Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Ibrahīmovičs līdz nedēļas beigām pievienosies "United"

Ibrahīmovičs līdz nedēļas beigām pievienosies "United"
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: TT News/Scanpix

Slavenais zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs līdz šīs nedēļas beigām oficiāli pievienosies Anglijas Premjerlīgas futbola klubam "Manchester United", ziņo britu medijs BBC.

Pēc aizvadītās sezonas "Paris Saint Germain" vienībā un jau ceturtā Francijas čempiontitula izcīnīšanas Ibrahīmoviča līgums ar parīziešiem beidzās. Lai gan tika runāts par uzbrucēja pievienošanos pat kādam Ķīnas klubam, kas esot gatavs maksāt milzīgu algu, BBC trešdien raksta, ka jau līdz šīs nedēļas beigām Ibrahīmovičs oficiāli būs kļuvis par "Manchester United" spēlētāju.

34 gadus vecajam Ibrahīmovičam ir labas attiecības ar nesen par "United" galveno treneri iecelto Žuzē Mourinju, tomēr līdz šim ne viens, ne otrs runas par spēlētāja pievienošanos slavenajam Mančestras klubam neapstiprināja. Ibrahimovičs vien turpināja ieturēt ieņemto stāju, paziņojot, ka viņu uzjautrina visas šīs runas un ka par viņa nākamo darba vietu pasaule uzzinās pēc Zviedrijas dalības "Euro 2016".

Zviedriem Eiropas čempionāta finālturnīrs beidzās pēc grupu turnīra, kurā izdevās cīnīties neizšķirti ar Īriju (1:1), taču spēlēs pret Itāliju (0:1) un Beļģiju (0:1) piedzīvoti zaudējumi.

Līgumu ar "United" Ibrahīmovičs parakstīšot uz vienu sezonu.

Izmantotie resursi:
BBC


, 2016-06-29 21:03, pirms 8 gadiem
Nezinu, smieties vai raudāt?

Būs kā runā, ka TSO MU būs tikai īsa pieturvieta un Ibram tāpat?
, 2016-06-29 21:30, pirms 8 gadiem
Atkarīgs jau no snieguma un rezultāta. Naudas ziņā-tikpat izdevīgi kā RM,PSG utt. Fani arī fantastiski. Tikai par Marsiālu bažas..
, 2016-06-29 22:33, pirms 8 gadiem
Tad sanaak, ka Marsials atkal mociisies kaa LW un Rashfords varees benkji sildiit? Neticu, ka Mours speelees ar 2 uzbruceejiem.
, 2016-06-29 22:56, pirms 8 gadiem
Draugi, pa godu šim notikumam baudiet šo lielisko gabalu:
https://www.youtube.com/watch?v=iZ_...
, 2016-06-29 23:49, pirms 8 gadiem
Andzzeys rakstīja: Nezinu, smieties vai raudāt?

Būs kā runā, ka TSO MU būs tikai īsa pieturvieta un Ibram tāpat?
Kura komanda gan viņiem ir bijusi gara pietura?
, 2016-06-29 23:50, pirms 8 gadiem
Pagaidām tās ir tikai baumas.. Neskriesim laikam pa priekšu!
, 2016-06-30 01:39, pirms 8 gadiem
https://www.youtube.com/watch?v=Zzk...

Patīk daļa par Mourinho ;d;d
, 2016-06-30 09:26, pirms 8 gadiem
MU pēdējos gados ir kārtīgi drupināts,
ka tik šie divi stāri kā buldozeri to MU nesagāž pavisam
, 2016-06-30 10:04, pirms 8 gadiem
SportaFansNR1 rakstīja: Tad sanaak, ka Marsials atkal mociisies kaa LW un Rashfords varees benkji sildiit? Neticu, ka Mours speelees ar 2 uzbruceejiem.
Marsiāls vairāk mocījās tajās spēlēs, kurās viņu lika kā centra uzbrucēju. Protams ar piebildi, ka LvG organizēja uzbrukumu tik lēni, ka tajā pozīcijā jebkuram bija grūti atrast brīvu vietu. Bet tāpat Marsiālam daudz piemērotāka šķiet tieši LW, kur viņš spēlēja arī Monaco. Nu un Rešfords savos 18 gados jau nu noteikti nevar nospēlēt visu sezonu kā pamatsastāva uzbrucējs.
, 2016-06-30 10:30, pirms 8 gadiem
Tad jau pielauzis MU ņemt darbā arī savu personīgo pavāru
Arne Slots. Foto: IMAGO/Box to Box Pictures/Scanpix

"Feyenoord" treneris Slots apstiprina "Liverpool" interesi: "Notiek sarunas starp klubiem"

Anglijas Premjerlīgas klubu "Liverpool" pēc sezonas pametīs galvenais treneris Jirgens Klops, kurš amatā atradies kopš 2015. gada. Viņa pienākumus varētu pārņemt Arne Slots. Nīderlandes speciālists apstiprinājis, ka notiek sarunas starp klubiem un ka viņš būtu ieinteresēts Liverpūles amatā.
Fila Foudena svinības. Foto: Pro Sports Images/Imago Images/Scanpix
3

Mančestras "City" ātri izrēķinās ar Braitonu un tuvinās pirmajai vietai

Anglijas futbola Premjerlīgas pēdējā pārceltajā 29. kārtas spēlē Mančestras "City" izbraukumā sakāva (4:0) Braitonas komandu.
Mohameds Salāhs un Trents Aleksandrs-Ārnolds. Foto: Action Images via Reuters/Scanpix
3

Zaudējums derbijā attālina "Liverpool" no cīņas par Premjerlīgas titulu

Šovakar zaudējumu Anglijas Premjerlīgas 29. kārtas pārceltajā spēlē piedzīvoja titula tīkotāja "Liverpool", kas pilsētas derbijā ar 0:2 atzina "Everton" pārākumu. Jirgena Klopa vadītā komanda pēdējos četros mačos guvusi tikai vienu uzvaru.