Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Koliņko varētu debitēt jau rīt - derbijā pret "Steaua"

Koliņko varētu debitēt jau rīt - derbijā pret "Steaua"
Aleksandrs Koliņko Bukarestes "Dinamo" treniņā
Foto: www.dinamovisti.ro

Latvijas futbola izlases vārtsargs Aleksandrs Koliņko, kurš šonedēļ parakstīja līgumu līdz sezonas beigām ar pazīstamo rumāņu klubu Bukarestes "Dinamo", savā jaunajā komandā varētu debitēt jau rīt - ļoti gaidītajā mačā pret "Dinamo" sīvāko pretinieci "Steaua".

Atgādinām,, ka šonedēļ Latvijas izlases vārtsargs Aleksandrs Koliņko (33), kurš sezonu iesāka "Olimps/RFS" klubā, spēlējot bez līguma, kā brīvais aģents noslēdza līgumu uz vienu mēnesi jeb līdz sezonas beigām ar vienu no spēcīgākajiem Rumānijas klubiem, šībrīža vietējā čempionāta līderi Bukarestes "Dinamo". Iemesls tik pēkšņai pārejai uz titulēto "Dinamo" ir rumāņu kluba pirmo divu vārtsargu Lobonta un Dolhas pēkšņi gūtie visai nopietnie savainojumi.

Ja otrdienas mačā izbraukumā pret "Otelul Galati" (bukarestieši uzvarēja ar 1:0) Koliņko "Dinamo" vārtos vēl nestāvēja, tad gaidītā debija varētu pienākt jau rīt - derbijā pret "Dinamo" sīvāko pretinieci - Bukarestes "Steaua". Vienīgās bažas rada fakts, ka Aleksandram pagaidām bijis pārāk maz laika, lai iepazītu jaunos komandas biedrus. Aleksandrs gan šovakar tika nominēts 18 futbolistu sarakstam, kuri tiks pieteikti rītdienas spēlei, taču iespējams, ka vārtos tomēr stāsies līdzšinējais "Dinamo" trešais vārtsargs Florins Matače (uz šādu variantu sliecas arī komandas līdzjutēji, aptaujā ar nelielu pārsvaru par favorītu rītdienas vārtsarga postenim atzīstot Matači). Par nelielu satraukumu parūpējies arī fakts, ka medicīniskajās pārbaudēs mūsu Kolinķo konstatētas nelielas problēmas ar sirdi - tās izmērs ir lielāks nekā normālā situācijā, tomēr acīmredzot tā nav pārāk nopietna liksta, lai apgrūtinātu Aleksandra spēlēšanu - ārsti devuši zaļo gaismu, lai Saša varētu piedalīties jau rītdienas mačā.

Par Koliņko situāciju eSports.lv sīkāk lūdza pastāstīt "Dinamo" oficiālās fankluba mājaslapas dinamomania.net žurnālistam Krisam Sonkodi: "Neesmu drošs, ka Koliņko debitēs rīt, taču es dotu 60%, ka tā notiks. Viņš ir nokārtojis medicīniskās pārbaudes un iekļauts 18 spēlētāju pieteikumā. Šajā gadījumā lielā iespēja būtu pienākusi jūsu vārtsargam Denisam Romanovam, ja vien viņš būtu palicis šeit. Tomēr nekad jau nevar paredzēt, kas būtu, ja būtu..." Sīkāki iespaidi par mūsu vārtsargu noteikti būs pieejami mazliet vēlāk, kad Koliņko būs apliecinājis savas spējas darbībā un pieradis pie jaunās vides.

Lielais derbijs starp diviem Bukarestes klubiem - "Steaua" un "Dinamo" - sāksies rītvakar plkst. 21:00 pēc Latvijas laika. Gaidāms, ka visas 28 000 sēdvietas uz šo maču būs pārpildītas. Līdz Rumānijas čempionāta beigām palikušas piecas kārtas, un "Dinamo" ar 61 punktu 29 spēlēs ir čempionāta līdere, par diviem punktiem apsteidzot tuvāko sekotāju - "Unirea Urziceni".


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-07 22:12, pirms 15 gadiem
Vinam tikai 33, prieks vartusarga nekas nava. Vaninam veel mazaak, mums par vartusargiem izlasee nebus jauztraucas vel ilgu laiku.
, 2009-05-07 22:12, pirms 15 gadiem
labais. laba iespēja pierādīt sevi. veiksmi.
, 2009-05-07 22:55, pirms 15 gadiem
Pret Sķau-u jāparāda labākais sniegums.
, 2009-05-08 17:58, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Vinam tikai 33, prieks vartusarga nekas nava. Vaninam veel mazaak, mums par vartusargiem izlasee nebus jauztraucas vel ilgu laiku.
Vel jav ir Romanovs , Pavlovs ,Dorosevs Steinborgs tas jaunais kurs speelee Velsa Laikam Putnins Taakaa Naakotne ir
Artjoms Puzirevskis. Foto: Football Macedonia
1

Dāvim Ikauniekam uzvaras vārti Lietuvas līgā, Puzirevskim pirmie Ziemeļmaķedonijā

Lietuvas meistarsacīkstēs futbolā Dāvis Ikaunieks šodien pirmā puslaika izskaņā guva Šauļu komandas otros vārtus, palīdzot pārspēt (3:1) Viļņas "TransINVEST".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmā pilnā spēle Ekstraklasē mēneša laikā

Polijas Ekstraklases priekšpēdējās kārtas pirmajā spēlē Latvijas valstsvienības futbolista Alvja Jaunzema Melecas "Stal" savā laukumā spēkojās 0:0 pret Ščečinas "Pogoń".
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur
6

Vārtu garšu atguvušais izlases uzbrucējs Uldriķis vasarā mainīs klubu

Latvijas izlases futbolists Roberts Uldriķis izmantojis savu iespēju nepagarināt līgumu ar Nīderlandes otrās spēcīgākās līgas klubu "Cambuur" un vasarā kļūs par brīvo aģentu, noskaidrojis portāls Omrop Fryslan.