Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

FK "Ķekava" pamatīgi sakauj buldodzes, "Rubene" - studentes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

FK "Ķekava" pamatīgi sakauj buldodzes, "Rubene" - studentes
FK "Ķekava"
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm šodien FK "Ķekava" ar 11:4 sakāva "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, bet Kocēnu "Rubene" ar 11:1 sagrāva RSU komandu.

FK "Ķekava" savām novadniecēm piekāpās šīs sezonas pirmajā mačā, bet nu jau bija uzvarējis trīs reizes pēc kārtas. Arī šodienas maču Ķekavas sporta namā pārliecinošāk sāka "Ķekava", kas pirmajā periodā guva divus bezatbildes vārtus (2:0), bet lūdz mača vidum izvirzījās vadībā ar 6:0. Tikai pirms otrā pārtraukuma divus vārtus guva arī "Ķekavas Bulldogs" florbolistes, bet "Ķekavas" pārsvars tik un tā bija pietiekami iespaidīgs – 7:2. 54.minūtē buldodzes panca 4:8, bet atlikušajās minūtēs vēl trīs golus iemeta FK "Ķekava", svinot ļoti pārliecinošu uzvaru ar 11:4. Pēc šī panākuma "Ķekava" ar 31 punktu turnīra tabulā teju panāca līderi – Kocēnu "Rubeni".

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām tika atzīta triju vārtu autore Katrīne Šleiva. Trīs vārti arī viņas komandas kapteinei Elīzai Elizabetei Bērziņai, tāpat pa trim punktiem vēl guva Elīna Drēziņa un Līga Akmeņkalne. Labākās spēlētājas balvu "Ķekavas Bulldogs" rindās saņēma Anda Luža, kura ar rezultativitāti neizcēlās. Viņas komandas labā trīs golus iemeta Inga Ametere, 2 (1+1) punkti Līgas Vancānes kontā.

"Ķekavas Bulldogs" - FK "Ķekava" 4:11 (0:2, 2:5, 2:4)

Kocēnu "Rubene" viesojās pie RSU florbolistēm, kurām šajā sezonā vēl nav izdevies tikt pie punktiem. Spēles 7.minūtē rezultāts vēl bija neizšķirts (1:1), bet cīņas turpinājumā vārtus guva tikai kocēnietes, pie tam ļoti daudz – veselus 10. Pēc pirmā perioda viešņas atradās vadībā ar 4:1, pēc otrā – ar 6:1, bet visā spēlē svinēja pārliecinošu uzvaru ar 11:1. Pēc šī panākuma Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma ar 35 punktiem nostiprinājās turnīra 1.vietā, tuvākās sekotājas apsteidzot par četriem punktiem.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Evita Rudzīte, kura savā atgriešanās spēlē guva trīs vārtus. 3 (1+2) punkti arī Lienes Adamanes kontā, divus golus iemeta Santa Torstere, pa 2 (1+1) punktiem Edītei Bankavai, Paulai Eglei un Rebekai Laurei. Par labāko starp rīdziniecēm atzina komandas goda vārtu autori Ievu Priedi.

RSU - "Rubene" 1:11 (1:4, 0:2, 0:5)

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...