Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Mihadjuks rezervē; nespēlē arī citi leģionāri

Mihadjuks rezervē; nespēlē arī citi leģionāri
Andrejs Pavlovs (Soļigorskas "Shakhter")
Foto: www.shahta.esoligorsk.net

Šodien tika aizvadītas kārtējās spēles ārvalstu futbola čempionātos. Diemžēl pie vārda savos klubos netika vairāki mūsu futbolisti - ne Pāvels Mihadjuks, ne Andrejs Pavlovs, ne Viktors Morozs.

Šodien atsākās Skotijas Premjerlīga futbolā. 12 komandas nu sadalītas stiprākajā un vājākajā sešiniekā - katrai komandai savā sešiniekā jāizspēlē viens mačs ar katru no citām piecām vienībām. Pāvela Mihadjuka "Inverness" čempionātu atsāka veiksmīgi, ar 2:1 izbraukumā pārspējot "St. Mirren". Diemžēl Pāvels palika rezervē, kas, zinot iepriekš stabilo mūsu aizsarga vietu pamatsastāvā, nedaudz pārsteidza.

"Inverness" galvenais treneris Terijs Bučers īstenoja pāris izmaiņas taktiskajā virknējumā, un diemžēl Pāvels tika atstāts ārpus vienpadsmitnieka. "Inverness" līdzjutēji min, ka treneris nevēlas sasteigt Mihadjuka atgriešanos pēc ribu savainojuma, lai gan laika, lai to izārstētu pilnībā, bijis atliku likām. Tomēr... cita izskaidrojuma vienkārši nav! Turnīra tabulā "Inverness" ar 34 spēlēs gūtajiem 35 punktiem ieņem 9. vietu 12 komandu konkurencē, par četriem punktiem apsteidzot pēdējā vietā esošo "Falkirk". Līdz čempionāta beigām atlikušas četras kārtas.

Arī Viktors Morozs nespēlēja savas komandas Sofijas "CSKA" sastāvā izbraukuma mačā pret "Chernomorets". "CSKA" šo maču uzvarēja ar 1:0, taču Morozs, kā jau tas pēdējā laikā ierasts, nebija pat pieteikumā spēlei. Kā Viktors atzina sarunā ar eSports.lv, Bulgārijas medijos izplatījušās runas par mūsu pussarga atgriešanos "Skonto" rindās vasaras transfēru logā ir nepatiesas. Turnīra tabulā "CSKA" ar 62 punktiem 25 mačos ieņem 1. vietu, par septiņiem punktiem apsteidzot "Levski", kam gan spēle rezervē.

Baltkrievijas čempionāta 5. kārtā šodien Andreja Pavlova pārstāvētā Soļigorskas "Shahter" nospēlēja neizšķirti 1:1 pret "Gomel". Pavlovs mačā nepiedalījās.

Izmantotie resursi:
bbc.com
gong.bg
fcshakhter.by


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-05-02 21:55, pirms 15 gadiem
Nu tātad par katru atsevišķi. Mihadjuks - mazliet pārsteidzoši, ka nespēlē, cerams, ka tikai vienu spēli, jātiek pie vārda un jāpanāk, ka ar viņu tiek noslēgts līgums pēc īres termiņa beigām.

Morozs nespēlē. Kā ierasts. Nu no "CSKA" ir jātinas prom, tur nav divu domu. Jācenšas tikt kādā citā ārvalstu klubā, ar to nevajadzētu būt problēmām, ņemot vērā Viktora tehniskumu un sitiena spēku. Lai veicas...

Pavlovs - sūdīgi, ka nespēlē. Nebija nekādas jēgas izīrēt no "Ventspils". Taču tur pagaidām neko nevar darīt, labi, ka tikai izīrēts. Jāparāda savu meistarību treniņos un tad, kas zina, varbūt izdosies tikt pie teikšanas kādā spēlē.

P.S. Vispār katastrofāla situācija ar tiem mūsu leģionāriem. Gandrīz neviens nespēlē. Ja nu vienīgi Gorkšs un mazliet Silagailis. Gorkšam, Silagailim, Mežeckim un Freimanim vismaz ir iespējas spēlēt savos klubos. Morozam, izskatās, jāmeklē citi varianti. Cerams, ka Mihadjuks vismaz drīz spēlēs. Jācer arī uz to, ka Cauņa dabūs līgumu ar angļiem. Pavlovs un Verpakovskis drīz atgriezīsies no īres. Taču Smirnovam, manuprāt, jānāk atpakaļ uz mājām, uz Virslīgu. Romanovs, lai jau vēl sēž "Slavia", vismaz ir kādas cerības. Gauračs ar drīz tiks prom no sava "Rodengo Saiano" un tad, cerams, viss būs labi!
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.