Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Filipsone: "Iepriecināja mūsu aizsargu spēle"

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Elvi sieviešu florbola līgas finālam pietuvojušās FK "NND" spēlētājas, kas sestdien ar 4:3 papildlaikā pieveica FK "Ķekava", tādējādi sērijā panākot 3:2 vadību. Lielisku spēli uzvarētājām aizvadīja Jana Filipsone, atvairot 44 metienus.

Pirmajā trešdaļā komandas vārtus neguva un Filipsone jau pēc 20 minūtēm bija neitralizējusi 14 sāncenšu metienu. Arī turpinājumā viņai darbs bija daudz vairāk kā pretējos vārtos spēlējušajai Jogitai Gindrai. Spēles beigās metienu attiecība bija 47:27 "Ķekavas" labā, taču uzvarai ar to bija par maz. Likumsakarīgi, ka uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju atzina tieši vārtsardzi Janu Filipsoni.

"Cīņa tiešām bija ļoti smaga, jo pretinieces ļoti mērķtiecīgi gāja uz vārtiem, nelaida garām nevienu iespēju izdarīt metienus pa vārtiem un tādējādi radīja daudz bīstamu momentu," pēc mača sarunā ar Sportacentrs.com atzina Filipsone. "Man liels paldies jāsaka mūsu aizsargiem, kas man daudz palīdzēja. Spēlējām "viens par visiem un visi par vienu", neviena nebaidījās no kontakta spēles, sevišķi mača izskaņā. Jāturpina spēlēt sava spēle, darbojoties aukstasinīgi, tajā pašā laikā ar vēsu prātu".

Sērijā līdz kādas komandas četrām uzvarām rezultāts kļuvis 3:2 FK "NND" labā. Sestā sērijas cīņa notiks 2.aprīlī un, nepieciešamības gadījumā, septītais mačs tiks aizvadīts 3.aprīlī.