Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"NND/RJTC" atklāšanas spēlē sagrauj čempioni "Rubeni"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"NND/RJTC" atklāšanas spēlē sagrauj čempioni "Rubeni"
Vārtsardze Kristīne Kirilova (NND/RJTC). Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

Šodien ar spēli "Rimi" Olimpiskajā centrā Rīgas komandu "NND/RJTC" un pašreizējo čempioni "Rubeni" (Kocēni) tika atklāts ELVI florbola līgas sievietēm turnīrs. Pārliecinošu uzvaru ar 7:2 svinēja rīdzinieces, kuru sastāvā ar lielisku sniegumu debitēja vārtsardze Kristīne Kirilova.

Pagājušajā pavasarī abas komandas tikās "Arēnā Rīga" notikušajā finālspēlē. Cīņa bija ļoti spraiga, tomēr jau kārtējo reizi par čempioni kļuva Kocēnu "Rubene", kas svinēja uzvaru papildlaikā – 6:5. Savukārt "NND/RJTC" bija jāsamierinās ar kārtējo vicečempioņu titulu.

Jaunās sezonas pirmās spēles rezultātu 6. minūtē atklāja rīdziniece Sindija Žīgure – 1:0. Pirmā perioda laikā tas bija vienīgais gols. Otrajā trešdaļā mājinieces guva vēl četrus bezatbildes vārtus, uzvaras svaru kausu nosverot savā pusē (5:0). Pēdējā perioda sākumā kocēniete Madlēna Rozīte guva savas komandas pirmos vārtus jaunajā sezonā – 1:5. Apdraudēt Rīgas komandas uzvaru viešņām gan šoreiz nebija pa spēkam. "NND/RJTC" svinēja pārliecinošu panākumu ar 7:2 un turnīra tabulā ierakstīja pirmos trīs punktus.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīta vārtsardze Kristīne Kirilova, kura atvairīja 27 no 29 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 3 (1+2) punktiem bija Evelīna Drozdova, bet pa diviem punktiem sakrāja Anna Mūrniece, Marta Reke un Karīna Mičule. Kocēnu komandā neviena no florbolistēm neguva vairāk par vienu punktu, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Danute Tinkuse, kura šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...