Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Ķekavas derbijā jau otrā uzvara "Ķekavai"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Ķekavas derbijā jau otrā uzvara "Ķekavai"
FK "Ķekava"
Publicitātes foto

ELVI florbola līgā sievietēm jau otro reizi šosezon nūjas krustoja abas Ķekavas novada komandas - "Ķekavas Bulldogs", kas šoreiz bija mājinieces lomā, un FK "Ķekava". Tieši tāpat kā pirmā riņķa mačā, arī šoreiz uzvara bija čempionāta līderes "Ķekavas" pusē, tiesa, tikai ar 7:6.

Spēles starp abām Ķekavas komandām vienmēr ir ar zināmu zemtekstu. Šoreiz tas izpaudās jau pirmā perioda laikā, lai arī vārti tajā netika gūti, jo FK "Ķekava" nopelnīja deviņas soda minūtes, bet "Ķekavas Bulldogs", kas nerealizēja soda metienu, arī izcēlās ar vienu parasto noraidījumu. Otrajā trešdaļā sākās vārtu birums - labāk veicās "Ķekavai", kas guva četrus vārtus, kamēr viņu oponentes atbildēja ar vienu golu (4:1). Pašā perioda izskaņā jau otro piecu minūšu noraidījumu par bīstamu spēli nopelnīja "Ķekavas" spēlētāja Zanda Bergmane.

Pēdējās trešdaļas sākumā "Ķekavas Bulldogs" florbolistes divas reizes izmantoja savu skaitlisko vairākumu, pretinieču pārsvaru samazinot līdz minimumam - 3:4. Tomēr nepilnas desmit minūtes pirms pamatlaika FK "Ķekava" pārsvars bija sasniedzis pat četrus vārtus - 7:3. Laikam "Ķekava" pārāk ātri noticēja savai uzvarai, jo mača pēdējās minūtes aizritēja buldodžu zīmē, kuras ātri vienus pēc otriem guva trīs vārtus, atjaunojot intrigu - 6:7. Kaut ko vairāk iespēt komandai "Ķekavas Bulldogs" patraucēja pamatlaika pēdējā minūtē par protestēšanu un nesportisku uzvedību nopelnītais Natālijas Babjukas noraidījums. FK "Ķekava" varēja svinēt ne pārāk viegli nākušu, tomēr uzvaru - 7:6.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Lāsma Rimša, kura atvairīja 17 no 23 pretinieču metieniem. Rezultatīvākās viņas komandā bija Zanda Bergmane ar diviem goliem, kā arī Elīna Drēziņa, Ieva Jurkāne un Ilze Medne, kurām katrai pa 2 (1+1) punktiem. Par labāko "Ķekavas Bulldogs" rindās atzina divu vārtu autori Natāliju Babjuku, divi goli arī Jolantai Kļavai, bet pa 3 (1+2) punktiem guva Līga Vancāne un Inga Ametere. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 25 punktiem vēl vairāk nostiprinājās turnīra tabulas vadībā.

"Ķekavas Bulldogs" – FK "Ķekava" 6:7 (0:0, 1:4, 5:3)

Metienu attiecība:
23:35 (7:10, 8:12, 8:13)
Rezultatīvākās:
"Ķekavas Bulldogs" – Līga Vancāne 3 (1+2), Inga Ametere 3 (1+2), Natālija Babjuka 2 (2+0), Jolanta Kļava 2 (2+0), Gita Orste 1 (0+1), Zanda Ozoliņa 1 (0+1).
FK "Ķekava" – Zanda Bergmane 2 (2+0), Elīna Drēziņa 2 (1+1), Ieva Jurkāne 2 (1+1), Ilze Medne 2 (1+1), Alīna Logina 1 (1+0), Laura Skujevska 1 (1+0), Katrīne Šleiva 1 (0+1), Līga Akmeņkalne 1 (0+1).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...