Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" un "Ķekava" uzvar viesos

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" un "Ķekava" uzvar viesos
Kocēnu "Rubene"
Foto: floorball.lv

ELVI florbola līgas sievietēm čempione "Rubene" (Kocēni) pēc četrām savā laukumā aizvadītām spēlēm šodien devās viesos pie "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm, kur svinēja panākumu ar 6:4, pakāpjoties uz 2.vietu turnīra tabulā. Uzvaru izbraukumā izcīnīja arī čempionāta līdere "Ķekava", kas viesos ar 5:2 pārspēja LiepU.

"Rubene" uzvar pirmajā izbraukuma spēlē

Kocēnu "Rubene" viesošanos pie "Ķekavas Bulldogs" sāka ar trim pēc kārtas gūruem vārtiem – pēc diviem Lauras Gaugeres un viena Lības Daijas Mikovas precīza metiena čempiones izvirzījās vadībā ar 3:0. Tikai pirmās trešdaļas izskaņā savu "rēķinu" atvēra mājinieces – pēc Zandas Ozoliņas veiksmes uzbrukumā rezultāts kļuva 1:3. Otrā perioda laikā viešņas ieguva pat četru vārtu handikapu – 6:2. Pēdējā trešdaļā cīņa izlīdzinājās, bet uzbrukumā labāk veicās ķekavietēm, kuras divus vārtus atguva, tomēr bija spiestas atzīt Kocēnu komandas pārākumu, piekāpjoties ar 4:6.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Laura Gaugere, kura ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Viņas komandas biedrenei Madarai Adamanei 2 (1+1) punkti. Par labāko starp ķekavietēm atzina Edīti Ozoliņu, kuras kontā divi goli, bet rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Inga Ametere. Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma ar 11 punktiem pakāpās uz turnīra tabulas 2.vietu.

Līderei "Ķekavai" panākums Liepājā

Turnīra līdere "Ķekava", kas savā iepriekšējā mačā pēcspēles metienos ar 5:6 piekāpās "Rīgas Lauvām", šovakar viesojās pie pastarītes LiepU. Spēles rezultātu astotajā minūtē atklāja ķekaviete Ilze Medne (1:0), bet mača vidū pēc liepājnieces Kristīnes Mantenieces metiena rezultāts bija neizšķirts – 1:1. Cīņas otrajā pusē, lai arī ne bez grūtībām, virsroku ņēma FK "Ķekava", kas svinēja uzvaru ar 5:2.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vienu vārtu autore Rūta Pirtniece, bet rezultatīvākā ar divām piespēlēm bija Rūta Pirtniece. Par labāko starp liepājniecēm atzina vārtsardzi Aneti Kaminsku, kura atvairīja 19 pretinieču metienus. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 16 punktiem nostiprinājās turnīra vadībā.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...