Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Desmitnieks

Video: Gauračs gūst vārtus, realizējot 11 metru soda sitienu

Aizvadītajā nedēļas nogalē ar vārtu guvumu izcēlies latviešu uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš realizējot 11 metru soda sitienu, palīdzēja Krasnojarskas ''Enisey'' komandai ar rezultātu 2:0 pārspēt ''Hammarby'' futbola klubu no Zviedrijas.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-03-28 23:29, pirms 13 gadiem
ideāla vieta desiņu cepšanai kkur tur aiz vārtiem
, 2011-03-28 23:32, pirms 13 gadiem
Nu cerams, ka Krievijā atgūs savu kādreizējo formu. Moldovā līmenis acīmredzami bija par zemu. Šis ir kāpums karjerā.
Bjalistokas "Jagiellonia" komanda un līdzjutēji. Foto: Kamil Świrydowicz/Jagiellonia Białystok
3

Bjalistoka pirmoreiz triumfē Ekstraklasē, latvieši pēdējo kārtu vēro no malas

Otro gadu pēc kārtas Polijas futbola Ekstraklases trofeju kāda komanda izcīnīja pirmoreiz, šoreiz kluba spilgtāko sasniegumu nopelnot Bjalistokas "Jagiellonia" vienībai, kas sīvā neklātienes sacīkstē par titulu pieveica Vroclavas "Śląsk".
Artūrs Karašausks. Foto: FK Liepāja
23

Pertija apstiprina Karašauska atgriešanos un trīs izīrēto atsaukšanu no "Grobiņas"

"Liepājas" futbola kluba galvenais treneris Tamazs Pertija preses konferencē pēc sakāves pret "Valmieru" (0:3) apstiprināja, ka panākta vienošanās par Artūra Karašauska atgriešanos vienībā un ka līdz ar jūniju no "Grobiņas"/LFS tiks atsaukti trīs izīrētie spēlētāji Roberts Meļķis, Paps Dudū un Jasuhiro Hanada.
Klāvs Kramēns. Foto: Dominykas Sidaras/DFK Dainava

Lietuvas A līga: jaunpienācēja čempioni nospiež līdz pēdējai ailei, Kramēns spēlē nedaudz

Lietuvas futbola meistarsacīkšu 15. kārtas pirmajā spēlē augstākās līgas jaunpienācēja Viļņas "TransINVEST" izbraukumā ar 1:0 pieveica Marijampoles "Sūduvu", kopvērtējumā uz kopvērtējuma apakšu nobīdot pašreizējo čempioni Panevēžas vienību.