Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Rudņevs atgriežas sastāvā ar zaudējumu

Rudņevs atgriežas sastāvā ar zaudējumu
Artjoms Rudņevs (pa kreisi)
Foto: www.ztefc.hu

Piektdienas vakarā pēc ilgāka pārtraukuma Ungārijas kluba "ZTE" rindās atgriezās Latvijas U-21 izlases uzbrucējs Artjoms Rudņevs, taču viņa komanda ar 1:2 piekāpās "Ujpest". Artjoms laukumā pavadīja 90 minūtes.

Artjoms Rudņevs pēc izcili aizvadītās sezonas pirmās puses (11 vārtu guvumi un vieta līgas labāko bombardieru galvgalī) jau pirmajā spēlē pēc ziemas pārtraukuma guva savainojumu, kā rezultātā nevarēja spēlēt jau kopš marta mēneša. Viņa prombūtne gan netraucēja "ZTE" nostabilizēties turnīra tabulas labāko četru komandu vidū.

Piektdienas vakarā "ZTE" pretī stājās "Ujpest", kas turnīra tabulā atpalika par sešiem punktiem. Vislielākais prieks par to, ka jau no pirmās minūtes laukumā devās Artjoms Rudņevs, kurš pirmajā spēles puslaikā bija ļoti aktīvs. Ceturtajā minūtē viņš no desmit metriem uzsita mazliet pāri vārtiem, bet puslaika vidusdaļā izdarīja vairākus ļoti bīstamus sitienus no patālākas distances. Artjomam iesist neizdevās, bet to paveica viņa partneris Darko Pavicevičs, izvirzot "ZTE" vadībā ar 1:0.

Diemžēl otrajā puslaikā iniciatīvu pārņēma "Ujpest", kas guva divus bezatbildes vārtus, nodrošinot uzvaru ar 2:1. Artjoms Rudņevs laukumā pavadīja visu spēli. Pirmajā puslaikā viņš vairākkārt bija tuvu vārtu guvumam, bet otrajā puslaikā viņa aktivitāte noplaka.

Turnīra tabulā "ZTE" ar 38 punktiem saglabā trešo vietu. Nākamā spēle jau trešdien, kad Ungārijas kausa izcīņā vajadzēs tikties ar to pašu "Ujpest".

Skotijas čempionātā veiksmīgi turpina spēlēt Naura Bulvīša pārstāvētā "Inverness CT", kas kārtējā čempionāta spēlē ar 2:0 viesos uzvarēja "Greenock Morton", vēl vairāk nostabilizējoties pirmajā vietā. Nauris Bulvītis laukumā izgāja uz maiņu spēles 69. minūtē.

Izmantotie resursi:
zte.hu
ictfc.co.uk


, 2010-04-10 18:29, pirms 14 gadiem
Prieks, ka atgriezies. Gan jau drīz atkal sitīs tā, ka neķerās. Liels prieks arī par Bulvīti, kurš gan, kā izskatās, vietu pamatsastāvā ir zaudējis, bet lieliem soļiem tuvojas SPL. To arī novēlu!
Valērijs Šabala. Foto: Łukasza Sobala/Press Focus

Šabalam iespaidīgs tālsitiens Polijā, "Mettas" audzēknim vārti Lietuvas kausā

Cīņu par atgriešanos Polijas 1. līgā turpina Hojņices "Chojniczanka", izbraukumā ar 4:2 pārspējot "GKS Jastrzębie". "Chojniczanka" otros vārtus skaistā tālsitienā guva Valērijs Šabala.
Kaspars Dubra pirms spēles pret Viļņas "Žalgiri". Foto: Paulius Židonis/FK Panevėžys

Dubras "Panevēža" klūp Lietuvas kausa 1/16 finālā, vārtsarga Ozola komanda izglābjas

Lietuvas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfināla kārtu neizdevās pārvarēt aizsarga Kaspara Dubras pārstāvētajai valsts čempionei "Panevėžys", kura piekāpās (1:2) lielklubam Viļņas "Žalgirim".
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Krollis Čehijā trāpa 11 metru soda sitienu un tiek noraidīts, Cigaņiks iesit savos vārtos

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Raimonds Krollis guvis savus piektos vārtus, kā arī saņēmis pirmo sarkano kartīti Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā.