Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"IMPRO" izcīna uzvaru

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"IMPRO" izcīna uzvaru
Florbola komanda "IMPRO"
Foto: Ritvars Raits

Hipolīzings florbola Virslīgā sievietēm divu vājāko komandu "IMPRO" un "Ķekava" savstarpējā spēlē pārākas izrādījušās "IMPRO" spēlētājas, kuras izcīnīja uzvaru savā laukumā ar 8:4.

Abas komandas cerēja šodien iegūt punktus, tādēļ abas jau no spēles pirmajām minūtēm uzbruka daudz. Jau spēles sākumā tika gūti arī spēles pirmie vārti, kad "Ķekavu" vadībā izvirzīja Lana Kuzņecova. Līdz nākamajam vārtu guvumam bija jāgaida vairāk nekā 20 minūtes, bet turpinājumā vārti tika gūti ļoti regulāri. Precīzākas bija "IMPRO" spēlētājas, kuras otrajā trešdaļa izvirzījās vadībā ar 5:3.

Arī spēles pēdējās 20 minūtēs mazliet labākas bija mājinieces, kuras droši noturēja iekrāto pārsvaru un pat palielināja to, uzvarot ar 8:4. Četri (3+1) rezultativitātes punkti Kristīnei Grigorjevai, bet zaudētājām trīs vārtus guva Lana Kuzņecova.

Hipolīzings florbola Virslīga sievietēm

IMPRO - Ķekava 8:4 (0:1, 5:2, 3:1)
Metieni: 36:30

Izmantotie resursi:
floorball.lv