Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"RSU/Runway" sarūgtina Valmieras meitenes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"RSU/Runway" sarūgtina Valmieras meitenes
Tatjanai Varšai sezonas pirmajā spēlē pieci rezultativitātes punkti
Foto: Mārtiņš Šults

Ar iespaidīgu uzvaru jauno sezonu sākušas "RSU/Runway” florbolistes, kuras, spriežot pēc sastāva, strikti nolēmušas beidzot gāzt no čempionu troņa Kocēnu "Rubeni”. Šovakar Rīgas Olimpiskajā sporta centrā rīdzinieces ar 13:1 sagrāva "Valmiera/BSS”.

"Valmieras/BSS” meitenēm – komandai, kuru starpsezonas laikā pametušas vairākas līderes, čempionātu nācās sākt ar spēlēm pret abām favorītēm. Pirmajā mačā valmierietes piedzīvoja zaudējumu pret "Rubeni” (1:7), bet šovakar nekas labs viņas negaidīja spēlē pret "RSU/Runway”. Tā arī bija – pēc pirmā perioda 0:4, pēc otrā – 0:7, trešā beigās 0:13. Tikai divas minūtes pirms pamatlaika beigām Ievai Jurkānei izdevās gūt vismaz goda vārtus – 1:13. Iespējams, ka par bijušajām komandas biedrenēm apžēlojās Liāna Aldiņa, kurai tieši tobrīd bija uzticēta "RSU/Runway” vārtu drošība. Ar rezultativitāti Rīgas komandā izcēlās Diāna Isjomina 5 (4+1) un Tatjana Varša 5 (2+3).

Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 25. septembris

"RSU/Runway" – "Valmiera/BSS" - 13:1 (4:0, 3:0, 6:1)

Metienu attiecība:
39:12 (16:5, 8:3, 15:4)
Rezultatīvākās:
"RSU/Runway" – Diāna Isjomina 5 (4+1), Tatjana Varša 5 (2+3), Gunita Kārkliņa 2 (2+0), Luīze Biļinska 2 (2+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums