Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

"Nost No Dīvāna" vēlreiz uzvar "Ķekavu", sērijā 2:2

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Nost No Dīvāna" vēlreiz uzvar "Ķekavu", sērijā 2:2
FK "NND"
Foto: Ritvars Raits, floorball.lv

ELVI florbola līgā sievietēm turpinās pusfināla sērija starp pašreizējo vicečempioni FK "Ķekava" un turnīra debitanti FK "NND" jeb "Nost No Dīvāna" (Rīga). Šodien Rīgas Olimpiskajā sporta centrā otro uzvaru pēc kārtas izcīnīja rīdzinieces (6:4), sērijā atjaunojot līdzsvaru (2:2). Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (2+1) punktiem bija Ilze Justamente.

Pusfināla sērija starp "Ķekavu" un "NND" sākās ar divām ķekaviešu uzvarām savā laukumā, tiesa, tikai ar vienu vārtu pārsvaru (7:6 un 4:3). Vakar Rīgas Olimpiskajā sporta centrā pie pirmā panākuma tika rīdzinieces, kuras izrādījās pārākas pēcspēles metienu sērijā - 5:4.

Iespējams, būdamas vēl uz vakardienas emocionālā pacēluma viļņa, arī šīsdienas maču labāk sāka "Nost No Dīvāna" florbolistes - pēc Elīnas Štrausas un Ilzes Justamentes metieniem laukuma saimnieces līdz pirmā perioda vidum bija izvirzījušās vadībā ar 2:0. Pirms pirmā pārtraukuma mājiniecēm vienu vārtu pārsvars, jo ar precīzu raidījumu atbildēja ķekaviete Paula Brunovska. Jau pašā otrās trešdaļas sākumā Ķekavas komandas spēlētāja Katrīna Banka rezultātu izlīdzināja (2:2), taču ar tādu pavērsienu nebija mierā "NND". Sekoja pa golam no Ilzes Justamentes un Māras Stapkēvičas puses, kas otrajā pārtraukumā ar divu vārtu handikapu ļāva doties Rīgas komandai - 4:2. Arī pēdējā periodā "Ķekavai" neizdevās lauzt spēles gaitu, jo uz diviem Alīnas Loginas goliem ar tikpat vārtu guvumiem atbildēja laukuma saimnieces - uzbrukumā izcēlās Māra Stapkēviča un Karīna Saidova. FK "NND" svinēja svarīgu uzvaru ar 6:4.

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Ilze Justamente, kura ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākā. Trīs piespēles Ievas Priedes kontā, bet Mārai Stapkēvičai divi goli. Par labāko starp ķekavietēm atzina vārtsardzi Jogitu Gindru, kura sev atvēlētajā laikā atvairīja 17 no 20 pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā bija Alīna Logina ar diviem vārtu guvumiem. Sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis neizšķirts (2:2), abas komandas cīņu turpinās nākamās nedēļas nogalē.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...