Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Čekulajevs karjeru turpinās Taizemē, Karlsons - Indonēzijā

Čekulajevs karjeru turpinās Taizemē, Karlsons - Indonēzijā
Aleksandrs Čekulajevs
Foto: TTT Lopburi FC

Šodien Latvijas futbolists Aleksandrs Čekulajevs oficiāli parakstījis viena gada līgumu ar Taizemes pēc spēka otrās līgas klubu "TTT Lopburi FC". Laukumā viņš varētu doties jau svētdien. Vārtsargs Kaspars Ikstens tikmēr parakstījis līgumu Islandē.

27 gadus vecais Aleksandrs Čekulajevs savu karjeru nolēmis turpināt Taizemē. Šodien viņš oficiāli parakstījis līgumu, kā arī saņēmis brīvlaišas vēstuli no iepriekšējās komandas. Līgums parakstīts uz vienu gadu.

"TTM Lopburi FC" iepriekšējā gadā vēl spēlēja Taizemes augstākajā līgā, taču izkrita no tās. Čekulajevs portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka komandas mērķis ir atgriezties augstākajā sabiedrībā. Sezonas pirmajā spēlē tika ciesta neveiksme, tomēr tad vēl laukumā nedevās neviens no leģionāriem. Iespējams, ka Čekulajevs jaunās komandas rindās debitēs jau svētdien.

Atgādināsim, ka Čekulajevs īpaši pazīstams kļuva Narvas "Trans" sastāvā, uzstādot Igaunijas rezultativitātes rekordu - 46 vārti vienā sezonā. Viņam joprojām pieder arī Latvijas 1. līgas rezultativitātes rekords. Pēdējā viņa pieturvieta bija ungāru komanda "Lombard Papa", kurā gan īsti neizdevās izkarot vietu sākumsastāvā.

Kaspars Ikstens arīdzan šodien parakstīja jaunu līgumu. Viņš karjeru turpinās Islandes augstākās līgas klubā "Vikingur Olafsvik". Vienošanās panākta līdz sezonas beigām. Atgādināsim, ka Ikstens iepriekš bija vienojies ar vienu no Gruzijas labākajām komandām "Dila Gori", bet ne bez "palīdzības" no malas komandā nepalika. Ikstenam "Vikingur" kļūs par pirmo ārzemju klubu. Līdz šim viņš spēlēja "Daugavā", "Skonto" un "Olimpā".

Somijas klubā "AC Kaajani" karjeru varētu turpināt Marks Bogdanovs, kurš jau devies uz pārbaudi.

Debiju Krievijas Premjerlīgā šodien nesagaidīja Vladimirs Kamešs, kurš nebija pieteikts Permas "Amkar" sastāvam zaudētajā mačā pret "Krasnodar" - 1:2.

Arī liepājnieks Ģirts Karlsons nākamo sezonu aizvadīs siltākās zemēs - Indonēzijas kluba "Pro Duta" Twitter konts ievietojis bildi ar latviešu uzbrucēju un ziņu, ka spēlētājs pievienojies klubam. Pēc trim nospēlētiem mačiem komanda ar četriem punktiem ieņem septīto vietu 16 komandu konkurencē.


, 2013-03-08 17:35, pirms 11 gadiem
Veiksmi jaunaja kluba un daudz golus
, 2013-03-08 17:38, pirms 11 gadiem
No pārbaudes Vācijas 2. bundeslīgā uz Taizemi ir tikai daži soļi!
, 2013-03-08 17:41, pirms 11 gadiem
, 2013-03-08 17:44, pirms 11 gadiem
Zelta bucis pa eksotiskajām futbola lielvalstīm vien ceļo! Tur laikam zēni vēl raujās uz Igaunijas rekordiem!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-08 18:02, pirms 11 gadiem
Ikstens labs variants sanacis ,ka neka augstaka liga,ja labi paradis sevi var viegli tikt uz Skandinavijas valstu augstako ligu,vienigi kaa vinjsh izstures psihologjiski tur?Pilseta kur spele Vikingur ir 1000 iedzivotaju un darit tur nav ko,ari no Reikjavikas diezgan talu
, 2013-03-08 18:05, pirms 11 gadiem
trakais_v19 rakstīja: kas par eksotiku,jebāl
Video no pēdējās spēles => HL PTT RAYONG & TTM LOPBURI (2013) - YouTube
Ieliek virslīgai. Vismaz futbola atmosfēras ziņā.
, 2013-03-08 18:07, pirms 11 gadiem
Izskatās, ka pāreju periods nekādu rozīnīti nav devis. Jā, Kamešs un Maksimenko tika labos klubos, bet pagaidām vairāk rezerves komandas spēlētāji nekā pat tuvi rezervisti. +/- Arī Māliņš un Kozlovs ir pacēlusi savas akcijas.
Tomēr Islande, Taizeme, Igaunija, nav tas, ko gribējās sagaidīt.

Šogad neviens pat Polijā netika, kas bija iepriekšējos gados pozitīvā tendence.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-08 18:33, pirms 11 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Neizskatās slikti.. Čalis nopelnījis iespēju spēlēt eksotiskā zemē un sakarīgā līmenī Patīkami drošivien tur spēlēt futbolu
Un sanjemt algu tur ari ir patikamak neka pie mums virsliga jau nu noteikti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-08 18:37, pirms 11 gadiem
Mēs iegūsim vairāk informācijas par Taizemes futbolu. Ja, atklāti, tad neko nezinu par klasisko futbolu Taizemes izpildījumā. (nu jā, gan jau google palīdzēs). Bet to futeni kur ar kāju sit vismaz virs badmintona tīkla augstuma esmu redzējis un apbrīnojis vietējo veiklību un kustību koordināciju.
, 2013-03-08 18:46, pirms 11 gadiem
he he, un vēl viņam radās jautājums, kāpēc netiek LV izlasē. Loģiski, ja tiek pie komandas tikai Taizemē, tad laikam jautājums atkrīt
, 2013-03-08 20:50, pirms 11 gadiem
KARLSONS spēlēs ar plikām kājām!!
, 2013-03-08 22:24, pirms 11 gadiem
KUR TA KOMANDA IR FIFA 12? JAU PARIS STUNDAS MEKLEJU...
, 2013-03-08 22:25, pirms 11 gadiem
Tad Pro Dutta komandā šosezon divi mūsējie. Arī vārtsargs Romanovs. Būs iemesls pasekot arī Indonēzijas futbolam, lai gan iepriekš, neskatoties uz Romanova un Kačanova spēlēšanu tur, to darījis nebiju.

Domāju, ka nu vismaz Čekulajevam šāds variants būs tieši laikā. Viņš ir tāds pārāk labs amatieriem, bet ne līdz galam derīgs, šķiet, profesionālam līmenim. Redzēsim, ko parādīs šeit, bet nu man personīgi ir ticība, ka atkal būs golu birums, ko novēlu arī Karlsonam Indonēzijā.

Prieks, ka Ikstens bez kluba nepaliks. Kā jau te iepriekš rakstīja, būs iespējas tikt pēc tam uz Skandināviju, ja labi spēlēs. Varēs tikties aci pret aci ar pērnās sezonas komandas biedru Daugavas rindās - Rafaļski.

Un beidzot kaut kas dzirdams arī par Bogdanovu. Ilgu laiku bijis bez kluba, tāpēc tīrais pārsteigums, ka ticis pārbaudē uz ārzemju komandu. Klubs, kurš pērn vinnēja Somijas pēc spēka 3. līgā un tagad spēlēs 2. Domāju, ka Markam palikšana tur varētu būt visai reāla.
, 2013-03-08 23:34, pirms 11 gadiem
Čekulajevam -- tagad vai nekad; vai nu šajā līmenī atkal sāk izcelties vai arī nopietnāk jāpiedomā, ko darīs pēc futbola.
Bogdanovam -- ar Kajaani vajadzētu izdoties, bet lielas algas gan tur nebūs...
Ikstenam -- pēc Gruzijas piedzīvojuma būs papildstimuls sevi pierādīt; lai veicas!
, 2013-03-09 00:00, pirms 11 gadiem
Taizemes OTRĀ līga, Indonēzija ... Jābūt īstiem talantiem
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.