Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

"Baku" zaudē visas pārbaudes spēles, Starkovs sašutis par tiesāšanu

"Baku" zaudē visas pārbaudes spēles, Starkovs sašutis par tiesāšanu
Aleksandrs Starkovs
Foto: AP/Scanpix

Vakar Azerbaidžānas futbola klubs „Baku”, gatavojoties sezonas otrajai pusei, aizvadīja trešo pārbaudes spēli un trešo reizi zaudēja. Komandas treneris Aleksandrs Starkovs pēc pēdējā zaudējuma izteica sašutumu par tiesāšanu.

„Baku” pēc 18 no 32 kārtām Azerbaidžānas čempionātā ieņem 4. vietu 12 komandu konkurencē, no līderes „Neftchi” atpaliekot par astoņiem punktiem. „Baku”, kuru trenē Aleksandrs Starkovs un pārstāv Māris Verpakovskis un Deniss Ivanovs, ir lielas ambīcijas un joprojām tiek cerēts uz čempionu titula iegūšanu. Čempionāts atsāksies 10. februārī un šīs kārtas ietvaros 12. februārī "Baku" tiksies ar līderi "Neftchi" - būs iespēja uzreiz tikt tuvāk līderei. Tiesa, pārbaudes spēlēs ziemas pārtraukumā komandai pagalam nesekmējas.

Pirmajā pārbaudes spēlē „Baku” ar 1:5 kapitulēja pret spēcīgo Nīderlandes „AZ Alkmaar”, savukārt otrajā spēlē piedzīvota vēl viena sagrāve, šoreiz pret Vācijas 2.Bundeslīgas klubu „Ingostadt 04” – 0:4. Vakar „Baku” aizvadīja trešo pārbaudes maču un ar 0:1 zaudēja rumāņu „Pandurii” (pēc pussezonas 6. vietā Rumānijas augstākajā līgā), vienīgos vārtus ielaižot 89. minūtē pēc divu „Baku” spēlētāju rupjām kļūdām. Gan Ivanovs, gan Verpakovskis visās trīs spēlēs, kas notika Turcijā, iznāca sākumsastāvā.

Pēc pēdējās spēles par tiesāšanu bija sašutis Starkovs, tiesa, optimismu viņš nezaudēja: „Aizvadījām nesliktu spēli, īpaši 2. puslaikā mums bija daudz momentu. Ņemot vērā, ka nespēlēja trīs četri pamatsastāva futbolisti, var teikt, ka esmu apmierināts ar redzēto. Vienīgi izbrīnīja tas, ka pirmo reizi mūžā redzēju, ka pārbaudes mačā tiesneši svilpj uz vienu pusi. Moldāvu tiesneši šajā spēlē tiesāja ārpus jebkuras kritikas. Tas bija ļoti neprofesionāli. Šī iemesla dēļ vēl nejūtos savā ādā. No otras puses, pašiem bija jāgūst vārti – Žabam bija iespējas, Verpakovskim bija iespējas. Bet citādi, ja neņem vērā rezultātu, esmu apmierināts ar sniegumu.”

Izmantotie resursi:
Azerisport.com - Все об Азербайджанском спорте


, 2012-01-27 12:30, pirms 12 gadiem
Es nespēju pārdzīvot par Ivanovu sākums likās tik daudzsološ.... Keiptaunas Ajax, Sivasspor .... un tā stulbā Azerbaidžāna.....
, 2012-01-27 12:55, pirms 12 gadiem
mrPO rakstīja: Es nespēju pārdzīvot par Ivanovu sākums likās tik daudzsološ.... Keiptaunas Ajax, Sivasspor .... un tā stulbā Azerbaidžāna.....
... un jau 28 gadi. Vēl kāda sezona Azerbaidžānā, atnāk jauns treneris, tad uz kādu no ''-stānām'', pēc tam Virslīga Tas gan nebūtu labi.
, 2012-01-27 13:03, pirms 12 gadiem
Nu azerbaidžānas draudzības spēles tās ļoti interesantas, bet par vietējām jau nu gan tomēr svarīgāk.

Šodien Arkādijas stadionā Rīgā, tika aizvadīta draudzības spēle starp Virslīgas FB Gulbene un Lietuvas klubu KFK Siauliai, spēles gala rezultāts 7(!) - 2 Lietuviešu labā. Siauliai spēli aizvadīja optimālajā sastāvā, bet Gulbeniešiem nebija vairāki pamatsastāva spēlētāji, kas ir vai nu devušies prom vai ārstē savainojumus.

Pēc pirmā puslaika rezultāts 3-1. Pirmajās 29. minūtēs Siauliai jau bija guvuši trīs vārtus. Uzreiz pēc pārtraukuma Gulbenieši ielaida vēl trīs vartus, pēdējo no 11m soda sitiena. Līdz gandrīz 80. minūtei rezultāts nemainijās (6-1), bet tad Gulbenieši vienus vārtus atguva bet Siauliai jau pēc nepilnām divām minūtēm atkal guva vārtus. Gala rezultāts 7-2.
, 2012-01-27 13:27, pirms 12 gadiem
Šamais Madonas krievels bija pieradis ka Latvijā visi tiesneši viņam klanījās un pietiesāja.Tagad viņam jāatceras ka visur nav tā kā Latvijā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 16:22, pirms 12 gadiem
Aleksandr Petroviča mīļākā tēma.
, 2012-01-27 16:29, pirms 12 gadiem
Es jau sen esmu sašutis par Stariku!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-01-27 19:15, pirms 12 gadiem
Navajadzētu aizmirst vietējo nacionālās tradīcijas. Pie mums tas saucās laikam kukuļdošana. Pie viņiem, tjipa, pateicība. Tā ka nevajag būt pārāk skarbiem pret Stariku vai Verpaku. Kas to lai zin, kāds princips tiek piemērots attiecīgajā spēlē. Ah, noslēpumainie austrumi
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.