Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Albenas kausa izcīņas finālā tiksies Morozs pret Pihocki

Albenas kausa izcīņas finālā tiksies Morozs pret Pihocki
Viktors Morozs

Albenas kausa izcīņā futbolā noskaidrojušies finālisti. Pēc trim uzvarām trijās spēlēs pirmās vietas savās grupās ieņēmuši abi mūsu futbolistu pārstāvētie klubi – Viktora Moroza Sofijas "CSKA" un Staņislava Pihocka Varnas "Cherno More".

Jau ziņojām, ka Sofijas "CSKA", mūsu pussargam Viktoram Morozam gūstot vienus vārtus, ar 2:0 grupu turnīra pēdējā mačā pieveica Plovdidas "Lokomotiv". Savukārt šodien grupas pēdējo spēli aizvadīja Staņislava Pihocka pārstāvētā Varnas "Cherno More", kas ar 2:1 pārspēja Mezdras "Lokomotiv". Mūsu aizsargs Pihockis laukumā izgāja 55. minūtē un ar savu aktīvo spēli palīdzēja komandai gūt uzvaras vārtus.

Tā kā abas mūsu futbolistu pārstāvētās komandas savās grupās ar trim uzvarām trijās spēlēs ieņēmušas 1. vietu, "CSKA" un "Cherno More" savā starpā tiksies turnīra finālā piektdien, 13. februārī.

Albenas kausa izcīņa abām komandām ir viens no gatavošanās posmiem Bulgārijas čempionāta otrajai pusei. Tomēr, kā Viktors Morozs nesen atklāja sarunā ar eSports.lv, mērķis viņa pārstāvētajai Sofijas "CSKA" šajā turnīrā ir tikai un vienīgi uzvarēt. Nešaubīgi, ka to pašu vēlas arī "Cherno More", kas, starp citu, pirms pāris dienām tikusi pie ļoti moderna autobusa – uz atbilstošā krēsla spēlētāja vārds, aizmugurē vieta masāžām un relaksācijai, bet autobusa atklāšanā klāt bija arī mācītājs, kurš lasījis lūgšanas.

Bulgārijas čempionāts atsāksies 28. februārī. Sofijas "CSKA" pēc pirmā riņķa ar 32 punktiem ieņem 2. vietu, bet "Cherno More" ar 26 punktiem ir ceturtā. Līdere ar 33 punktiem ir Sofijas "Levski" komanda.

Izmantotie resursi:
sportal.bg


, 2009-02-10 22:00, pirms 15 gadiem
Galvenais lai abi parāda labu sniegumu No vienas puses jau žēl, ka Pihocki nepalaida uz u-21
, 2009-02-10 22:26, pirms 15 gadiem
Tinkijs Vinkijs rakstīja: Galvenais lai abi parāda labu sniegumu No vienas puses jau žēl, ka Pihocki nepalaida uz u-21
laikam jau labāk ir šādos gadījumos atļaut čaļiem iespēlēties jaunajos klubos - ir jau bijušas reizes, kad mūsējiem pēc skriešanas uz izlasi netiek vairs sastāvā it īpaši, ja tā dara tūlīt pēc pievienošanās jaunam klubam
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķim divi vārtu guvumi 12 minūšu laikā, "Cambuur" sāpīgi izsēj pārsvaru un punktus

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" izredzes šosezon piedalīties "Eredivisie" kvalifikācijas turnīrā zaudējusi Leuvardenas "Cambuur", kuras neizšķirtā (3:3) pret "Dordrecht" divas reizes rezultatīvi sita Roberts Uldriķis.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.