Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Ķekava/AXA" turpina bez zaudējumiem

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Ķekava/AXA" turpina bez zaudējumiem
FK "Ķekava/AXA"
Foto: www.florbols.kekava.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta sieviešu Virslīgā jau ceturto uzvaru izcīnīja FK "Ķekava/AXA" florbolistes, kas viesos ar 8:4 apspēlēja "Valmiera/BSS" meitenes. Uzvarētāju rindās ar pieciem rezultativitātes punktiem izcēlās bijusī valmieriete Dace Āboliņa.

Pirmais periods tika aizvadīts līdzvērtīgā cīņā, bet, pateicoties valmierietes Madaras Rudzītes veiksmei uzbrukumā, vadībā ar 2:1 bija izvirzījušās mājinieces. Otrajā trešdaļā iniciatīvu pārņēma viešņas, kuras pretiniecēm ļāva izdarīt tikai divus metienus pa saviem vārtiem. Pirms pēdējā perioda "Ķekava/AXA" atradās vadībā ar 4:3. Arī pēdējā trešdaļā laukumā dominēja viešņas, kamēr "Valmiera/BSS" meiteņu uzbrukums bija pavisam apsīcis. Ķekavietes uzvarēja ar 8:4, bet Dace Āboliņa guva četrus vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Ķekavas komandas pārstāvis Artis Drēziņš portālam Sportacentrs.com atklāja, ka pirmais periods pagājis, kamēr viņa meitenes pieradušas pie laukuma. Bez tam nācies pārkārtot spēli uz divām maiņām, koncentrējot tajās labākās spēlētājas. Lielāko daļu darba izdarījušas pirmās maiņas uzbrucējas - Āboliņa, Štāle un Vancāne. Dace Āboliņa, kura, spēlējot Valmierā, nemaz nebija tā rezultatīvākā, tagad kļuvusi par ķekaviešu uzbrukuma līderi - viņai tiek ļauts spēlēt daudz, Dace to ļoti veiksmīgi izmanto. Sarunas noslēgumā A.Drēziņš vēlējās īpaši uzsvērt trenera Anda Blinda milzīgo ieguldījumu komandas panākumos. "Andis ir puse no mūsu komandas," atzina Drēziņš.

Florbola čempionāta sieviešu Virslīga, 24. oktobris

"Valmiera/BSS" – FK "Ķekava/AXA" - 4:8 (2:1, 1:3, 1:4)

Metienu attiecība:
19:42 (13:12, 2:12, 4:18)
Rezultatīvākās:
"Valmiera/BSS" – Madara Rudzīte 3 (2+1), Ieva Jurkāne 2 (1+1).
FK "Ķekavas/AXA" – Dace Āboliņa 5 (4+1), Dina Štāle 3 (2+1), Gundega Vancāne 3 (0+3).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība | Sākums

  +2 [+] [-]

, 2010-10-24 18:36, pirms 14 gadiem
APSVEICU!