Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

I.Kozlovs: "Ja komanda būs 1.vietā, būs vieglāk saņemt izsaukumu uz izlasi"

I.Kozlovs: "Ja komanda būs 1.vietā, būs vieglāk saņemt izsaukumu uz izlasi"
Igors Kozlovs
Foto: futbolo.tv

Latvijas futbolists Igors Kozlovs sestdien jau otro reizi piecu dienu laikā Lietuvā tiksies ar savu bijušo komandu "Šiauliai". Pirms gaidāmās spēles Kozlovs sniedza interviju Futbolo.tv, kurā nedaudz pastāstīja par to, kā nonāca "Ekranas", un arī par kluba slikto sezonas sākumu. Savukārt Ģirts Karlsons Indonēzijā nopelnīja komandai 11 metru soda sitienu un palīdzēja tikt pie punkta (1:1).

"Saņēmu piedāvājumu un pieņēmu to. Izlēmu, ka, ja palieku Lietuvā, labāk ir spēlēt "Ekranas". No otras puses, citu piedāvājumu nebija daudz," Igors Kozlovs sacīja par iemesliem, kāpēc nolēma pievienoties Lietuvas čempionei "Ekranas". "Jā, pēc sezonas beigām pārbaudījos Kazahstānā. Bet tur nepaliku. Garš stāsts...Vai "Ekranas" ir tramplīns uz citām līgām un Latvijas izlasi? Pirmām kārtā ir svarīgi uzvarēt un būt pirmajā vietā. Šādā gadījumā būs vieglāk pārcelties uz citu līmeni un sagaidīt izsaukumu uz Latvijas izlasi."

"Grūti pateikt. Šobrīd neesam labākajā formā. Turklāt esam aizvadījuši daudz spēļu. Jūtam nogurumu," Kozlovs komentēja neveiksmīgā sezonas sākuma iemeslus. "Aizvadītas ir tikai sešas kārtas, vēl viss čempionāts ir priekšā. Mūsu lielākā problēma ir izdevību izmantošana. Tātad viss vēl nav zaudēts? Protams. No pirmās vietas atpaliekam tikai piecus punktus. Tagad jāuzvar "Šiauliai" un "Tauras", un tad mums būs 16 punkti. Turklāt pirmā un otrā vieta noteikti vēl zaudēs punktus."

Pēdējo piecu gadu Lietuvas čempione "Ekranas" ar desmit punktiem šobrīd ieņem tikai sesto vietu. Paņevežas klubs nav uzvarējis jau četrās spēlēs pēc kārtas - neizšķirts un divi zaudējumi "A līgā", kā arī zaudējums kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē pret "Šiauliai" (1:2). Parīt "Ekranas" jau otro reizi piecu dienu laikā tiksies ar Šauļu komandu, kurā Kozlovs pavadīja pēdējos trīs gadus. Pagaidām Lietuvas čempionāta līderes godā ar 15 punktiem ir "Atlantas". Pagājušajā sezonā Kozlovs Lietuvas čempionātā guva deviņus vārtus, bet šosezon izcēlies ar vienu precīzu sitienu.

Savukārt septīto spēli Indonēzijas Superlīgā šodien aizvadīja Denisa Romanova un Ģirta Karlsona pārstāvētais "Pro Duta", kas mājās neuzvarēja "Persebaya". "Pro Duta" 49.minūtē pēc tam, kad Karlsons tika nogāzts soda laukumā, izvirzījās vadībā, taču pretinieki vēlāk ar skaistu tiešo brīvsitienu pārspēja Romanovu un panāca izlīdzinājumu - 1:1. "Pro Duta" ar 14 punktiem ieņem ceturto vietu 16 komandu konkurencē un no līderēm atpaliek par diviem punktiem.

Izmantotie resursi:
Pradinis - Futbolo.tv
Live scores, results, fixtures, tables,...
Twitter
www.produta.com — Pro Duta FC Official Site


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-18 23:37, pirms 11 gadiem
Kozlovs gan nav tas spēlētājs, kuru Starkovs nebūtu ar mieru ņemt. Vairākas reizes Starkovs ir atkārtojis, ka Kozlovs ir paplašinātajā kandidātu lokā. Man lielāka škrobe ir par to, ka tehniskais Afanasjevs netiek vispār izsaukts un Kovaļovs ar Zjuzinu tik maz izmantoti. Vidējās līnijas glābiņi varētu būt tieši šie vīri.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.