Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekavai" uzvara pār liepājniecēm

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekavai" uzvara pār liepājniecēm
Meiteņu florbola komanda "Ķekava"
Foto: www.floorball.lv

Šodien Hipolīzings Florbola čempionāta Sieviešu virslīgā notika tikai viena spēle. Pie Ķekavas komandas viesojās turnīra pastarītes - "Liepājas universitātes" florbolistes, kas mača sākumā pat bija izvirzījušās vadībā ar 2:0, tomēr beigās piedzīvoja kārtējo zaudējumu, šoreiz ar 4:10.

Liepājnieces, kuras šosezon vēl nav baudījušas uzvaras garšu, spēles 3. minūtē 20 sekunžu laikā laukuma saimniecēm sagādāja aukstu dušu, gūstot divus vārtus pēc kārtas (0:2). "Ķekava" metās atspēlēties, tomēr līdz pārtraukumam neko vairāk par rezultāta izlīdzināšanu neiespēja (2:2).

Otrajā periodā viss tomēr nostājās savās vietās – laukuma saimnieces samērā īsā laika posmā guva trīs vārtus pēc kārtas – 5:2. "Liepājas universitāte" gluži balto karogu vēl neizkarināja – vieni vārti tika atgūti – 5:3. Tomēr apturēt „Ķekavas” ātrvilcienu vairs nebija viņu spēkos – pēc otrās trešdaļas – 7:3, bet skanot spēles beigu signālam – 10:4.

Liepājnieču treneris Aivis Tālbergs, jautāts, kā viņa audzēknēm pietrūka, lai pēc tik laba spēles sākuma spētu sagādāt zināmu sensāciju, atzina, ka pieklibo komandas fiziskā sagatavotība. Kā izrādās, Liepājas komandai ir problēmas ar pilnvērtīga treniņprocesa nodrošināšanu, tāpēc pašlaik meitenenes trenējas tikai vienu reizi nedēļā, kas ir daudz par maz, lai varētu cerēt uz ievērojamu progresu.

Latvijas Hipolīzings florbola sieviešu virslīga, 29. novembris:

"Ķekava" – "Liepājas universitāte" 10:4 (2:2, 5:1, 3:1)
Metienu attiecība:
22:14 (9:4, 8:7, 5:3)
Rezultatīvākie:
"Ķekava" – Lana Kuzņecova 4 (2+2), Dina Štāle 2 (2+0), Elīna Drēziņa 2 (1+1), Paula Brunovska 2 (1+1).
"Liepājas universitāte" – Silva Vainovska 2 (1+1).

Izmatotie resursi: floorball.lv