Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Māsas Justamentes apvienojas vienā komandā

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Māsas Justamentes apvienojas vienā komandā
Zane Justamente
Foto: Evelīna Kūna

Pēc vienas sezonas izlaišanas Latvijas florbola apritē atgriezusies Zane Justamente, kura līdz šim spēlēja "Rubenes" rindās, bet jaunajā sezonā kopā ar māsu Ilzi spēlēs FK "NND" komandā.

Zane Justamente savu karjeru pieaugušo florbolā uzsāka 2010./11.gada sezonā, pievienojoties "Rubene-1" komandai Latvijas čempionāta pirmajā līgā. Pēc diviem gadiem Zane debitēja "Rubenes" galvenās komandas rindās, kurā nospēlēja līdz pat 2014./15.gada sezonai, kopumā savācot 39 (17+12) rezultativitātes punktus. Veiksmīgā sezona bija pēdējā, kurā viņai 11 (6+5) punkti, bet pērn florboliste bija ņēmusi pauzi no florbola spēlēšanas.

Pēc atpūtas 20 gadus jaunā florboliste, kura pārstāvējusi Latvijas U-19 izlasi divos pasaules junioru čempionātos, nolēmusi atgriezties laukumā. "Gribējās atkal ņemt nūju rokās un padzenāt bumbiņu, tādēļ meklēju variantus. Tā kā pašlaik mana dzīve paiet Rīgā, kur es strādāju un mācos, tad izvēlējos pievienoties "FK NND". Protams, vēlējos arī piepildīt savu mazo sapni un uzspēlēt vienā komandā ar māsu Ilzi".

Jaunās sezonas ievadā FK "NND" divās spēlēs izcīnījusi vienu uzvaru un piedzīvojusi vienu neveiksmi, Zanei Justamentei izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.