Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Cauņa: "Situācija uzlabojas ar katru nākamo dienu"

Cauņa: "Situācija uzlabojas ar katru nākamo dienu"
Aleksandrs Cauņa
Foto:pfc-cska.com

Latvijas futbola izlases pussargs Aleksandrs Cauņa, kurš kopā ar Maskavas CSKA klubu šobrīd aizvada treniņnometni Spānijā, šodien atzīmē savu 26. jubileju un norāda, ka atlabšana no traumas noris pēc plāna.

„Rehabilitācija bija pietiekami ilga,” sacīja Aleksandrs Cauņa, „taču šajā treniņnometnē jau kopš pirmās dienas darbojas kopējā grupā. Sākumā gan jutu, ka tā kāja, kurai man tika veikta atkārtota operācija, jūtas daudz sliktāk nekā otra.”

„Taču situācija uzlabojas ar katru nākamo dienu. Cenšos izpildīt visus treniņuzdevumus, cenšos neizvairīties no darba, bet gluži otrādi – atgūt iekavēto. Kopumā jāsaka, ka viss norit pēc plāna.”

Šodien Cauņam aprit 26 gadi, un viņu dzimšanas dienā apsveikuši arī komandas biedri un kluba pārstāvji, par ko pats Cauņa bija ļoti pateicīgs: „Man novēlēja veselību, parādīt labu spēli un gūt jaunus sasniegumus. Ļoti ceru, ka šajā gadā viss patiešām izdosies ļoti sekmīgi.”

CSKA šobrīd atrodas treniņnometnē Spānijā, un Latvijas izlases pussargs atzīst, ka tā ir liels pluss tieši viņam, jo ir laiks sagatavoties brīdim, kad sezona atsāksies: ”Šobrīd jūtu lielu prieku jau par to vien, ka atkal trenējos kopā ar pārējiem puišiem, darbojas ar bumbu. Ceru, ka arī nākotnē gan man, gan komandai viss būs kārtībā.”

Šobrīd Krievijas Premjerlīgā iestājies ziemas pārtraukums, kurš CSKA komandai beigsies astotajā martā ar maču pret Maskavas „Dinamo”. Kopvērtējumā CSKA pagaidām ieņem piekto vietu, savukārt dalību Eirokausus jau noslēgusi ar palikšanu ceturtajā vietā savā Čempionu līgas apakšgrupā. Cauņa savainojuma dēļ nav spēlējis kopš aizgājušā gada septembra beigām.

Izmantotie resursi:
Команда поздравила Александра Цауню | Новости...


, 2014-01-19 18:08, pirms 10 gadiem
Sašu traumas bezjēgā vajā, bet tāds ir laikam mūsu tehniskāki apveltīto spēlētāju liktenis vismaz pagaidām, ja pieskaitām arī Paharu. Jāvēl pēc izārstēšanās atkarot vietu pamatsastāvā un turpinājumā cīnīties bez traumām!
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķim divi vārtu guvumi 12 minūšu laikā, "Cambuur" sāpīgi izsēj pārsvaru un punktus

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" izredzes šosezon piedalīties "Eredivisie" kvalifikācijas turnīrā zaudējusi Leuvardenas "Cambuur", kuras neizšķirtā (3:3) pret "Dordrecht" divas reizes rezultatīvi sita Roberts Uldriķis.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.