Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

Dāmām iespējams noskaidrot Elvi līgas finālistes

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Dāmām iespējams noskaidrot Elvi līgas finālistes
FK NND/RJTC, foto: Agnese Vēze, FK NND

Elvi sieviešu florbola līgā šodien tiek aizvadītas pusfinālu sērijas trešās spēles un pastāv gana liela varbūtība, ka Kocēnu “Rubene” un Rīgas NND/RJTC jau pēc šīm spēlēm nodrošinās dalību lielajā finālā.

Regulārās sezonas uzvarētājas Kocēnu “Rubene” pirmajās divās spēlēs mājas arēnā pārliecinoši tika galā ar Cēsu “Lekrings” dāmām, kuras regulārajā sezonā titulētajām pretiniecēm spēja izrādīt vērā ņemamu pretestību, taču pusfinālos sanākušas divas sagrāves – 7:1 un 9:2. Vadošo lomu Kocēnu komandā uzņēmusies pieredzējusī Lība Daija Mikova, kura divās spēlēs tikusi jau pie 4 (3+1) punktiem. Tāda pati statistika ir arī jaunajai Martai Drillei. Tikmēr Cēsu komandā divos no trim vārtu guvumiem piedalījušās Katrīna Dārta Kārkliņa un Luīze Raseicevai, katrai gūstot pa vieniem vārtiem un vienai rezultatīvai piespēlei. Šodien spēles sākums jau pulksten 11:00 Cēsīs.

Krietni spraigākas spēles novērojamas otrajā pārī, kurā NND/RJTC savās mājās divreiz spēkojās ar FK “Ķekava”, komandu, kurai nedaudz negaidīti piekāpās Latvijas-Igaunijas čempionāta pusfināla spēlē. Elvi līgā pirmajā spēlē komanda no 4:1 vadības gandrīz pamanījās izlaist vadību, taču 4:3 uzvara tika nosargāta. Tikmēr otrajā spēlē komanda no 4:2 vadības pamanījās nonākt 4:5 iedzinējos. Trešajā trešdaļā mājinieces gan atkal panāca vadību, ko pamanījās izlaist, bet Annas Mūrnieces vārtu guvumus piecas minūtes pirms pamatlaika beigām NND/RJTC tomēr svinēja 7:6 uzvaru, nonākot viena panākuma attālumā no lielā fināla. Tieši Anna Mūrniece ar 5 (4+1) punktiem pašlaik ir play-off turnīra rezultatīvākā spēlētāja, bet Elīna Dīce ar 4 (3+1) punktiem ir uzreiz aiz viņas. Tāda pati statistika kā Dīcei ir arī FK “Ķekava” komandas rezultatīvākajai florbolistei Paulai Sloģei. Šodien spēles sākums Ķekavā pulksten 13:00.