Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Gauračs un Solovjovs atrādās Krievijas 1. līgas jaunpienācējai

Gauračs un Solovjovs atrādās Krievijas 1. līgas jaunpienācējai
Edgars Gauračs "Slovan" sastāvā neiekļuva
Foto: www.skslovan.com

Divi Latvijas futbolisti - aizsargs Aleksandrs Solovjovs un uzbrucējs Edgars Gauračs - uz pārbaudes laiku treniņnometnē Turcijā pievienojušies Krievijas 1. līgas jaunpienācējai Krasnojarskas "Metallurg-Yenisey".

Jau ziņojām, ka uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš gada sākumā lauza līgumu ar moldāvu "Sheriff", nesekmīgi atrādījās Slovākijas klubam Bratislavas "Slovan". Šobrīd rēzeknietis atrodas Turcijā, kur jau pāris dienu uzturas kopā ar Krievijas 1. līgas jaunpienācēju Krasnojarskas "Metallurg-Yenisey". "Esmu šeit uz pārbaudes laiku un vēl aptuveni nedēļu te trenēšos. Kā būs pēc tam, nezinu - varbūt palikšu, varbūt braukšu tālāk," sarunā ar Sportacentrs.com atklāja Gauračs.

Viņš jau piedalījies divos "Metallurg-Yenisey" pārbaudes mačos, katrā atzīmējoties ar vārtu guvumu. Pirmajā spēlē pret kazahu "Ordabasi" (1:1) Gauračs iznāca laukumā uz maiņu otrajā puslaikā un 83. minūtē atklāja rezultātu. Savukārt vakar cīņā pret Astrahaņas "Volgar-Gazprom" (1:1) Edgars spēlēja pirmo puslaiku, 25. minūtē izvirzot savu komandu vadībā. Pa puslaikam katrā mačā pie vārda tika arī mūsu aizsargs Aleksandrs Solovjovs, kura pēdējā darba vieta bija Kipras 1. līgā "Atromitos Yeroskipou" vienībā. Arī Solovjovs, kurš kopā ar Gauraču 2009. gada otrajā pusē "Ventspils" rindās cīnījās UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, "Metallurg-Yenisey" atrodas uz pārbaudes laiku.

Pagājušajā sezonā Krasnojarskas "Metallurg-Yenisey" triumfēja Krievijas 2. līgas austrumu zonā, izcīnot iespēju startēt 1. divīzijā. Treniņnometnē Turcijā komanda plānojusi aizvadīt vēl divas pārbaudes spēles - 9. februārī pret ukraiņu "Alexandria", bet 12. datumā pretī stāsies "Neftchi" no Azerbaidžānas.

Izmantotie resursi:
Металлург Енисей | Футбол


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Anet
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-06 15:53, pirms 13 gadiem
Vai tas ir tu?
, 2011-02-06 16:38, pirms 13 gadiem
tas vēl reiz apliecina par Gaurača līmeni! nevienam viņš nav vajadzīgs! viņam jāspēlē Latvijā... un diez vai Skonto viņš pavilks
, 2011-02-06 16:57, pirms 13 gadiem
tas nav nopietni.katru sezonu spēlēt 2-3 klubos
, 2011-02-06 17:14, pirms 13 gadiem
atrādās Krievijas pirmās līgas (!!) jaunpienācējai (!!!), kamēr Cauņa tajā laikā iekļūst CSKA pamatsastāvā, Gorkšs cīnās par iekļūšanu EPL, un par Rudņevu izrāda nopietnu interesi top-klubi.

Klejojoša superzvaigzne.
, 2011-02-06 17:18, pirms 13 gadiem
Ja jau abas speles guvis vartus tad noteikti ir lielas ceribas uz ligumu,bet vai tas ir ta verts spelet Krievijas 1. liga? Butu palicis Moldova un miers
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-06 20:38, pirms 13 gadiem
Gan Gauračam, gan Solovjovam atrādīšanās Slovākijā, attiecīgi Bratislavas Slovan un Trnavas Spartak, bija neveiksmīga. Cerams, ka te viņiem abiem izdosies palikt. Normāls un domāju, ka viņu spējām atbilstošs līmenis. Iekļūšana Krievijas Premjerlīgā, rādot labu sniegumu 1. līgā, arī ir iespējama, jo abi vēl ir ļoti jauni. Lai veicas abiem un gaidām jaunumus šajā sakarā.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.