Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Kamešam 21 minūte pret Maskavas "Spartak", Karlsons iesit divus Indonēzijā

Kamešam 21 minūte pret Maskavas "Spartak", Karlsons iesit divus Indonēzijā
Ģirts Karlsons (pa labi) kopā ar komandu
Foto: www.produta.com

Informējam par Latvijas futbola leģionāru gaitām šodien.

Krievijas Premjerlīgā pret slaveno Maskavas "Spartak" 21 minūti šodien nospēlējis Vladimirs Kamešs. Viņš Lužņikos uznāca uz maiņu 69. minūtē jau pie 0:2 par sliktu Permas "Amkar". Atlikušajā laikā rezultāts vairs nemainījās, bet Kamešs izcelts uzreiz pēc iznākšanas laukumā - viņš aizmuka no pretinieka, taču nespēja uzsist pa vārtiem, jo atlaida bumbu par tālu. Citās epizodēs Kamešs nav izcelts, bet "Amkar" šobrīd ieņem 12. vietu un jāsāk uztraukties par to, lai nebūtu jānokļūst 13.-14. pozīcijā un jāspēlē pārspēlēs par palikšanu Premjerlīgā.

Andra Vaņina 4. pozīcijā esošā "Sion" izbraukumā nospēlēja 1:1 ar vicelīderi "Grasshoppers". Vienīgajos ielaistajos vārtos 37. minūtē Vaņinam nebija nekādu cerību, bet 2. puslaika vidū "Sion" prata izlīdzināt. Līdz bronzas pozīcijā esošajai "St.Gallen" trūkst sešu punktu.

No savainojuma beidzot atguvies Eduards Višņakovs, kurš šodien izgāja Kazahstānas čempiones "Shahter" pamatsastāvā. Tiesa, čempione turpināja klibot arī šodien un ar 1:3 mājās zaudēja "Astana", kas kļuvusi par turnīra līderi. "Shahter" piecās spēlēs 1-1-3 un tikai 10. vieta 12 komandu konkurencē. Tomēr Latvijas futbola līdzjutējus nevar nepriecēt ne tikai Višņakova iziešana čempiones sākumsastāvā, bet arī fakts, ka "Shahter" vienīgo vārtu guvumā Eduards izcēlās ar rezultatīvu piespēli - viņš 45. minūtē nometa bumbu pa sitienam partnerim, kurš tobrīd panāca 1:2. Ambiciozās "Astana" rindās 36. minūtē uz maiņu iznāca bijušais "Ventspils" moldāvu futbolists Igors Cigirlašs, arīdzan izceļoties ar rezultatīvu piespēli.

Pirmos vārtus Indonēzijā šīs valsts Premjerlīgā šodien guvis Ģirts Karlsons, turklāt uzreiz divus. Viņa "Pro Duta" ar 3:0 pārspēja "Bontang", mūsu uzbrucējam izceļoties 12. un 56. minūtē, panākot attiecīgi 1:0 un 3:0. "Pro Duta" vārtus sargāja Deniss Romanovs. Abu mūsu futbolistu komanda ar 3-1-1 ieņem 3. vietu 16 komandu konkurencē.

Polijā Denisa Rakela Katovices GKS Polijas 1. līgas spēlē, pateicoties 45. minūtē gūtiem vārtiem, ar 1:0 uzvarēja Bidgoščas "Zawisza", kas raujas uz Polijas Ekstraklasi. 3 500 skatītāju klātbūtnē Rakels bija GKS vienīgais izvirzītais uzbrucējs, aizvadot pilnu maču. Mūsu spēlētājs vairākkārt apdraudēja vārtus, tomēr šoreiz ar precīzu sitienu neizcēlās. GKS pagaidām 10. vieta starp 18 klubiem.

Azerbaidžānā Oskara Kļavas AZAL otrā sešinieka spēlē izbraukumā ar 2:0 uzvarēja "Sumqayıt", vēl vairāk nostiprinoties vadībā jeb 7. vietā kopvērtējumā. Kļavam 84 minūtes un dzeltenā kartīte.

Lietuvas čempionātā jau trešā sausā spēle pēc kārtas Mārim Eltermanim, kurš šodien savai "Kruoja" komandai palīdzēja noturēt 0:0 pret spēcīgo Viļņas "Žalgiri". Gan "Kruoja", gan "Žalgirim" 4-1-1 un 13 punkti, abām komandām ieņemot 2.-3. vietu aiz "Atlantas" (15 punkti). Pāvela Davidova "Sūduva" viesos ar 2:1 uzvarēja "Banga" un pacēlās uz 4. pozīciju (11 punkti). Davidovs kā allaž sargāja savas komandas vārtus.


, 2013-04-14 21:08, pirms 11 gadiem
pēc bildes izskatās ka Karlsons tajā indonēzijā spēlē džungļos izcirstā laukumā .. Girts Karlsons Dua Gol, Pro Duta Kalahkan...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-14 21:26, pirms 11 gadiem
biedrinjsh#15 rakstīja: pēc bildes izskatās ka Karlsons tajā indonēzijā spēlē džungļos izcirstā laukumā .. http://timnasgaruda.com/girts-karlsons-dua-gol-pro-duta-kalahkan-bontang-fc-3-0.html#
Ja treniņu bilde iespārda Cedera sulit sembuh, nasib Galan...

tad bilde no spēles izskatās cienījami Garuda Soccer [BETA] | Pro Duta Tundukkan...
, 2013-04-14 21:40, pirms 11 gadiem
jāsāk sekot līdzi Indonēzijas čempim Es atceros, ka agrāk aiz "neko darīt" skatījos dažas Indonēzijas čempja spēles caur livetv.ru bieži strīmi bija pieejami... vai varbūt tās bija Singapūras... neatceros, ja godigi
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-04-15 00:15, pirms 11 gadiem
Apsveicu Karļiku ar veiksmīgo dienu. Romanovam arī sauss mačs. Malači mūsu eksotiskie spēlētāji. Kameša spēles laiks aug - tas arī ir labi. Kopumā vismaz leģionāru ziņas šajā nedēļas nogalē pozitīvas.
Kaspars Dubra pirms spēles pret Viļņas "Žalgiri". Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Dubras "Panevēža" klūp Lietuvas kausa 1/16 finālā, vārtsarga Ozola komanda izglābjas

Lietuvas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla kārtu neizdevās pārvarēt aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētajai valsts čempionei "Panevėžys", kura piekāpās (1:2) lielklubam Viļņas "Žalgirim".
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Krollis Čehijā trāpa 11 metru soda sitienu un tiek noraidīts, Cigaņiks iesit savos vārtos

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Raimonds Krollis guvis savus piektos vārtus, kā arī saņēmis pirmo sarkano kartīti Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā.
Kristers Tobers. Foto: Grasshopper Club Zürich

Tobers atgriežas laukumā un tiek brīdināts, Jaunzema klubs uzvar Polijas līderi

Pēc savainojuma sadziedēšanas laukumā atgriezies Latvijas futbola valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, kurš Šveices Superlīgas 34. kārtā Cīrihes sienāžiem palīdzēja pieveikt (3:2) "Lausanne Ouchy".