Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Gorkšs pēc četru mēnešu pārtraukuma paliek rezervē

Gorkšs pēc četru mēnešu pārtraukuma paliek rezervē
Kaspars Gorkšs
Foto: readingfc.co.uk

Ārzemēs spēles aizvadījuši virkne Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi. Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs palika rezervē, savukārt kādreizējie valstsvienības balsti Deniss Ivanovs un Oskars Kļava nopelnīja pa brīdinājumam.

Ļoti svarīgu spēli cīņā par iekļūšanu izslēgšanas mačos aizvadīja "Reading", kas izbraukumā nospēlēja neizšķirti 1:1 ar tiešo konkurenti "Brighton&Hove Albion". Kaspars Gorkšs gan šoreiz palika rezervē – pirmo reizi kopš otrā novembra. "Reading" ar 52 punktiem 34 spēlēs ierindojas pagaidu sestajā pozīcijā, kas kā pēdējā ļauj turpināt cīņu par ceļazīmi uz Premjerlīgu. Savukārt "Brighton", kurai joprojām pieder Latvijas izlases aizsargs Vitālijs Maksimenko, ar 50 punktiem 33 cīņās ir divas pozīcijas zemāk.

Rumānijā uzvaru svinēja "Botosani" – 1:0 pret tiešo konkurenti "Poli Timisoara". Deniss Ivanovs aizvadīja visu spēli un nopelnīja brīdinājumu. Brīdinājumu nopelnīja arī Oskars Kļava, kura pārstāvētais AZAL neuzvarēja septīto spēli pēc kārtas (0:2 pret "Simurq"). Tikmēr otro uzvaru divās spēlēs kopš sezonas atsākšanās izcīnīja Moldovas "Dacia", kas viesos ar 1:0 uzvarēja "Speranta". Andrejs Kovaļovs, kurš iepriekšējā spēlē debitēja ar uzvaras vārtiem (1:0), laukumā pavadīja 80 minūtes.

Armēnijas čempionāta līdere "Ararat" izglābās no zaudējuma pret "Mika" (1:1). Andrejs Perepļotkins, kurš, līdzīgi kā Kovaļovs, pirms nedēļas debitēja ar vārtiem (1:2), izgāja pamatsastāvā un aizvadīja visas 90 minūtes. Polijā otro uzvaru pēc kārtas svinēja "Jagiellonia", kas bez Roberta Savaļnieka mājās uzvarēja Ļubinas "Zaglebie" (1:0). Jau piekto spēli pēc kārtas neuzvarēja Skotijas Premjerlīgas klubs "Kilmarnock", kas ar jau pieminēto Vitāliju Maksimenko rezervē mača izskaņā zaudēja "St.Mirren" (0:2).

Polijas pēc spēka otrajā līgā sezonu ar uzvaru atsāka Belhatuvas GKS, kas ar 1:0 izbraukumā apspēlēja "Brzesko". Viens no komandas jaunpienācējiem Daniils Turkovs veselības problēmu dēļ gan netika pieteikts mačam. Igaunijas čempionātā debitēja Sergejs Mišins, kura pārstāvētais Narvas "Trans" kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu pret Tallinas "Kalev" (1:1). Andrejs Siņicins netika pieteikts spēlei. Citā mačā Viktora Ņesterenko vadītais "Lokomotiv" ar Rihardu Ivanovu rezervē zaudēja "Nomme Kalju" (0:2).

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
Peşəkar Futbol Liqası


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-09 10:32, pirms 10 gadiem
"""Premjerlīgas klubs "Kilmarnock", kas ar jau pieminēto Vitāliju Maksimenko rezervē mača izskaņā zaudēja "St.Mirren" (0:2).""

Vai tad Killmarnock gadījumā nespēlēja pret Hearts, un uzvarēja ar 4:2!?? Pret St.Mirren jau pagājušajā nedeljā spēlēja.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.