Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:276, Did:0, useCase: 3

papildināts Lauvenes izglābjas Irlavā, "Rubene" pārspēj ķekavietes

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Lauvenes izglābjas Irlavā, "Rubene" pārspēj ķekavietes
Māra Stapkēviča, "Rīgas lauvas/Errea"
Foto: Mārtiņš Šults, www.floorball.lv

Šodien aizvadītas divas Latvijas Hipolīzings Florbola čempionāta sieviešu Virslīgas spēles. "Irlava/Tukums" savā laukumā ar 4:5 piekāpās "Rīgas lauvas/Errea", uzvaras vārtus rīdzinieču labā guva Māra Stapkēviča, bet "Rubene" Kocēnos ar 4:1 pieveica "Ķekava/AXA" florbolistes.

Vakar vakarā "Rīgas lauvas/Errea" savā laukumā pārliecinoši izrēķinājās ar "Ķekavas novadu" (17:4), bet jau šodien rīdzinieces gaidīja tikšanās ar otru Virslīgas debitanti - "Irlava/Tukums", pie tam – pretinieču laukumā. Pirmais periods noslēdzās neizšķirti (1:1), bet otrās trešdaļas izskaņā trīs vārtus pēc kārtas guva irlavnieces, izvirzoties it kā pārliecinošā vadībā ar 4:1. Pēdējā periodā viešņas glāba, ko varēja – lauvenes pa pretinieču vārtiem izdarīja divas reizes vairāk metienu, pie tam sekmīgi – 57. minūtē Dace Možeiko panāca izlīdzinājumu (4:4), bet 58. minūtē Māra Stapkēviča pārvērta Sabīnes Dronkas piespēli uzvaras vārtu guvumā – 5:4.

"Rīgas lauvas/Errea" treneris Jurijs Fedulovs portālam Sportacentrs.com atklāja, ka viņš pats uz spēli Irlavā gan nav bijis, tomēr zināja pastāstīt, ka rīdziniecēm jau atkal bijušas problēmas ar bumbiņas kontrolēšanu uz Irlavas sporta zāles īpatnējā seguma. Tieši šī iemesla dēl, kad nekas neizdevās, Rīgas komanda nonākusi zaudētāju lomā, tikai pēdējā periodā izdevies gūt vairākus vārtus un izraut uzvaru. Tikai deviņu spēlētāju sastāvā uz spēli Irlavā komanda aizbraukusi tādēļ, ka vairākas meitenes ir slimas, citām - traumas. bez tam šajā nedēļas nogalē komandai paredzētas veselas trīs spēles, tāpēc spēki tika sadalīti - rīt "Rīgas lauvas/Errea" ar "Irlava/Tukums tiksies vēlreiz, tikai nu jau Ezerkrastu vidusskolā, Rīgā.

Ķekavietes Kocēnos bija ieradušās bez savas pirmās vārtsardzes Jogitas Gindras. Otrajam numuram – Unai Zuzanei, darba netrūka – jau pirmajā periodā viņai nācās atvairīt 12 mājinieču metienus, kamēr viņas amata māsa Jolanta Tauriņa pretējā cietoksnī tikai traucēta vien trīs reizes. Rezultāts gan nemainījās – 0:0. Otrā perioda sākumā rezultātu atklāja viešņas – vārtus guva Ilze Medne – 1:0. Kā vēlāk izrādījās, tie bija "Ķekava/AXA" goda vārti, jo vēl tajā pašā trešdaļā "Rubene" izvirzījās vadībā ar 2:1, bet visā spēlē uzvarēja ar 4:1. Neviena spēlētāja neguva vairāk par vienu rezultativitātes punktu.

"Ķekava/AXA" treneris Andis Blinds sarunā ar portālu Sportacentrs.com pastāstīja, ka vārtsardzei Jogitai Gindrai jāsadziedē mikrotrauma, bet Una Zuzane šodien nospēlējusi ļoti labi, tāpēc nevar teikt, ka Jogita ir pārliecinošs pirmais numurs. Arī spēle kopumā vismaz no sākuma bijusi laba, bet ķekavietēm pēdējā laikā ir nopietnas problēmas ar savu vārtu gūšanas momentu realizāciju - pirmā maiņa jau divas spēles nav iemetusi nevienu golu. Ja savas izdevības izmantotu, rezultāts varēja būt arī citāds. Tiesa, kā izteicās treneris, viņa komanda, ņemot vērā, ka ar "Rubeni" varētu būt jātiekas izslēgšanas spēlēs, šodien spēlējusi piesardzīgāk, lai "neatklātu visas savas kārtis"...

Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīga, 19. februāris

"Irlava/Tukums" - "Rīgas lauvas/Errea" 4:5 (1:1, 3:0, 0:4)

Metienu attiecība:
24:38 (7:9, 9:14, 8:15)
Rezultatīvākās:
"Irlava/Tukums" – Linda Jēgere 2 (2+0), Eva Fricberga 2 (1+1).
"Rīgas lauvas/Errea" – Evelīna Garbare 3 (2+1).

Florbola čempionāta Hipolīzings sieviešu Virslīga, 19. februāris

"Rubene" - "Ķekava/AXA" 4:1 (0:0, 2:1, 2:0)

Metienu attiecība:
34:16 (12:3, 13:7, 9:6)

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2011-02-19 17:08, pirms 13 gadiem
Kas ar "lauvām" notiek? Jau atkal spēlē 8 cilvēku sastāvā!

     [+] [-]

, 2011-02-19 22:13, pirms 13 gadiem
skaidrs - visa sāls ir laukuma segumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja