Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Kovaļovs Moldovā debitē ar uzvaras vārtiem

Kovaļovs Moldovā debitē ar uzvaras vārtiem
Andrejs Kovaļovs
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas izlases pussargs Andrejs Kovaļovs spoži debitējis Moldovas augstākajā līgā. Viņa vārtu guvums 82. minūtē nodrošinājis Kišiņevas "Dacia" uzvaru spēlē ar "Milsami".

Andrejs Kovaļovs, kurš visu līdzšinējo karjeru bija pavadījis Daugavpilī, šodien aizvadīja pirmo spēli Moldovā. Viņa pārstāvētā "Dacia" mājās uzņēma vienu no savām tiešajām konkurentēm "Milsami". Līdzvērtīgā spēlē "Dacia" otrā puslaika vidū nonāca mazākumā, taču prata ne tikai nosargāt neizšķirtu, bet arī izraut uzvaru. Par spēles varoni kļuva Andrejs Kovaļovs!

Kovaļovs laukumā devās uz maiņu 72. minūtē un jau pēc desmit minūtēm guva vienīgos vārtus! Par aizvadīto spēli un vārtu guvumu Andrejs portālam Sportacentrs.com pastāstīja plašāk: "Spēle bija līdzīga, bet pēc nonākšanas mazākumā gāja ļoti smagi. Vārtus guvām pretuzbrukumā - partneris centrēja uz tālo vārtu stabu, kur es ar galvu iesitu bumbu vārtu stūrī no metriem septiņiem."

"Dacia" pēc šī panākuma ar 36 punktiem turnīra tabulā dala 4./5. vietu, no otrās vietas "Tiraspol" atpaliekot trīs punktus. Šī bija "Dacia" pirmā spēle Moldovas čempionātā pēc ziemas pārtraukuma un pirmā uzvara jaunā galvenā trenera vadībā.

Izmantotie resursi:
FCDACIA.MD


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-01 18:15, pirms 10 gadiem
FCDACIA.MD

Vārti un spēles apskats jau ir . )
, 2014-03-01 19:53, pirms 10 gadiem
efrik rakstīja: FCDACIA.MD

Vārti un spēles apskats jau ir . )
Vispār interesanti, tribīnes tikpat tukšas kā pie mums. Viņiem taču nav neviena tāda izteikti populāra komandu sporta veida ne basketbola, ne hokeja, ne volejbola.
, 2014-03-01 20:05, pirms 10 gadiem
Ronaldi rakstīja: Vispār interesanti, tribīnes tikpat tukšas kā pie mums. Viņiem taču nav neviena tāda izteikti populāra komandu sporta veida ne basketbola, ne hokeja, ne volejbola.
Futbols ir izteikti populārs un tas ir vienīgais. Klubi augstākajā līgā gan ar nav pa visu valsti izsēti, bet, lielākoties, koncentēri lielākajās pilsētās - Kišiņevā un Tiraspolē. Bet nu valsts, protams, nav no tām bagātākajām un, ja par politisko situāciju, tad tuvu tam, kas pie mums notika deviņdesmito sākumā. Krievijai tur ir liela ietekmē apakšā un, lai arī moldāvi lielākā daļa grib uz Eiropas Savienību, skaidrs, ka krievu daļai valdībā ir savi iebildumi.
, 2014-03-01 20:33, pirms 10 gadiem
Vai nu tas liimenis ir zems,vainu taa speele baigi ozh peec toto(vismaz peec apskata taada sajuuta rodas)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.