Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Rubene" uzvar FK "NND", buldodzes sasit LiepU

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Rubene" uzvar FK "NND", buldodzes sasit LiepU
Kocēnu "Rubene"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgā sievietēm Kocēnu "Rubene" šovakar savā laukumā uzņēma turnīra debitanti FK "NND", ko līdz šim jau divas reizes bija uzvarējusi, bet tikai pagarinājumā. Šoreiz kocēnietes uzvaru svinēja jau pamatlaikā - 9:6. Otrā mačā "Ķekavas Bulldogs" florbolistes pārliecinoši ar 11:3 sakāva komandu LiepU.

"Rubene" pirmo reizi jau pamatlaikā uzvar FK "NND"

Kocēnu "Rubene", kam šobrīd pieder ELVI florbola līgas sievietēm čempiones tituls, šosezon jau divas reizes bija tikusies ar līgas jaunpienācēju FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna", bet abos mačos panākums tika gūts tikai papildlaikā, tādejādi pazaudējot divus vērtīgus punktus. Arī šovakar savā laukumā kocēnietēm neklājās nemaz tik viegli, jo tieši viešņas Alises Kazaines personā bijā tās, kuras atklāja rezultātu - 1:0, pēc pirmā perioda uz tablo kaujiniecisks neizšķirts - 3:3. Otrās trešdaļas laikā mājiniecēm, pateicoties trim Lienes Adamanes goliem, izdevās izvirzīties vadībā ar 7:5, bet pēdējā periodā viņas ielaida tikai vienu golu, pašas raidīdamas rīdzinieču cietoksnī vēl divas bumbiņas - 9:6.

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīta Paula Egle, kuras kontā viens vārtu guvums, bet rezultatīvākās viņas komandā bija Edīte Bankava ar 4 (2+2) punktiem un Liene Adamane, kura 5 (4+1) punkti. Labākās spēlētājas balvu Rīgas komandā saņēma Ieva Priede, kura guva četrus vārtus. Kocēnu "Rubenei" pēc šīs uzvaras ir 25 punkti un 2.vieta turnīra tabulā.

Buldodzes sasit LiepU, Vancānei un Ameterei 13 punktu

"Ķekavas Bulldogs" šodien savā laukumā uzņēma ELVI florbola līgas sievietēm pastarītes - LiepU florbolistes, kurām šosezon vienu reizi jau zaudēja. Šajā mačā ķekavietes bija noskaņotas tikai uzvarēt - jau 3.minūtē Inga Ametere atklāja rezultātu (1:0), bet pēc pirmā perioda mājinieces atradās vadībā ar 4:1. Otrajā trešdaļā laukuma saimnieces iemeta vēl četrus golus, kamēr liepājnieces palika tukšā - 8:1. 52.minūtē ķekaviete Līga Vancāne realizēja soda metienu, panākot jau 11:2, bet punktu spēlei ar 55.minūtē gūtiem vārtiem pielika LiepU spēlētāja Karīna Mičule - 3:11.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Letīcija Kalve, kuras kontā viens gols, bet izcilu rezultativitāti nodemonstrēja abas ķekaviešu uzbrukuma līderes - Līga Vancāne guva 7 (4+3) punktus, bet Inga Ametere - 6 (3+3) punktus. Par labāko starp liepājniecēm atzina vārtsardzi Aneti Kaminsku, kura atvairīja 39 pretinieču metienus, bet rezultatīvākā ar trim piespēlēm bija Ieva Reineka. "Ķekavas Bulldogs" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 15 punktu un joprojām 5.vieta.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...