Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"RSU/Runway" sestā uzvara pēc kārtas

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RSU/Runway" sestā uzvara pēc kārtas
"RSU/Runway"
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Bez aizķeršanās Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā turpina spēlēt "RSU/Runway" florbolistes. Šodien studentes Vidzemes Olimpiskajā centrā ar 9:3 pieveica "Valmiera/BSS", pagarinot savu uzvaru sēriju līdz sešām.

Rīdzinieces, kā jau tas pienākas čempionāta līderēm, sāka pārliecinoši, jau pirmā perioda laikā izvirzoties vadībā ar 3:0. Otrajā trešdaļā valmierietes atbildēja ar diviem gūtiem vārtiem, kamēr "RSU/Runway" iemeta kārtējos trīs golus – 6:2. Arī pēdējā periodā viešņām trīs vārtu guvumi, bet "Valmiera/BSS" tik pat daudz iespēja visas spēles laikā – 9:3. Uzvarētāju rindās rezultatīvākā ar četriem punktiem bija Signe Ercena, bet Valmieras komandā visiem vārtu guvumiem nūju bija pielikusi Ieva Jurkāne, viņai trīs punkti.

"RSU/Runway" galvenais treneris Andris Pīlups portālam Sportacentrs.com pastāstīja, ka viņa komanda spēles pirmajā periodā darbojās galvenokārt no aizsardzības - tā, kā tiek spēlēts treniņos. Trīs vārti tika gūti, bet spēle bija pārāk neinteresanta, jo pretiniecēm praktiski nebija nekādu vārtu gūšanas iespēju. Turpinājumā tika spēlēts atklātāks florbols, tāpēc pa periodiem rīdzinieču pārsvars vairs nebija tik pārliecinošs. Uzvara ir izcīnīta, tomēr arī "RSU/Runway" ir par ko padomāt, jo komandai bija pārāk zems metienu realizācijas koeficients - meitenes nereti vienkāŗši pārkombinējās.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 7. novembris

"Valmiera/BSS" – "RSU/Runway" - 3:9 (0:3, 2:3, 1:3)

Metienu attiecība:
18:42 (2:12, 7:16, 9:14)
Rezultatīvākās:
"Valmiera/BSS" – Ieva Jurkāne 3 (1+2), Madara Rudzīte 2 (1+1).
"RSU/Runway" – Signe Ercena 4 (2+2), Diāna Isjomina 3 (3+0), Tatjana Varša 3 (0+3), Luīze Biļinska 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

  -4 [+] [-]

, 2010-11-07 21:03, pirms 13 gadiem
11.septembris...