pierādīt??? Jautri! Cik saprotu gribēja Šahinu apmaiņā dot uz Spurs pret Modriču, bet viņš neesot piekritis. Bet vispār baigi neticās, ka Real maksās par Modriču 40m mārciņas...
Spuri pat ļoti grib pretī spēlētāju,bet ne to kuru Real ir gatavi likt pretī- Higuainu
, 2012-07-07 07:52, pirms 12 gadiem
Modritis rakstīja: Ja nemaldos tad no Shahina atbrivojas + Mourinojio nesimpatize Kaka un Granero,Granero ir Real audzeknis,bet Peresam vinsh loti simpatize,tapec jau sezonas laika Mourinjo vaidzeja vinu laist laukuma,kaut ari nekadas lielas jegas no vina biezi vien nebija!
Domaju ka no Diara ari atbrivosies,jo parak traumatisks,bet ka speles jaucejs vienkarshi ideals!
nu Kaka un Lass jau otro sezonu ir Maurinjo sarakstā pie tiem kas drīkst iet prom(protams pēc baumām),tāpat ar Sahins,kurš lai ar labs spēlētājs,bet cik dzirdēts,tad pēc smagās traumas,vienkārši psiholoģiski nevar sevi piespiest spēlēt uz pilnu klapi,baidās atkal savainoties un Maurinjo jau nav tas,kas ilgi cimperlēsies ar kādu spēlētāju
, 2012-07-07 08:02, pirms 12 gadiem
krischens rakstīja: Runā, ka Mourinju ļoti vēlējies tieši Modriču blakus Xabi Alonso. Baigā vīzija viņam ir par šo duetu. Es tikai neizprotu vienu lietu - Xabi vairāk spēlē kā balsta pussargs(DM) , bet modričs zem uzbrucējiem (AM) vai tīri kā playmakers centrā (CM). Nu nedomāju, ka Modriču liktu Khediras vietā blakus Alonso. Bet nu, nevar zināt ,kas Mourinju prātā !

Edit: Pameklējot info netā atradu, ka Modričs ir spēlējis un var spēlēt arī kā DM, so tad jau ies blakus Alonso. Stulbi būtu tādu Khediru turēt uz soliņa...
Khedira jau esot sācis nedaudz kurnēt,ka klubā viņm neļauj izvērsties kā izlasē,sēdi aizsardzībā un par uzbrukumu pat nedomā(cik vārti viņam divos gados Real rindās-2-un viens pret Barcu no stūra,nu nezinu,Modric izcils spēlētājs,bet dabūnot viņu Maurinjo tikai meklē problēmas savai ģērbtuvei,iedomājieties,Kaka un Diarra sēž bez spēļu prakses,Ozils ar Di Mariju dala spēles laiku uz pusēm un tam pa vidu vēl Granero,Khedira un Kalehons,kam samazināsies spēles laiks,nemaz nerunājot par Maurinjo pieprasījumu komandas spāņiem nedraudzēties ar Barcas spāņiem,lai ar liela daļa ir ļoti labi draugi ārpus laukuma,kā Xavi ar Kasiljesu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-07-08 15:19, pirms 12 gadiem
tur jau tā lieta ka Madridei tāda īsta "playmaker'a" nemaz nav!

nu kurš tad jūsuprāt tāds ir.. kedira, alonso, ozils vai kristīne, tas pats kakā?
pirmie 2 uz aizsardzību tendēti un pārējie uz uzbrukumi.
kā "real playmaker" ir granero kurš sēž uz soliņa un sahins kurš pie vārda nav ticis un viss...

tāpēc arī TSO vajag Modrichu!
, 2012-07-08 15:19, pirms 12 gadiem
Elv4a rakstīja: Madrides Real nebūs par daudz to ''pleimeikeru''? Negribētos, lai tik labs spēlētājs kā viņš sēdēt uz soliņa kā, piemēram Kakā.
nu nosauc tos pleimeikerus?
, 2012-07-08 16:43, pirms 12 gadiem
realmadrid7 rakstīja: tur jau tā lieta ka Madridei tāda īsta "playmaker'a" nemaz nav!

nu kurš tad jūsuprāt tāds ir.. kedira, alonso, ozils vai kristīne, tas pats kakā?
pirmie 2 uz aizsardzību tendēti un pārējie uz uzbrukumi.
kā "real playmaker" ir granero kurš sēž uz soliņa un sahins kurš pie vārda nav ticis un viss...

tāpēc arī TSO vajag Modrichu!
To, ka Khedira nav tikai uz aizsardzību tendēts, varēja labi redzēt EČ. Un pie viena izstāsti, kura vietu sastāvā, no tiem četriem uzskaitītajiem, tad Modričs ieņems? Modričs ir izcili labs spēlētājs, pierādījis sevi EPL (ko ne katrs varētu), bet nav saprotams, kādu spēles praksi tad viņš grib iegūt Real rindās. Droši vien kārtējais variants iz stāsta - no tādiem piedāvājumiem vienkārši neatsakās
Čavi. Foto: EPA/Scanpix
5

Barselonas vadība pierunā Čavi pārdomāt un darbu turpināt arī nākamajā sezonā

Katalonijas superkluba "Barcelona" vadība vakar tikās ar vīriešu futbola komandas galveno treneri Čavi Ernandesu un pierunāja viņu mainīt lēmumu – kluba leģenda amatā paliks līdz līguma beigām, ziņo Mundo Deportivo.
Džūds Belingems pret Ilkaju Gindoanu un Žilu Kundē. Foto: AFP/Scanpix
9

''Real'' divreiz atspēlējas El Clasico, Belingems izrauj uzvaru un pietuvo titulam

Spānijas ''La Liga'' čempionāta 32. kārtā Madrides ''Real'' divreiz atspēlējās un izcīnīja uzvaru El Clasico pār ''Barcelona'' – 3:2. Uzvaras vārtus kompensācijas laikā guva Džūds Belingems.
Artems Dovbiks (pa labi) pēc vārtu guvuma. Foto: David Borrat/EPA/Scanpix
2

Dovbiks nostiprinās snaiperu listes augšgalā, Žirona – kopvērtējuma pirmajā trijniekā

Spānijas futbola meistarsacīkstēs "Girona" sasniegusi četru uzvaru virkni savā laukumā notikušajās spēlēs, šovakar satriecot (4:1) Kadisas vienību.